Frantic je napisao/la: 11.09.2018., 21:36
Volio bi čuti @Bellofov komentar o Kimijevim fanovima.
Pa jednom prilikom sam ih nazvao posebnom sortom,kad vidi cuda opet se ispostavilo tocnim.
Zadrzat cu se samo na tome,nazivat cu ih i dalje sortom,ti ljudi su dragocijen medicinski materijal. Savrseni za otkrivanje uzroka sljepila kod zdravih ociju.
Navest cu jedan primjer te "bolesti". Naime,kako prosjecnom Kimievcu objasnit da npr. utrka i Kimijeva pobjeda u Spa 2009-te nikako nije djelo njegovog supertalenta i superijornosti nad ostalima,nego samo splet odredjenih okolnosti.
Kako im objasnit da vise zasluga za tu pobjedu ima Romain Grosjean od samog Kimia. Kako im objasnit da je Grosjean u prvom krugu porazbijao sve iole sposobne za mogucu pobjedu. Kako im objasnit da je Kimi na restartu utrke pretekao Fisichellu samo i iskljucivo zahvaljujuci KERS-u koji Fisico nije imao i kako im objasnit da je samo zahvaljujuci tom istom KERS-u imao mogucnost da ostane ispred.
Kako to ovjasnit ljudima sljepim pored zdravih ociju? Kako,kako,kako?
Kako im objasnit da je Kimi zasluzio izletit iz Ferraria ima vec 2-3 sezone,odnosno nikada ga nije trebalo ni vratit.
Posebno super dio Kimieve karijere,a time i njegovih navijaca je period u onom laznom Lotusu.
Naslusao sam se hvalospjeva na racun turbojakih inzinjera u Lotusovoj ekipi,Ericu Bojleru kao superjakom vodji te ekipe,Lopezu kao superinteligentnom vlasniku i Kimiu koji je pokazao svima kako se vozi.
Ja cu vam reci ovako. Nes ti velike pameti od svih njih,stvarno je trebalo bit superpametan da napravis bolid koji je konkurentan ako znas da je Pirelli proizveo gume oko tvog proslogodisnjeg bolida. Stvarno treba bit supersposoban za iskoristit serviranu stvar,stvar na koju su drugi potrosili miljune oni su dobili mukte.
Kasnije se i pokazalo tko je tko. Lopez ima problema sa zakonom jer je varalica,Bojler je dobio otkaz,a inzinjeri pitaj boga di su.
Eh da,Kimi je isto opet dobio otkaz. Jbg neposteno prema njemu,ipak je to supertalentirani,superjaki finski superalkoholicar koji nije pokazao apsolutno nista od momenta kada je opet sija u Ferrari.
Nije mi zao,konacno je netko poceo razmisljati glavom u Ferrariu.
P.S. Isprike onim malobrojnima koji ne upadaju u "sortu". Ipak su iznimke koje potvrdjuju pravilo.