Konacno da netko lijepo objasni. Ti potezi vettela na vanjsku stranu nisu nikakve greske vec jedini logican izbor gdje je trebao iciPastor je napisao/la: 03.09.2018., 20:42 Pogledaj start iz zraka. Ili iz Vettelovog ili Hamiltonovog bolida. Svi su isto startali, i onda i Hamilton i Vettel hvataju zavjetrinu iza Kimija. I ovo što se Vettel izbacio na vanjsku je zato što je Kimi napravio trzaj na unutrašnju, jasno dajući do znanja koju će stranu braniti. Naravno da nije otišao skroz na unutrašnju, jer treba ući u krivinu, ali je tamo trznuo dok je Vettel bio iza njega. A Vettel nije mogao samo ostati iza, jer bi onda Hamilton, koji isto ima zavjetrinu napao njega. Ovo poslije je opet zbog Kimija koji je bio prespor, a Hamilton leti iza. Da je Vettel i ostao iza Hamilton bi ga napao, a on ga nebi mogao zatvoriti.
Scuderia Ferrari
-
ujac
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
Nemam potpis.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Ok, vidili smo kakav je ishod bio, što je najgore vi ga i podrzavate.
Napad s unutrašnje strane bi automatski Kimija izgurao na poziciju u kojoj je Vattel bio. A vidio sam iz zraka sve, što je najgore opet ne vidite da Vattel uopšte nije obraćao pažnju na Hamiltona, već samo kako da napadne Kimija. Vattel je ostavio dosta prostora Hamilton i ovaj iskoristio.
Mislim da nema potrebe opravdavati Vattela za ono juče, ako ja nisam kompetentan da kažem da je napravio grešku, onda pogledajte šta druge veće face misle, tweeter se raspistoljio zbog toga.
Napad s unutrašnje strane bi automatski Kimija izgurao na poziciju u kojoj je Vattel bio. A vidio sam iz zraka sve, što je najgore opet ne vidite da Vattel uopšte nije obraćao pažnju na Hamiltona, već samo kako da napadne Kimija. Vattel je ostavio dosta prostora Hamilton i ovaj iskoristio.
Mislim da nema potrebe opravdavati Vattela za ono juče, ako ja nisam kompetentan da kažem da je napravio grešku, onda pogledajte šta druge veće face misle, tweeter se raspistoljio zbog toga.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
i vettel ima proklizavanje na izlasku iz prve šikane.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Čovječe nije Vettel mogao birati unutrašnju stranu, bez obzira što je startao na unutrašnjoj strani. Kada gledaš ovako sprijeda prvi startni red izgleda kao da su jedan pored drugog, ali kada gledaš iz zraka Vettel je cijelim bolidom iza Kimija. A obojica su startali isto. I logično je da će ići iza njega da uhvati zavjetrinu. A poslije toga je Kimi izabrao, kao vodeći unutrašnju stranu. Da to nije uradio, Hamilton bi imao zavjetrinu, a on nebi, i onda bi njega Hamilton već imao u prvoj krivini... Pa jbt čak i na Sky-u su to fino objasnili, onaj Davidson čini mi se.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Vattel???Slavenowsky je napisao/la: 03.09.2018., 22:08 Ok, vidili smo kakav je ishod bio, što je najgore vi ga i podrzavate.

-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
ako Vettel izgubi naslov ove godine i kojim slucajem ferrari slijedece ne bude konkurentan kao ove godine , on ce poludit gore nego Alonso....samo sto je on radio puno vise gresaka pa bi tu moglo biti puno vatre....
Jedva cekam ako dodje do takve situacije....
-
Pedalino
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferari
Navijam za Ferrari, ali ako Ferrari izgubi konstruktorski naslov najveći krivac je Vetel. Napravio je toliko glupih,
nepromišljenih grešaka koje su Ferrari koštale jako puno bodova. A Grossjean je kao neoprezan...
Kimi i Leclerc...
nepromišljenih grešaka koje su Ferrari koštale jako puno bodova. A Grossjean je kao neoprezan...
Kimi i Leclerc...
-
aziz
- Karting
- S nama već: 7 god 11 mj
Apsolutno se slazemkikijv97 je napisao/la: 04.09.2018., 09:21 ako Vettel izgubi naslov ove godine i kojim slucajem ferrari slijedece ne bude konkurentan kao ove godine , on ce poludit gore nego Alonso....samo sto je on radio puno vise gresaka pa bi tu moglo biti puno vatre....
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
On je rakođer bio stup ovom timu, i uglavnom od Ferkana danas nebi bilo to šro je da nije došao u tim.. u scakom slučaju Ferrari bi bio na većam gubitku nego Seb. Druga stvar, Seb je kud i kamo intelegentnija osoba da bi si dopustila rušenje mostova u stilu Alonsa.kikijv97 je napisao/la: 04.09.2018., 09:21 ako Vettel izgubi naslov ove godine i kojim slucajem ferrari slijedece ne bude konkurentan kao ove godine , on ce poludit gore nego Alonso....samo sto je on radio puno vise gresaka pa bi tu moglo biti puno vatre....
