VN Japana ( Suzuka ) 05.-07. listopada - powered by HONDA
-
ZamaF1
- Karting
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
Volio bih da oba Ferrarija sutra završe iza prvih 6, i sljedeće tri utrke...
Da bude neka rašoda i dovedu ljude koji znaju sta rade...pa boze mili ja sa -9 dioptrijom sam vidia da je staza bila suva ko barut
Uvik hvalimo Mercedes kako rade super odluke...kad pogledaš to su jedine logične odluke koje Ferrari ne moze vidit.
Da bude neka rašoda i dovedu ljude koji znaju sta rade...pa boze mili ja sa -9 dioptrijom sam vidia da je staza bila suva ko barut
Uvik hvalimo Mercedes kako rade super odluke...kad pogledaš to su jedine logične odluke koje Ferrari ne moze vidit.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Izgubljeni u vremenu i prostoru...
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači ići na Intersice JEDINI iako je staza još uvijek bila vozljiva na Slicku...NEVJEROJATNO!
I onda pošalješ vozače na Slick kada je kiša udarila...
I onda pošalješ vozače na Slick kada je kiša udarila...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kako je lijepo počela sezona....
Ja bi najradije i Vettela najurio, ili na hlađenje neko vrijeme. Ne zbog ovog danas, nego kompletno od 2016. pa nadalje. Ne znam zašto je problem ponoviti odličnu 2015. Ali ne pola sezone, nego cijelu sezonu odvozit na nivou.
Ja bi najradije i Vettela najurio, ili na hlađenje neko vrijeme. Ne zbog ovog danas, nego kompletno od 2016. pa nadalje. Ne znam zašto je problem ponoviti odličnu 2015. Ali ne pola sezone, nego cijelu sezonu odvozit na nivou.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
E brate mili ferrari je kriv ali bome i ova dva panja... Vettel pogotovo.
Ne mogu sastaviti jedan dobar krug.
Imali su priliku za barem drugi startni red, i obojica pogrijese u istom zavoju. Nemam rijeci...
A ove stratege u Ferrariju nabit dobro nogom u guzicu i potjerat sto dalje od maranela i zabranit im priblizavanje na 100km od maranela ubuduce! Katastrofa od momcadi. Sad je vrijeme da se rijese nekih budala jer ovako vise ne moze.
Ne mogu sastaviti jedan dobar krug.

Imali su priliku za barem drugi startni red, i obojica pogrijese u istom zavoju. Nemam rijeci...
A ove stratege u Ferrariju nabit dobro nogom u guzicu i potjerat sto dalje od maranela i zabranit im priblizavanje na 100km od maranela ubuduce! Katastrofa od momcadi. Sad je vrijeme da se rijese nekih budala jer ovako vise ne moze.
Zadnja izmjena: josip123, dana/u 06.10.2018., 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Da Schumacher u najboljim danima vozi za ovakav Ferrari, nebi mogao više od Seba. Kakva je strategija i sve, Seb je napravio izvrstan posao ove sezone. Mercedesu svaka čast, bili su bolji, bolid je mrvicu brži, taktika besprijekorna skoro. Najbolja momčad na gridu i to je Lewisu koji je rang Seba donijelo petu titulu bez problema i mirnu završnicu sezone.
"What a little star." May 26, 2012.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
josip123 je napisao/la: 06.10.2018., 09:17 E brate mili ferrari je kriv ali bome i ova dva panja... Vettel pogotovo.
Ne mogu sastaviti jedan dobar krug.![]()

Normalno da će pogriješiti kada ih pošalju na suhu stazu na intermedijama, a na mokru na SS... Vidiš kako se vrijeme mijenjalo. Već u sljedećoj minuti nema šanse da se popravi vrijeme. Propustili su šansu na početku Q3. I još izađu prvi na stazu. Sve idealno, samo pogrešne gume...
Ekipe i govana...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ovo kao u onom filmu sa C.Diaz i C.Slaterom, "Very bad things", što je kod nas prevedeno kao "Gore ne može".
Od onih 6 metaka, u Rusiji možda nisu ispucali niti jedan, ali ovdje su ispucali barem 3. I to samo u kvalama.
Od onih 6 metaka, u Rusiji možda nisu ispucali niti jedan, ali ovdje su ispucali barem 3. I to samo u kvalama.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- KrBoy93
- Formula 4
Ma Seb nije za Ferkana i gotovo, kad je strategija dobra Seb ukaka, kad Seb dobro vozi strategija ukaka, a Najćešće je da oba dvoji ukakaju- i tim i Seb.
Znate kako kažu, svakom vozaču je san i nešto posebno vozit Ferrari, e pa dajte nam Hamiltona u Ferrari - dvije sezone- 2 naslova i nek ide u penziju
Znate kako kažu, svakom vozaču je san i nešto posebno vozit Ferrari, e pa dajte nam Hamiltona u Ferrari - dvije sezone- 2 naslova i nek ide u penziju

