Šuška se šuška

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Slavenowsky je napisao/la:Ako se ovo desi, pa ko ce onda vozit za Renault!?
JEV? :D

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Slavenowsky je napisao/la:Wild rumours link Alonso to Red Bull-Ferrari?

http://www.thisisf1.com/2015/09/20/wild ... l-ferrari/

Kako njegovi fanovi kazu bio je sit 2 mjesta u Ferrariju :facepalm: ,
Pa to je i sam Alonso reko.

A ovu 'glasinu' mi je glupo komentirati.
Slavenowsky je napisao/la:Grosjean to leave Lotus for Haas

http://en.f1i.com/news/25781-grosjean-t ... -haas.html

Ako se ovo desi, pa ko ce onda vozit za Renault!?
Pitanje dal ce Renault i biti u F1.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Button napušta McLaren. Ako se ovo ispostavi tocnim predpostavljam da je nakom Singapura donio odluku. Sto bi znacilo da su i Lewis i Button odlucili napustiti McL nakon VN Singapur.
http://gptoday.com/full_story/view/5394 ... it_F18242/

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ako njega McL izgubi onda su bas promasen slucaj, Button je odlican vozac, bas u ovakvim situacijama potreban im je iskusan vozac, a ne neka testna kamikaza.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
dmw je napisao/la:

Ima 35 milijuna razloga Alonso da to kaze...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Slavenowsky je napisao/la:Ako njega McL izgubi onda su bas promasen slucaj, Button je odlican vozac, bas u ovakvim situacijama potreban im je iskusan vozac, a ne neka testna kamikaza.
Buttonu bi se po ugovoru iduće sezone trebala povećati plaća, a s obzirom da već masno plaćaju Alonsa (najplaćeniji na gridu) i da će ove sezone izgubiti puno novaca zbog lošeg mjesta u konstruktorskom prvenstvu i zbog nedostatka sponzora, McL bi lako mogao pustiti Buttona unatoč iskustvu koje im je potrebno. Ukoliko uzmu nekog od svojih juniora, Kevina ili Stoffela, uštedit će nešto para, a i dalje će imati jednog vrlo iskusnog vozača.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
U cijeloj toj Mclaren Hondi priči svi žale zbog Alonsa a nitko za Buttonom što je po meni tužno. Button se zbilja muči cijele sezone i bilo bi zbilja jadno da otiđe ove godine jer zaslužuje jednu dobru godinu.
Ako se te špekulacije ostvare, to bi se po meni dalo protumačit da će i sljedeće godine Honda bit truba, te da je to glavni razlog zašto Button odlazi jer je Boulier jasno rekao da žele Jensona... Još im samo fali da im Alonso otiđe pa da Mclaren proglasimo prosječnom ekipom koja će se još daleko mučit...
Jasno da je Alonso vezan za Mclaren zbog velikih novčanih primanja ali sigurno negdje postoji klauzula da otiđe bez odštete s obzirom na loši tempo koja mu momčad isporučuje. Red Bull veza mi čisto žutilo. Iz Red Bulla su još jasno pred par godina rekli da ne želi kupit vozača te da je njihov tim plod razvoja vozača. I sam Horner je rekao da će zadržat trenutnu postavu jer su zadovoljni sa njima... Pogotovo ne vidim veze da bi s novim dobavljaćem htjeli dovest starog vozača
Meni je prije realni slučaj da otiđe u Renault (ako se vrate) ili da jednostavno proba još godinu,dvije sa Mclarenom pa kud pukne da pukne... 100 milijuna će imat u džepu ali teško da bi se sa time on zadovoljio
Zadnja izmjena: Ferrari1345, dana/u 21.09.2015., 14:56, ukupno mijenjano 2 puta.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Evo vrte se priče da su Vergne i Ocon glavni kandidati da zamjene Grosjeana u Lotus-Reanultu, a Romain bi zajedno s Kevinom ili Rossijem u Haas.
Obrigado Felipe

dmw
Baniran
Baniran
Slavenowsky je napisao/la:Ako njega McL izgubi onda su bas promasen slucaj, Button je odlican vozac, bas u ovakvim situacijama potreban im je iskusan vozac, a ne neka testna kamikaza.
Dovoljan im je Alonso kao iskusan vozac. A drugi da dodje onaj mladi Vandorn.
Ferrari je napisao/la:
dmw je napisao/la:

Ima 35 milijuna razloga Alonso da to kaze...
Oces da kazes da je otiso u Mclaren zbog para?
croatic f1 je napisao/la: a s obzirom da već masno plaćaju Alonsa (najplaćeniji na gridu)
Najplaceniji je Hamilton pa onda Alonso http://www.forbes.com/athletes/list/#tab:overall