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
kikijv97
- Baniran
Svi su oni sretni kada dodju u ferrari, jer ferrari se ponasa sa vozacima kao kap vode na dlanu, imaju sve luksuze na raspolaganju... medjutim fustracija postane neizbjezna ako nedostaju rezultati.... Nije samo Alonso kako kazes srusio mostove, bio je tu i Prost.hattrick je napisao/la: 04.09.2018., 10:32On je rakođer bio stup ovom timu, i uglavnom od Ferkana danas nebi bilo to šro je da nije došao u tim.. u scakom slučaju Ferrari bi bio na većam gubitku nego Seb. Druga stvar, Seb je kud i kamo intelegentnija osoba da bi si dopustila rušenje mostova u stilu Alonsa.kikijv97 je napisao/la: 04.09.2018., 09:21 ako Vettel izgubi naslov ove godine i kojim slucajem ferrari slijedece ne bude konkurentan kao ove godine , on ce poludit gore nego Alonso....samo sto je on radio puno vise gresaka pa bi tu moglo biti puno vatre....
Medjutim, htio sam napisati da Vettel radi puno vise gresaka gdje nemoze kriviti nikog nego sam sebe. Ferrari je svjestan da ove godine ima bolid za prvenstvo pitanje je kakav ce biti slijedece godine. A godine idu.. A vidjeli smo vettela isto kakav je kada bolid bas nije na razini...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Seb nije od tih "svih", uostalom u kakav je on Ferrari došao da bi bio tako sretan. Npr. Alonso je došao u Ferrari koji je pobijedio prošlu sezonu. Seb?
Da Seba nije bilo u tom timu tko zna što bi od njega bilo do danas.. tako da su sve njegove greške pod tim pritiskom kudikamo zanemarive. Sigurno se neće govorit da nije maksimalno stiskao. Ono što su većinim vozači bili u tom crvenom timu su bile proimadone, to je istina, no ne i u njegovom slučaju. Ako on ode iz Ferkana, uglavnom ćr ga pamtit po tome da je bio stup te ekipe kao nijedan drugi osim Šumija, iako ja mislim da je Šumi bio u kudikamo boljoj poziciji.
Da Seba nije bilo u tom timu tko zna što bi od njega bilo do danas.. tako da su sve njegove greške pod tim pritiskom kudikamo zanemarive. Sigurno se neće govorit da nije maksimalno stiskao. Ono što su većinim vozači bili u tom crvenom timu su bile proimadone, to je istina, no ne i u njegovom slučaju. Ako on ode iz Ferkana, uglavnom ćr ga pamtit po tome da je bio stup te ekipe kao nijedan drugi osim Šumija, iako ja mislim da je Šumi bio u kudikamo boljoj poziciji.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@Hatt, u kakvu god "kantu" došao Vettel, MS je 1996. došao u još veću.
Taj F310 je bio belosvjetska kanta, kako u smislu pouzdanosti, tako i u smislu brzine.
Tako da MS nije baš bio u boljoj poziciji (barem kad je došao u Ferrari, u prvoj sezoni) od Vettela.
Jedino što tadašnji Williams (koji jesto bio najbolja mašina te godine, kao i naredne), nije bio toliko dominantan kao Mercedes 2015.
Taj F310 je bio belosvjetska kanta, kako u smislu pouzdanosti, tako i u smislu brzine.
Tako da MS nije baš bio u boljoj poziciji (barem kad je došao u Ferrari, u prvoj sezoni) od Vettela.
Jedino što tadašnji Williams (koji jesto bio najbolja mašina te godine, kao i naredne), nije bio toliko dominantan kao Mercedes 2015.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
kikijv97
- Baniran
Pih, pa ferrari je 2009 pobijedio samo u belgiji i bio je kanta.hattrick je napisao/la: 04.09.2018., 12:50 Seb nije od tih "svih", uostalom u kakav je on Ferrari došao da bi bio tako sretan. Npr. Alonso je došao u Ferrari koji je pobijedio prošlu sezonu. Seb?
- Frantic
- Formula 1
Pa i jeste. Na toj jednoj trci.kikijv97 je napisao/la: 04.09.2018., 14:20Pih, pa ferrari je 2009 pobijedio samo u belgiji i bio je kanta.hattrick je napisao/la: 04.09.2018., 12:50 Seb nije od tih "svih", uostalom u kakav je on Ferrari došao da bi bio tako sretan. Npr. Alonso je došao u Ferrari koji je pobijedio prošlu sezonu. Seb?
2014. nije ni na jednoj.
To je i msilio, samo nije najljepše to sročio u text.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari 2015. je bio daleko najbolji bolid od ostalih i Vettel je te sezone to iskoristio maksimalno, uz jedino baš lošu utrku u Meksiku, u kojoj je pokazao znake nervoze koja ga je koštala titula prošle i vrlo vjerojatno ove sezone. Nažalost, ta mu je sezona obzirom na konkuretnost bolida daleko najbolja od dosadašnjih u Ferrariju.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Seb nece dobit otkaz u Ferrariju, prije ce ga dat.. Navodno je reko da nije sretan odlukama u Monzi i da se za naslov mora utrkivat protiv 3 auta, 2 Mercedesa i kolege...
https://thesportsrush.com/vettel-unhapp ... za-fiasco/
https://thesportsrush.com/vettel-unhapp ... za-fiasco/
Fino Alla Fine