Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Procitao ali i dalje ne razumem ,to sto sam upozoren a ti si moderator koji po svom nahodjenju moze da blokira ili sta vec a bez argumenata i objasnjenja nije moj problem .
Nikoga nisam omalovazio niti prozivao ,izneo sam svoje misljenje .
Trudim se da svojim komentarima doprinesem kvalitetu ovog forumua, sa realnim gledanjima na sport ,vozace i konkretne situacije.
Nikoga nisam omalovazio niti prozivao ,izneo sam svoje misljenje .
Trudim se da svojim komentarima doprinesem kvalitetu ovog forumua, sa realnim gledanjima na sport ,vozace i konkretne situacije.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Onda da nacrtam.
Pravilo 1:
Samo u zadnjih par tvojih postova imaš:Podrazumijeva se da ćete kolegama s foruma pristupati s poštovanjem...
Alo strucnjaci ,bas razumete ovaj sport...
Ajde nemojte da kakite...
Tako da ponavljam - prestani se obraćati drugima s visine, poštuj kolege s portala i nema problema.vi sto govorite da je trebao [...] pojma nemate o trkanju
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Odi na naslovnicu portala i stisni CTRL+F5.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi članovi moraju čekati dok ne prođe prvih par komentara.
-
Alain Prost
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
A gdje je moj komentar iza ponoći u temi o Hamiltonu koja je otišla u raspravu o dostignućima MS? Nisam nikoga uvrijedio, ako sam napisao da je netko nepristojan rekao sam istinu, a to nije uvreda.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vjerovatno je izbrisan zbog toga što je bio replika na "ajnšpricov" komentar koji je počinjao "Ajd, šta sad svi tu serete......", koji je Ante obrisao jer je bio nekulturan. A moja pretpostavka je kada se briše "glavni" komentar (u ovom slučaju ajnšpricov), da se automatski sa njim brišu i sve replike i podreplike, (pa tako i tvoj odgovor - koji, gledajući sam za sebe, nije bio nekulturan).....Alain Prost je napisao/la: 12.10.2018., 09:44 A gdje je moj komentar iza ponoći u temi o Hamiltonu koja je otišla u raspravu o dostignućima MS? Nisam nikoga uvrijedio, ako sam napisao da je netko nepristojan rekao sam istinu, a to nije uvreda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Frantic objasnio 
Na takve komentare vam se ne isplati uopće odgovarati jer će ionako biti izbrisani, samo prijavite.

Na takve komentare vam se ne isplati uopće odgovarati jer će ionako biti izbrisani, samo prijavite.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nominiram @Hercegovac_ na temi o izlasku Laude iz bolnice.. Vrijedjanje
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hercegovac baniran, hvala 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
novi korisnik alija. pogledaš komentar, onda pogledaš avatar...sve je jasno.
https://www.f1puls.com/34087/hamilton-s ... ment-78606
https://www.f1puls.com/34087/hamilton-s ... ment-78606
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Izbrisao sam reakcije na taj komentar, on sam ostaje jer želim da se karma malo akumulira. Troler je tek jučer došao (s tim nickom) pa puštam još par dana da se ispuca.
Doduše, šteta mi ga banirati opet, zanima me što će biti iduće godine kad mu ljubimac ode voziti neke lijeve serije, sto ce ga uveseljavati tu oko f1 i na što će se paliti
Hvala na prijavi.
Doduše, šteta mi ga banirati opet, zanima me što će biti iduće godine kad mu ljubimac ode voziti neke lijeve serije, sto ce ga uveseljavati tu oko f1 i na što će se paliti

Hvala na prijavi.