Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ovo je postalo toliko retardirano da čujem kako mi IQ pada. Ponavljam se od prije 2 posta:
I još jednom - svaka iduća poruka o banu kojeg sam objasnio bit će izbrisana.Usput, rasprava o tome ovdje završava, vratite se na teme o utrci, ovo je sad već zamorno i budući postovi o ovoj temi će biti izbrisani.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Moj komentar čeka odobrenje!?
https://www.f1puls.com/33335/helmut-mar ... ment-75106
Hm...... hoćemo li zaigrati pravnu igru, kada za svaki post, komentar netko treba odobrenje, a netko drugi može pisati što hoće, i kad hoće, i koliko hoće?
Ovakav način kontrole nije uvođenje reda na f1puls, nego obična restrikcija i cenzura - ukidanje prava na druga mišljenja, koja nisu po volji "vladajuće stranke".
https://www.f1puls.com/33335/helmut-mar ... ment-75106
Hm...... hoćemo li zaigrati pravnu igru, kada za svaki post, komentar netko treba odobrenje, a netko drugi može pisati što hoće, i kad hoće, i koliko hoće?
Ovakav način kontrole nije uvođenje reda na f1puls, nego obična restrikcija i cenzura - ukidanje prava na druga mišljenja, koja nisu po volji "vladajuće stranke".
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 01.10.2018., 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne pilaj, svaki komentar koji u sebi ima 2 ili više linkova automatski čeka na odobrenje, oduvijek je tako.pigmalion je napisao/la: 01.10.2018., 20:34 Hm...... hoćemo li zaigrati pravnu igru, kada za svaki post, komentar netko treba odobrenje, a netko drugi može pisati što hoće, i kad hoće, i koliko hoće?
Ovakav način nije uvođenje reda na f1puls, nego obična restrikcija i cenzura - ukidanje prava na druga mišljenja, koja nisu po volji "vladajuće stranke"?
- pigmalion
- Formula 1
Sucks.avetma je napisao/la: 01.10.2018., 20:35Ne pilaj, svaki komentar koji u sebi ima 2 ili više linkova automatski čeka na odobrenje, oduvijek je tako.pigmalion je napisao/la: 01.10.2018., 20:34 Hm...... hoćemo li zaigrati pravnu igru, kada za svaki post, komentar netko treba odobrenje, a netko drugi može pisati što hoće, i kad hoće, i koliko hoće?
Ovakav način nije uvođenje reda na f1puls, nego obična restrikcija i cenzura - ukidanje prava na druga mišljenja, koja nisu po volji "vladajuće stranke"?
.....biti po svome,.....

- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Čini mi se da je neki heroj downvote troll jer je nekim članovima (svim onima koji su branili Alonsa ili slično) uredno naljepljeno 5 downvoteova svakome u vrlo kratkom roku (jučer oko 17). A i nije prvi puta da se tako odjednom desi.
https://www.f1puls.com/33335/helmut-mar ... ment-75120
You should never underestimate the predictability of stupidity
- pigmalion
- Formula 1
Točno. I ja sam se to pitao: je li moguće, da članovi portala koji navijaju za Alonsa, dobijaju toliko minusa?Lux14 je napisao/la: 03.10.2018., 14:45 Čini mi se da je neki heroj downvote troll jer je nekim članovima (svim onima koji su branili Alonsa ili slično) uredno naljepljeno 5 downvoteova svakome u vrlo kratkom roku (jučer oko 17). A i nije prvi puta da se tako odjednom desi.
Ne mogu sada reći, za sve Alonsovce, ali stvari se primjete..... A to znači ona; no fair play shema: ako sam kontra Alonsa, onda deri i po navijačima Alonsa, bez obzira jesu li komentari pročitani, shvaćeni razumljivo - minusi idu uredno. Bezveze. Negativa.
.....biti po svome,.....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pregledat ću večeras jesu li minusi unikatni ili dolaze od duplih profila.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Gle magaraca, pronašli bug
Fora je bila da prije glasanja za komentar otvoriš više tabova (na isti link) i onda se moglo glasovati u svakom tabu na isti komentar.
Sad je to ispravljeno i svaki glas je unikatan. Konkretno, taj komentar kojeg si linkao ima 12 glasova, 7 je za, 5 protiv.

Sad je to ispravljeno i svaki glas je unikatan. Konkretno, taj komentar kojeg si linkao ima 12 glasova, 7 je za, 5 protiv.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
da nije bilo mrzitelja alonsa, ne bi vetma otkrio bug! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ja sam za potrebe testiranja slučajno dao tom komentaru plus, još mi je muka... 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nekad se ljudima moras divit.. Kak im se da..
Fino Alla Fine
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Hvala Ante!avetma je napisao/la: 03.10.2018., 22:59 Gle magaraca, pronašli bugFora je bila da prije glasanja za komentar otvoriš više tabova (na isti link) i onda se moglo glasovati u svakom tabu na isti komentar.

I svaka čast jackassu kojem je to palo na pamet, zadivi te koliko daleko to može ići...
You should never underestimate the predictability of stupidity
- pigmalion
- Formula 1
avetma je napisao/la: 03.10.2018., 23:42 Ja sam za potrebe testiranja slučajno dao tom komentaru plus, još mi je muka...![]()

.....biti po svome,.....

- pigmalion
- Formula 1
Nekada loš dio karaktera, ono zlo kod osobe vuče i motivira za negativnost, dok se dobro tako lako ne pokazuje.Lux14 je napisao/la: 04.10.2018., 07:17Hvala Ante!avetma je napisao/la: 03.10.2018., 22:59 Gle magaraca, pronašli bugFora je bila da prije glasanja za komentar otvoriš više tabova (na isti link) i onda se moglo glasovati u svakom tabu na isti komentar.
Sad je to ispravljeno i svaki glas je unikatan. Konkretno, taj komentar kojeg si linkao ima 12 glasova, 7 je za, 5 protiv.Jel možeš pogledati i ove ostale komentare ispod njega (moje
), jer isto smrde (ne komentari nego downvoteovi
)?
I svaka čast jackassu kojem je to palo na pamet, zadivi te koliko daleko to može ići...
Svako zlo, za neko dobro.

.....biti po svome,.....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Smiri malo hormone, zadnji put kad se neki forumaš obraćao drugima tako s visine - nije dugo potrajao na portalu.

-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Sta je problem u obracanju ? Neko iznad mene je upotrebio rec kakiti ,da je DC srecan kada Seb ukaki ! Samo citiram ljude ....Da ne kakimo mnogo ,dovoljno se Seb iskakio danas kako neko rece vec .
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Upozoren si, podsjeti se pravila foruma prije nego kreneš pisati.klikerbgd je napisao/la: 07.10.2018., 09:06 Sta je problem u obracanju ? Neko iznad mene je upotrebio rec kakiti ,da je DC srecan kada Seb ukaki ! Samo citiram ljude ....Da ne kakimo mnogo ,dovoljno se Seb iskakio danas kako neko rece vec .