IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Thx na informacijama
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Warez fore i trikove rješavajte privatno.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Može li mi neko pomoći oko proxy servera?
Koji je najbolji site za proxy server. Treba mi IP, a ne website, zbog toga što hoću da pokrenem Android aplikaciju.
Prošlo je bar 15 god. Odkako sam zadnji put tražio proxy. Sad sam vrtio pola sata i nisam našao nijedan da radi
Koji je najbolji site za proxy server. Treba mi IP, a ne website, zbog toga što hoću da pokrenem Android aplikaciju.
Prošlo je bar 15 god. Odkako sam zadnji put tražio proxy. Sad sam vrtio pola sata i nisam našao nijedan da radi

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne znam koliko će ti koristiti savjet, ali probaj Opera browser. On ima ugrađen VPN na par lokacija.
-
Har Kl
- Formula 1
Ma ne treba mi browser
Imam android aplikaciju koja mi blokira neke stvari kad se kačim sa svoje mreže.
Slučajno sam saznao, kad sam bio u HR na odmoru, da mi ne blokira te stvari u Hr. Konkretno sa Hr-ViP mreže.
U biti taj proxy mi treba samo dok traje F1.
Vidio sam da se plaćeni proxy plaćaju od 5$-10$ mjesečno što mi nije prihvatljiva opcija
Ove free što sam našao ne valjaju. Zato i pitam možda neko zna dobru stranicu sa validnim proxijem.

Imam android aplikaciju koja mi blokira neke stvari kad se kačim sa svoje mreže.
Slučajno sam saznao, kad sam bio u HR na odmoru, da mi ne blokira te stvari u Hr. Konkretno sa Hr-ViP mreže.
U biti taj proxy mi treba samo dok traje F1.
Vidio sam da se plaćeni proxy plaćaju od 5$-10$ mjesečno što mi nije prihvatljiva opcija

Ove free što sam našao ne valjaju. Zato i pitam možda neko zna dobru stranicu sa validnim proxijem.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Browser je samo sretna nuspojava
Ne znam hoće li ti netko dati bolju ideju, što se tiče proxyja - što god sam bio probao prije preko različitih stranica - ili nije radilo, ili je bilo presporo za video, ili je bilo ograničeno po vremenu/MB. Operu sam stavio bez da sam mislio na vpn, a onda kad sam skužio da ga ima i da je efikasan - dodatan problem riješen...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Aha, sad skužim da pitaš za mobilnu. Ovo je za desktop.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ako ti treba VPN skini si NordVPN imas three day free trial koji mozes iznova obnavljati sa emailondeckom.
-
Har Kl
- Formula 1
Hvala obojiciMr.Spaceguy je napisao/la: 25.08.2018., 13:16 Ako ti treba VPN skini si NordVPN imas three day free trial koji mozes iznova obnavljati sa emailondeckom.

Probat ću sa NordVPN.
Javit ću ako bude radilo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
NordVPN radi odlicno..Laptop, tablet i mob...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kad ti istekne three day trial mozes sa emailondeckom za par sekundi napraviti temporary email koji mozes iskoristiti za novi trial. I tako stalno.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Recimo posto trenutno zivim u inozemstvu, ja ga koristim da mogu gledati HRTi i americki Netflix
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Znaci evo imam F1TV i nalazim se u nekoj zemlji gdje nije dostupan.. Na VPNu stavis drzavu tipa Hrvatska i onda eto browser misli da si u Hrvatskoj i mos gledat utrku.. I tako za ostale stvari koje su iz nekog razloga nedostupne i pod restrikcijom u nekoj zemlji..zelot je napisao/la: 25.08.2018., 14:09Moze malo pojasnjenja sto je to NordVPN? Cemu sluzi? Sto omogucuje? Zasto nortdvpn?CrashOverride je napisao/la:NordVPN radi odlicno..Laptop, tablet i mob...
Fino Alla Fine
-
alen-sisul
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Može mi netko preporučiti kakvu dobru auto navigaciju iz iskustva? Hvala