Ferrari
Formula 1
Formula 1
@Dmw
Nisam to rekao, ni mislio.
Pa jednostavno je..neće kenjati po nekome ko mu daje 35 milja eura...i naravno da će pokušati opravdati svoj prelazak u McHondu "uspješnim" , a odlazak iz Ferrarija "pravim potezom".
slika slika

dmw
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:@Dmw
Pa jednostavno je..neće kenjati po nekome ko mu daje 35 milja eura...i naravno da će pokušati opravdati svoj prelazak u McHondu "uspješnim" , a odlazak iz Ferrarija "pravim potezom".
Ako Fetel osvoji titulu to ce biti krivi potez ali ako je ne osvoji to ce biti pravi potez. Slazes li se? ;)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
dmw je napisao/la:
Ako Fetel osvoji titulu to ce biti krivi potez ali ako je ne osvoji to ce biti pravi potez. Slazes li se? ;)
Ne.
Pa jasno je što sam napisao...ima razloga da opravdava svoj odlazak u McHondu...kada raskine ugovor sljedeće godine ili ga ne produzi onda će odlazak u drugu momčad pravdati (bila onda dobra ili loša).
To radi svaki vozač...kada si vidio da je netko negodovao zbog odlaska u drugi tim?
slika slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
dmw je napisao/la: Ako Fetel osvoji titulu to ce biti krivi potez ali ako je ne osvoji to ce biti pravi potez. Slazes li se? ;)
Da, mišljenje svakog Alonsovog fana... Bolje bit sretan u začelju nego se borit za "druga mjesta" i biti kompetitivan naprijed pa makar to značilo bit kandidat za naslov... Nažalost ovakvu politiku će te slijedit zajedno s Alonsom dok se ne ostvari... A onda ako se ostvari baš me zanima kako će sam Alonso reagirat a kako navijači ;)
Razumijem da on nesmije blatit svoju momčad za koju je plaćen ali govorit loše o svojoj bivšoj momčadi koja je jasno zadala svoje ciljeve i za koju sam Alonso zna da je napravila više neg što su svi očekivali je zbilja nepotrebno

Kad smo kod šuškanja

F1 - Audi to enter F1 with Red Bull - report
Audi’s Ingolstadt board has given the green light to formula one, the German publication Audi Bild claimed exclusively on Monday.

Actually, the latest rumours about the Volkswagen Group putting together a F1 foray for one of its brands was broken at the weekend by Eddie Jordan, the former F1 team owner who as British television pundit now regularly breaks major stories.

"Sometimes Eddie is wrong," smiled Red Bull team boss Christian Horner, according to Germany’s Auto Motor und Sport.

Horner had been asked about Jordan’s prediction because Red Bull is currently without an engine supplier for the future, having split behind the scenes with Renault.

Auto Bild claims that, minus "only a few signatures", the Audi board has made the decision to enter F1 in 2018, collaborating with Red Bull as sponsor and pulling out of Le Mans and DTM.

"For me, nothing has changed," Audi’s racing chief Dr Wolfgang Ullrich is quoted as saying.

The latest news follows hot on the heels of Red Bull’s renewed threat to quit F1, insisting that with Mercedes not willing and Ferrari not yet agreeing to supply an engine, it could be left without horse power.

Horner said: "The fact that we currently have only two strong engine manufacturers is unhealthy for formula one. With the V8s, we had three or four engines that were able to win.

"It is important for F1 that there are several competitive engine suppliers.
Izvor
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

dmw
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la:
dmw je napisao/la:
Ne.
Pa jasno je što sam napisao...ima razloga da opravdava svoj odlazak u McHondu...kada raskine ugovor sljedeće godine ili ga ne produzi onda će odlazak u drugu momčad pravdati (bila onda dobra ili loša).
To radi svaki vozač...kada si vidio da je netko negodovao zbog odlaska u drugi tim?
Ali Alonso kada je rekao da je bio sit drugih mesta sa Ferarijem onda je to istina. Zato je i otisao, nije on dobio otkaz nego je svojevoljno raskino ugovor.

Lady
GP3
GP3
dmw je napisao/la: Ali Alonso kada je rekao da je bio sit drugih mesta sa Ferarijem onda je to istina. Zato je i otisao, nije on dobio otkaz nego je svojevoljno raskino ugovor.
Alonso mora sad dokazat da je spreman umrijet za McLaren Hondu i tako začepit usta svima....
Ako je ona glasina istinita da će preć u Red Bull sa Ferrarijevim motorom, onda će dokazat svima da je sve ovo bila jedna velika farsa s njegove strane.
Sam je rekao da kopirajući Mercedes se ne može osvojit titula, nego samo s radikalnim pristupom kakvog ima Honda. E pa vidijet ćemo....
Sljedeća godina će puno toga pokazat o stanju Ferrarija i Honde naspram Mercedesa.
slika

dmw
Baniran
Baniran
Zato i necu da komentarisem tu 'glasinu' jer je to glupost.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
dmw je samo zaludjeni fan jednog vozača, gdje ne vidi dalje od svojih očiju! Sta god Alonso uradio to je za fanove svetinja. Bilo pravo ili krivo, to je u njihovim očima svakako pozitivno. Ulaziti u dalju raspravu s ovakvim fanovima ide se samo u crnu rupu!

Realnost je da Alonso veze nije imao o projektu McLH, pogotovo kad je bio u Ferrariju, vrebao je mjesto u Mercedesu, zbog toga je razvukao svoju objavu gdje će ići! I McLH je isto tako razvukao svoju objavu, jer su i oni vrebali Hamiltona u koliko bi ovaj na kraju sezone završio kao 2 to bi sve promijenilo!

Kasnije Hamilton se odlučuje za Mercedes, što odmah Alonsu ne preostaje ništa drugo nego da ode u McLH! Jer ostale opcije nisu bile validne. Kasnije Alonso kad je prošao Japansku laboratoriju i naslusao se sr*nja na papiru, onda je počeo da priča u superlativu, što je vas navijače to kupilo! Kasnije sta se sve nije dešavalo i OPET po vama Alonso je uradio dobru stvar! OK, razumijem taj "patriotizam" da Alonso želi malo promjene, ali ne mogu da shvatim taj " debilizam", gdje je njemu dosta 2 pozicija!???? Kako vama nije jadno da gledate vaseg vozača kako se pati na stazi, od 13 utrka završiti jedva 3-4!! :facepalm:

Ali nebitna je ta priča, Button je za McLH bio važna karika, Alonso sad nije ništa bolji od njega, čak samo 1 godinu je mladi, a troduplo skuplji! Button nikad nije bio ponižen od bilo kojeg timskog kolege, a ujedno doprinosio je timu dovoljno da ga ne stavljamo kao drugog vozača, što su recimo bili Massa i Webber.

Ako Alonso nije tu zbog love, onda neka mu smanje ugovor, neka od njegovih 35 mil € oduzmu 5 i neka daju Buttonu, pa će imati odličan tim! Jer svakako po fanovima Alonso nije tu zbog love, već zato što je željan titula! Honda njega debelo plaća da ne kuka, a Honda svakako debelo plaća ovu sezonu, jer ovakav blam se nije nikad desio! Čak je McL bio bolji na Peugeotu, taj motor isto nije bio pouzdan, ali je barem bio brz, danas Honda nit je pouzdana nit brza...

Opet ću reći Alonso je bolji vozač od Buttona, ali u ovoj situaciji to je druga priča, on sasvim sigurno ne zaslužuje 35 mil, a Button 9! Ako žele da smanje troškove tako što će skloniti Buttona to će biti još jedna glupost u McLH-u!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

dmw
Baniran
Baniran
Slavene sta ce im Baton kad imaju jednog iskusnog vozaca(Alonsa). Bolje da dovedu nekog mladjeg, jeftinijeg i iskusaju ga.
dmw je samo zaludjeni fan jednog vozača, gdje ne vidi dalje od svojih očiju! Sta god Alonso uradio to je za fanove svetinja. Bilo pravo ili krivo, to je u njihovim očima svakako pozitivno.
Ja sam rekao ako Ferari osvoji titulu da je potez kriv a ako je ne osvoji onda je ispravan. Fer i posteno.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
dmw je napisao/la:Ja sam rekao ako Ferari osvoji titulu da je potez kriv a ako je ne osvoji onda je ispravan. Fer i posteno.
Ja se ne bih u potpunosti složio s ovim, po ovom ispada da ako Ferrari konstantno bude u samom vrhu, ali bez naslova, a McH i dalje na dnu da je Alonsov potez i dalje ispravan. Po meni, samo ukoliko Alonso dobije bolid kojim se može boriti za naslov taj prelazak u McH će biti ispravan. Ukoliko npr. dođu samo do sredine poretka, što se trenutno također čini nerealnim, potez će ispasti loš bez obzira na to hoće li Ferrari imati kakav naslov ili ne.

dmw
Baniran
Baniran
croatic f1 je napisao/la:
dmw je napisao/la:Ja sam rekao ako Ferari osvoji titulu da je potez kriv a ako je ne osvoji onda je ispravan. Fer i posteno.
Ja se ne bih u potpunosti složio s ovim, po ovom ispada da ako Ferrari konstantno bude u samom vrhu, ali bez naslova, a McH i dalje na dnu da je Alonsov potez i dalje ispravan. Po meni, samo ukoliko Alonso dobije bolid kojim se može boriti za naslov taj prelazak u McH će biti ispravan. Ukoliko npr. dođu samo do sredine poretka, što se trenutno također čini nerealnim, potez će ispasti loš bez obzira na to hoće li Ferrari imati kakav naslov ili ne.
Ali radi se o tome da je Alonsu dosadilo biti stalno drugi sa Ferarijem. Moro je probati nesto novo pa sta bude, razumes.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