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Bas sam pogledao/poslušao izjave Hamilton i Vettela na Channel 4.
Točno se po govoru, držanju i laganoj nevjerici vidi da je naslov Hamiltonov. Naravno kod Vettela suprotno, mirne izjave i apsolutno svjestan da mu je naslov pobjegao.
Jbg Mercedes je ekipa koja ima pobjednički mentalitet, a Ferrari apsolutno suprotno.
Također Mercedes je maksimalno odradio odradio posao van staze, na stazi i Hamilton koji je bio gotovo besprijekoran.
Ferrari se dobro držao 2/3 sezone, ali čak i tada događale su se tu i tamo neke greškice, a o Vettelu sam sasvim dovoljno rekao u prošlim komentarima, tako da se neću ponavljati.
Šteta..... jer pojavila se velika prilika, a pitanje je kada će se nova pojaviti.
* kada pričam o poslu van staze, onda tu spada i igranje pokera za zelenim stolom. Tu su isto popušili, Wolff i ekipa su tu bili maestralni, skidam im kapu. Arrivabene, pokojni Marchionne i svi koji čine zapovjedni lanac su izravno ili neizravno krivi za ovu situaciju u Ferrariju.
Točno se po govoru, držanju i laganoj nevjerici vidi da je naslov Hamiltonov. Naravno kod Vettela suprotno, mirne izjave i apsolutno svjestan da mu je naslov pobjegao.
Jbg Mercedes je ekipa koja ima pobjednički mentalitet, a Ferrari apsolutno suprotno.
Također Mercedes je maksimalno odradio odradio posao van staze, na stazi i Hamilton koji je bio gotovo besprijekoran.
Ferrari se dobro držao 2/3 sezone, ali čak i tada događale su se tu i tamo neke greškice, a o Vettelu sam sasvim dovoljno rekao u prošlim komentarima, tako da se neću ponavljati.
Šteta..... jer pojavila se velika prilika, a pitanje je kada će se nova pojaviti.
* kada pričam o poslu van staze, onda tu spada i igranje pokera za zelenim stolom. Tu su isto popušili, Wolff i ekipa su tu bili maestralni, skidam im kapu. Arrivabene, pokojni Marchionne i svi koji čine zapovjedni lanac su izravno ili neizravno krivi za ovu situaciju u Ferrariju.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@KrBoy93
Nemoj ba.
Stiže slijedeće godine nova kaciga.
A sa ovakvom ekipom ni MS ne bi uzeo titulu, čak i pod pretpostavkom da on ne bi napravio greške koje je napravio Vettel.
Nemoj ba.
Stiže slijedeće godine nova kaciga.

A sa ovakvom ekipom ni MS ne bi uzeo titulu, čak i pod pretpostavkom da on ne bi napravio greške koje je napravio Vettel.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 06.10.2018., 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Ne bi koristio epitete koje obojica govorite, ali ako su ove izjave tacne, onda im ni čarobnim štapićem ne bi dao titulu!Pastor je napisao/la: 06.10.2018., 09:28josip123 je napisao/la: 06.10.2018., 09:17 E brate mili ferrari je kriv ali bome i ova dva panja... Vettel pogotovo.
Ne mogu sastaviti jedan dobar krug.![]()
A ove stratege u Ferrariju nabit dobro nogom u guzicu i potjerat sto dalje od maranela i zabranit im priblizavanje na 100km od maranela ubuduce! Katastrofa od momcadi. Sad je vrijeme da se rijese nekih budala jer ovako vise ne moze.![]()
Normalno da će pogriješiti kada ih pošalju na suhu stazu na intermedijama, a na mokru na SS... Vidiš kako se vrijeme mijenjalo. Već u sljedećoj minuti nema šanse da se popravi vrijeme. Propustili su šansu na početku Q3. I još izađu prvi na stazu. Sve idealno, samo pogrešne gume...
Ekipe i govana...

I btw. Vettel je ove sezone imao brdo grešaka, još ako je učestvovao u većini strateških odluka, onda zaslužuje osudu!
Jednostavno Ferrari ima užasne stratege, a ocigledno i Vettel je postao isti.
Mislim da je vrijeme da se prestanu uzajamno lizati "šupci" u Ferrariju i da se nadju kvalitetni ljudi koji ce pametno i sigurno razradjivati taktiku, jer ovako svi izgledaju amateri, pogotovo Vettel, a znam da nije!!!!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Alo strucnjaci ,bas razumete ovaj sport . Vettel brani ekipu, stao je iza nje sa tom izjavom o gumama i strategiji danas . Jel gledate vi trke kval i treninge,razumeo bih da ne gledate i da onda ostavljate tako glupe komentare .