Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
DaveGilmour je napisao/la: 07.10.2018., 15:31
Max je samo pijun u FIA-inoj uroti protiv Ferrarija zadnjih nekoliko sezona. Evidentno mu je naređeno da mora poduzeti sve u svojoj moći da ekipa iz Maranella ne dođe do naslova.
Nisi ozbiljan jel tako ?
Pa nisi valjda ti ozbiljan sto si pomislio da je on ozbiljan?
Skuzio sam kad je bilo kasno za editiranje posta a nisam bas htio 2 posta za redom .
“The problem with doing interviews in German, not that I speak German, is that they get misconstrued,” Horner clarified via Sky Sports.
“So that was one of those scenarios where I quite clearly said that Max has ‘raw talent’, raw with an ‘r’, and that got translated as more with an ‘m’.
“They are different drivers. Sebastian, with what he has achieved, is phenomenal. And I stick by that comment with Max, his raw talent absolutely obvious.
Moraš voljeti ovakve medije koji ne znaju ni prevesti nečije izjave kako treba.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Eh, razočaravajuće kvalifikacije za Maxa.
Šteta za to puknuće ovjesa. Prolazili su i drugi preko tih pasica tokom kvalifikacija, ali je ovaj put Max imao najmanje sreće.
Sutra se na početku utrke nadam jednom Blitzkriegu koji bi ga brzo doveo u top 6, a od tamo je sve moguće. Nadam se samo da neće bit potrebna i promjena mjenjača.
A ja sam bio über optimističan pa sam se nadao da bi Max s 13. mjesta mogao u 3-4 kruga doći do 6. mjesta i eventualno se ubaciti u borbu za bolje pozicije. Ovako je još izvjesnije da je 6. mjesto max. osim ako mu ne pomogne neki SC.
Nadam se samo da neće biti brzoplet u proboju prema naprijed. Repriza Sočija bi bila najbolji scenarij
Bravo Max!
Nema se tu što puno za reći. Ljepotica od utrke. Zadnjih 20 krugova mi tuče srce k'o ludo, sav se znojim, samo što nisam krenuo grist nokte.
U jednom trenu sam se uzoholio i mislio da je i pobjeda moguća, ali i ovo drugo mjesto je sjajan rezultat
Jedva cekam da max dobije pobjednicki bolid tj bolid koji ce bit dovoljno dobar za redovita postolja... napit ce se on krvi svima i svi ce imat problema sa njim pa cak i hamilton.. max je top top kalsa!!!
zelot je napisao/la: 21.10.2018., 22:50
da, bravo max i odlicna utrka za njega!!
Jedva cekam da max dobije pobjednicki bolid tj bolid koji ce bit dovoljno dobar za redovita postolja... napit ce se on krvi svima i svi ce imat problema sa njim pa cak i hamilton.. max je top top kalsa!!!
bojim se da ce hamilton vec biti u penziji kad ovaj bude uzimao redovita postolja
A moguce ali nadam se da ipak nece. Nadam se da ce hamilton ostati jos 4-5 godina iako nikad se ne zna kod njega...
A max bi mogao vec sljedece godine dobit pilu jer ce aerodinamika igrat veliku ulogu a rb je tu tata mata a u naredne dvije tri sam uvjeren da ce dobit pravu pilu.. Koje god boje ona bila... Nece on trpit rbr cijelu vjecnost. Previse je on gladan pobjeda da tamo sjedi i ceka da se nesto dogodi...
Max u RB nije daleko od Bottasa i Kimija u Mercedesu/Ferrariju. Sad zamislite što bi bilo da je bio ovakav od početka. Mislim da bi zapaprio Vettelu. Strašan je, bojim se kakav će biti kad dobije pošten bolid.
Honda sredi se dogodine!!!
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti