Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
croatic f1 je napisao/la: 07.10.2018., 07:06 Kakva dominacija Habiba, svaka čast :klanjam:

Jedini zajeb mu je ovo sad što je izveo nakon meča...
Naodno je rekao dani da mu stavi pojas sto je zasluzio i da ga onda vode u zatvor :mrgreen:
Nemam potpis.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Maloprije sam odgledao sve borbe osim prve u snimci na Novoj pa mogu nabaciti malo duži komentar, jutros sam već palio F1 prijenos dok je kaos u oktogonu još trajao pa nisam stigao :)

Nevjerojatno je kako se Lewis uspio izvući protiv Volkova, Rus je dominirao tijekom cijelog meča, Lewis je izgledao prilično nemoćno i onda je u zadnjoj rundi išao na sve ili ništa i nokautirao Volkova sjajnim udarcem.

Ferguson-Pettis je bila odlična borba, dva sjajna i iznimno atraktivna borca, šteta je što se Pettis ozlijedio u drugoj rundi jer su obje runde bile užitak za gledati.

Šteta je što je Habib pokrenuo sav onaj cirkus nakon borbe jer je samim time poprilično zasjenio samu borbu i svoj odličan nastup. Očekivano je izdominirao Conora u parteru, ali se sjajno držao i u stojci. Onaj kroše kojim je srušio Conora u drugoj rundi je bio takav gušt za vidjeti, pobjeda bi bila 10 puta slađa da ga je tad dovršio :P Ali i ovako je to bila velika pobjeda Habiba, sjajan nastup za održavanje perfektnog skora 27-0.

Ovo poslije toga je samo šlag na tortu za UFC, Dana White pred kamerama trkelja o gađenju tim događajima, a ustvari trlja ruke zbog medijske pozornosti koja će učiniti neminovni revanš još većim spektaklom. Neki će reći da je sve to namješteno, ali čini mi se da je ovo Habib sam pokrenuo pod naletom adrenalina, baš se vidjelo kako se iživljava na Conoru u jednom trenutku dok ga je imao na tlu, onda je očito poludio i pokušao nastaviti s osvetom Conoru za sve prije meča.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Conor glumi gangstera, dok je Khabib pravi gangster. Toliko je Conor srao prije meča da je bilo degutantno za slušati, a Khabib je to sve shvatio osobno i razumijem ga, prešao je granicu koju nije smio.

Dok je Conor sa ekipom jurišao na Khabiba na obračun u NY, Khabib je sam išao na njih sve. Ako ćemo vratiti priču kako je sve počelo... Artem je dao neki intervjuu gdje je srao po Khabibu... :rofl:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1049278027509653504 slika
Sisu (fin.)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam ljubitelj lakših kategorija, ni u jednom borilačkom sportu, ali sam jučerašnji event čekao ponajviše zbog hypa oko glavne borbe večeri. I drago mi je da Khabib pobjedio, jer je pokazao da je za klasu kompletniji borac od McGregora, kojem je glavna odlika napraviti show koji će američke mase ložiti mjesecima. Ali, kako to obično i biva, najmoćniji i najglasniji prije borbe u samoj borbi postanu apsolutno nemoćni, što je s McGregorom jučer u 3 od 4 runde bio slučaj. Za nerede poslije borbe trebaju obojica snositi velike posljedice, ali je Khabib u samoj borbi očitao bukvicu McGregoru u miješovitim borilačkim vještinama i to u svakom aspektu.

Inače, borbe prije te glavne su bile dosta napetije i ništa manje zanimljive. Pogotovo nevjerojatni preokret Lewisa nokautom Volkova u zadnjih desetak sekundi borbe :kokice:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.10.2018., 18:26 I drago mi je da Khabib pobjedio, jer je pokazao da je za klasu kompletniji borac od McGregora
Ja se ne bi složio. Khabibova kvaliteta leži u njegovom grapplingu, to je svima jasno. On je životinja koje ne pušta, a pritom je iznimno fizički spreman. U U 90% slučajeva to je dobitna kombinacija protiv bilo kojeg drugog stila borbe. Alo, čovjek je 27-0 On je bolji pri tlu od Conora u stand-up u ali ne za "klasu". A i mora se reći da je Conor bio katastrofalan. Što drugo očekivati kad se ne boriš 2 godine... Za mene nitko od njih nije ni blizu da bude kompletan borac. Kompletniji je Tony Ferguson.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 08.10.2018., 19:32
Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.10.2018., 18:26 I drago mi je da Khabib pobjedio, jer je pokazao da je za klasu kompletniji borac od McGregora
Ja se ne bi složio. Khabibova kvaliteta leži u njegovom grapplingu, to je svima jasno. On je životinja koje ne pušta, a pritom je iznimno fizički spreman. U U 90% slučajeva to je dobitna kombinacija protiv bilo kojeg drugog stila borbe. Alo, čovjek je 27-0 On je bolji pri tlu od Conora u stand-up u ali ne za "klasu". A i mora se reći da je Conor bio katastrofalan. Što drugo očekivati kad se ne boriš 2 godine... Za mene nitko od njih nije ni blizu da bude kompletan borac. Kompletniji je Tony Ferguson.
A dobro, ja to temeljim samo na prikazanom u ovoj borbi, jer nisam pratio ni jednog ni drugog prije, osim po highlightsima i po tome sam očekivao da Conor neće imati šanse protiv Khabiba, jer mi se činio kompletniji i dosta utreniraniji borac. Nakon dvije godine bez borbe po MMA pravilima Conor sigurno nije kao što je bio, ali je Khabib i u stand up borbi bio bolji borac, pogotovo u drugoj runda kad ga je zamalo i dokrajčio, a to je trebala biti glavna i valjda jedina prednost Conora. Čovjek se u međuvremenu boksao s najuspješnijim boksačem u svojoj kategoriji svih vremena vjerojatno i opet je bio i u tom aspektu inferioran Khabibu, što znači da nije imao nikakve šanse za pobjediti u toj borbi. Jedino je treća runda bila njegova, dok ga nije ponovo oborio, ali nije ni jednom ozbiljno ugrozio protivnika ni tad.

A to za grappling je točno, najočitiji primjer za to su okršaji Velasqueza i Dos Santosa.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Pauza je sigurno uzela daha McGreggoru. Nije to bio pravi Mcgreggor te ako misli u revansu pobjediti Khabiba morati ce dobrano zasukati rukave. Po meni jedini nacin kako ga moze dobiti je nokautom. Khabib je fizicka zvijer, covjek ima osjecaj da bi se on mogao cijeli dan hrvati... Bacao ga je po kavezu kad i gdje je htio. I normalno da ga je tako izmorio. Nadam se da necemo dugo cekati na revans a isto tako se nadam da ce Stipe dobiti revans protiv Cormiera jer sam i dalje "salty" zbog onih Cormierovih prstiju u Stipinim ocima. Sto je zasigurno utjecalo na konacan ishod. Ako ga ovaj
odbije onda se nadam ce ga Jones po treci put ispeglati.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.10.2018., 22:10 A dobro, ja to temeljim samo na prikazanom u ovoj borbi, jer nisam pratio ni jednog ni drugog prije, osim po highlightsima i po tome sam očekivao da Conor neće imati šanse protiv Khabiba, jer mi se činio kompletniji i dosta utreniraniji borac. Nakon dvije godine bez borbe po MMA pravilima Conor sigurno nije kao što je bio, ali je Khabib i u stand up borbi bio bolji borac, pogotovo u drugoj runda kad ga je zamalo i dokrajčio, a to je trebala biti glavna i valjda jedina prednost Conora. Čovjek se u međuvremenu boksao s najuspješnijim boksačem u svojoj kategoriji svih vremena vjerojatno i opet je bio i u tom aspektu inferioran Khabibu, što znači da nije imao nikakve šanse za pobjediti u toj borbi. Jedino je treća runda bila njegova, dok ga nije ponovo oborio, ali nije ni jednom ozbiljno ugrozio protivnika ni tad.

A to za grappling je točno, najočitiji primjer za to su okršaji Velasqueza i Dos Santosa.
Stoji sve sto si napisao, Khabib je bio bolji u svakom segmentu. Ali Conor je stvarno bio očajan, ne znam jesi li mozda gledao borbu protiv Eddie Alvareza, ali po meni se tu Conor pokazao u najboljem svijetlu. Mislim da bi taj Conor imao daleko veće šanse protiv Khabiba.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.10.2018., 22:40 Nadam se da necemo dugo cekati na revans a isto tako se nadam da ce Stipe dobiti revans protiv Cormiera jer sam i dalje "salty" zbog onih Cormierovih prstiju u Stipinim ocima. Sto je zasigurno utjecalo na konacan ishod. Ako ga ovaj
odbije onda se nadam ce ga Jones po treci put ispeglati.
Dana White da može dogovorio bi revanš sljedeći tjedan, iako ga i nije baš zaslužio Mcgregor. A Stipe nažalost nije poželjan u UFC-u. Kad nemaš gubicu, nisu ni bitne vještine u UFC-u...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 08.10.2018., 23:04 Stoji sve sto si napisao, Khabib je bio bolji u svakom segmentu. Ali Conor je stvarno bio očajan, ne znam jesi li mozda gledao borbu protiv Eddie Alvareza, ali po meni se tu Conor pokazao u najboljem svijetlu. Mislim da bi taj Conor imao daleko veće šanse protiv Khabiba.
Pogledao je evo, dobar je, moram mu priznati srčanost za potući se, to sam primjetio i u borbi protiv Khabiba. Iako se osjetilo da je nemoćan skoro cijelu borbu, svejedno se nije plaštio ući u razmjene udaraca i primiti udarac, a nevjerojatno je bilo šta je sve preživio u drugoj rundi. Ali i u ovoj borbi se primjeti koliko je loš u parteru, da je bio malo hrabriji mogao je Alvareza čini mi se završiti za nešto više od dvije minute kad ga je poslao u nok-daun da se nije oklijevao dobrih 4-5 sekundi napasti ga u parteru, dok se ovaj nije opravio.

