Pa za osobu od 39 godina da.. te price o uzivanju zato sto vozis bolid na zacelju ili daleko od postolja s 35+ godina su tesko sranje..CrashOverride je napisao/la: 11.09.2018., 11:57 Ispade da se u formuli 1 moze uzivat samo ako pobjedjujes...
Onaj tko je vjerovao u npr Alonsove izjave kako je on sretan sto vozi f1 i da nema veze sto je s McLarenom tu di je, taj je veci naivac od prosjecnog glasaca neke polticke stranke koja obecava drzavno blagostanje..
PR je cudo.. svaka cast Kimiju ako ce on stvarno uzivati u voznji Saubera na zacelju ili u sredini daleko od podija i postolja, al mislim da je u igri vise lova nego nesto drugo (a tu opet ponavljam sto sam napisao, ne vjerujem da Sauber placa nezz kakvu lovu, a istu tu lovu je mogao pobrati ko MSC kao savjetnik na pitwallu)..
A u F1 mozes uzivati u sredini poretka ako si kao trenutno Sainz, Leclerc, Gasly itd dakle mladi vozac svjestan toga da si upravo usao u veliko natjecanje i da je krenuo tvoj put do one tocke vrhunca o kojoj sam pisao gore, pa je to sve dio tog procesa di ti skupljas iskustvo i ucis kako biti vrhunski f1 vozac.. s tim da tu isto ako ti zapne karijera pa ostanes kao Grosjean i Kmag u sredini dugo godina, pocnu se javljati frustracije pa ti sve manje to postaje gust.. naravno da je i sama cinjenica da si dio f1 uzbudljiva, ali sve ima svoj rok trajanja..
A izvlacenje rijeci iz konteksta nekad nine najbolja stvar..