avetma je napisao/la: 17.08.2018., 12:10
Zadnja poruka izbrisana, napisao sam jasno gore:
Znači, ako imate nešto za prijaviti, molim konkretnu poruku ili komentar ovdje i obrazloženje zašto prijavljujete. Ako ne - držite se teme i poštujte pravila foruma koji, naravno, zdravorazumski vrijede i na portalu. Hvala.
Nikakvo drugo uvrijeđeno prenemaganje, samo konkretne prijave.
Pa evo ja prijavljujem da radi dva komentara sa minus mi gosp. Vetma uze pravo na komentiranje. I sad će gosp. Vetma presuditi da sam ja u krivu i izbrisati mi post.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
Tako je, i prava na komentiranje bi bila vraćena čim prođe ova bura s tom kolumnom, ali sad kad vidim koliko nedokazivo spamaš po forumu, mislim da to nije pametna ideja.
prijavljujem glavnog i odgovornog urednika sto vrijedja clanove :
avetma wrote: ↑Pet Kol 17, 2018 14:16
Nema plus i minus do daljnjeg. Kad se našla neiživljena budala koja je to zloupotrebljavala - onda imam izbor maknuti to ili provesti par sati programirajuci da ograničim jedan glas po accountu.
Za ovo drugo treba vremena i volje, a trenutno imam drugih stvari koje su mi veći prioritet od toga da saniram štetu nekog balavca.
Prijava pročitana.
Hoće li biti prihvaćena i procesuirana? Ili će prijava biti obrisana i zaboravljena? Ili će člana kikijv97 i mene trajno banirati?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Spamer minusima nije član, tako da se pravilo ne odnosi na njega.
Inače, kad netko pokušava razbiti sustav na kojeg sam potrošio jako puno vremena, ne samo da ću ga osloviti prikladnim imenom, već ću ga prijaviti abuse službi internet providera. Takvi inače plaču kad im dođe opomena internet providera i kad se shvati da nisu baš tako anonimni kao što su mislili.
Nije prijava za komentar nego za komentar koji nije prosao, napisao sam bas šaljiv komentar na clanku sa gaslyem pa ako moze da se objavi da se ljudi nasmiju
Ili te na kraju dana samo boli što sam napisao da uglavnom skidaš te minuse i pluseve kod svojih tekstova, a kad se razvije burna diskusija kod nekih drugih autora onda pustiš i minuse i pluseve da šibaju. Možda zato što si napisao nešto što jednostavno ne stoji, pa sam povukao paralelu s Maradonom na koju nisi imao odgovor?
Minus i plus sam skinuo jer se opet pojavio fantomski minusaš koji ima potrebu 20 puta udariti minus na komentar koji mu se ne sviđa. Zanimljivo kako je ama baš svaki put kad bi se to dogodilo sadržaj komentara bio protiv Alonsa. Nijedan drugi navijač nijedne druge ekipe ili vozača nije išao toliko daleko da izvodi vratolomije u browseru kako bi dao više glasova istom komentaru. Ali da, u meni je problem. Rekao bi Brundle: "Get real, son."
I fantomski minusaš se pojavljuje samo kod komentiranja tvojih tekstova? Osim što voliš premještati i brisati postove očito imaš i tendenciju privlačenja minusaša
Ne. Ima ih na na dosta članaka. nando1 to redovno radi. Trpa svoje komentare plusevima, a ostale s kojima se ne slaže minusima. A nije ni čudo, jer nebitno na temu članka, vi morate spomenuti Alonsa. Alonso King mislim da nije napisao komentar gdje ne spominje Alonsa... Nije problem u drugima, presaberite se malo.