Iceman je napisao/la: 19.08.2018., 13:38
Tko kaže da ju je napisao?
Kari Hotakainen je napisao ovu biografiju.
Znam to. Samo postavljam pitanje dotičnom da tko je rekao da je Kimi napisao knjigu?
A ok možda je čovjek nejasno napisao.
Mislim da je želio reći da je neobično od Kimija koji ne govori puno da netko za njega piše biografiju naravno na osnovi dugih intervjua sa Kimijem.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
His partying continued when he returned to F1 with Lotus and in the book recalled a time in 2012 when he drank for 16 days in a row between F1 Grands Prix in Bahrain and Spain. He would finish third in the latter race.
Život u stilu Hunta... Svaka čast da netko može 16 dana za redom cugat. I sad kad pogledaš kakvim mirnim i spokojnim životom živi ko da gledamo drugog čovjeka. Ono što mi je drago je da ostavlja dojam normalne osobe.
S obzirom da Ricci nije došao u Ferkan drago mi je da Kimi ima dobre izglede da ostane još jednu sezonu.
Iceman je napisao/la: 09.09.2018., 09:37
https://twitter.com/miezicat1/status/1038485105101168642
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
zekohonda je napisao/la: 11.09.2018., 10:15
ode kimi iz ferarija. konačno!
Izvor zeko, izvor?
zekohonda je napisao/la: 11.09.2018., 10:15
ode kimi iz ferarija. konačno!
Imena kolega, imena?
(iz vica kad student polaže istoriju, a nije podmitio profesora, pa ga ovaj pita ovo pitanje, nakon što ga je pitao za broj poginulih u Hirošimi 1945.)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.