Pozdrav svima! Moje ime je Ivan Neff, imam 43 godine, bavim se video montažom i u slobodno vrijeme idem na trke. Nedavno se vratio is Spa o čemu uostalom možete čitati u putopisu od Zeke (zekohonda). Također, 2016. sam imao čast upoznati se i provozati sa sada četverostrukim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom, Putopis s dotičnog događaja je i objavljen na ovom siteu. Ove godine osim Spa, bio sam sa Zekom i na Velikoj nagradi Franceske na stazi Paul Ricard. I o tome je Zeko (zekohonda) napisao putopis ). Uglavnom, s obzirom da idem na zadnju trku Blancpain GT serije u Barceloni, možda padne i neki putopis o istoj )
Jakemaš!
When you're racing...it's life. Anything that happened before or after, it's just waiting. (Steve McQueen)
Koja si ti iskusnjara, a moja generacija,........
Što se tiče tvog iskustva sa utrka, ja sam još uvijek početnik.
Hvala, što si se pridružio pravoj ekipi. Bit' će nam čast, ukrstiti mišljenja i komentare s tobom.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.