Miočić se doveo u jako nezgodnu situaciju s porazom od Cormiera, a Dana White je to jedva dočekao. Nešto sumnjam da će dobiti revanš, puno je vjerojatnije da se Cormier umirovi, pogotovo ako pobjedi Lesnara, što bi značilo da će ostati neporažen u teškoj kategoriji.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
UFC 230 ipak će imati ozbiljnu borbu za naslov, ona nažalost potvrđuje da Stipe neće dobiti revanš:

slika

Jedna velika borba je dodana, ali je ona druga između Poiriera i Diaza otpala zbog ozljede Poiriera. Ševčenko, koja se trebala boriti na 230 protiv anonimuske Eubanks, je vraćena na popis borbi UFC-a 231 gdje bi se trebala boriti protiv Joanne.

Ima i zanimljivih novosti iz svijeta boksa, čini se kako će Joshua morati ići na pobjednika meča Wilder vs Fury
http://fightsite.hr/rubrike/k1-boks/wbc ... r-vs-fury/

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la: 08.10.2018., 16:55 https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1049278027509653504 slika
Ja inače ne zalazim u ovu temu.
Samo da ti se zahvalim jer sam posudio ovaj gif i postavio ga kao komentar na naslovnoj.
Ovaj gif je bio jedini adekvatan odgovor u datom momentu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
:mrgreen: :thumbs:
ni ja, ali kad sam vidio tweet i vidio kraj one borbe, ovo je bilo nužno....
Sisu (fin.)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Jonny Bones - Gustafsson za LH titulu za UFC 232 :aww:
Taman za kraj godine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Uff ovo ce biti papreno. :klopa:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Da mi je znati tko je predlozio Cormier vs Lewis. Ocajna borba :facepalm:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jel ima novosti o khabibu? Oce se nastavit borit u ufc?

Usput, malo sam gledao onog fergusona.. Ne vidim po cemu bi on mogao dobiti khabiba ako dodje do meca. Djeluje mi puno slabij borac. Parter da ne spominjem... Ipak, jedva cekam novu borbu khabiba.. Lik je vrh :)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.11.2018., 10:58 Da mi je znati tko je predlozio Cormier vs Lewis. Ocajna borba :facepalm:
ahhh
Što očekivati od UFC-a kao organizacije. Čovjek je prije mjesec dana rekao da jedva može 3 runde izdržati...
Barem je Lewis dobro zaradio, može jesti do kraja života piletinu. Kud bolje? :mrgreen:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M0CfNA12aFw[/youtube]

Covjek bi ocekivao da ce prije Cormier potpisati ugovor s Popeyesom nego Lewis :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.11.2018., 10:58 Da mi je znati tko je predlozio Cormier vs Lewis. Ocajna borba :facepalm:
Dobio tako dobru priliku zbog jednog udarca koji je značio nokaut u prošloj mu borbi, iako je dotad jedva stajao na nogama, protiv po meni ništa posebnog Volkova. Slično nešto kao što se Ngannau progurao prošle godine, ali je on imao seriju dobrih borbi i nokauta, dok Miočić nije stao na kraj tom hype-u.

Teška kategorija je od Miočićevog poraza od Cormiera pala u kvaliteti mnogo i Whitu nije u cilju da joj vrati respekt koji zaslužuje, već da napravi što veći show od borbe Cormier vs Lesnar. Nažalost, White je samo čekao da skine Miočića s trona, a Miočić mu je s prelošom izvedbom protiv Cormiera ispunio sve želje što se teške kategorije tiče.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