Fernando Alonso

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.08.2018., 15:49 Alonso nije nista vise "toksicniji" od Hamiltona. Taj gotovo niti sa jednim svojim kolegom nije bio u dobrim odnosima. Od Alonsa, Buttona pa do Rosberga. Koliko je on puta znao prodavati price o tome kako je McLaren okrenut protiv njega pa kasnije i Mercedes. Pa price o sabotažama, da se njega kažnjava jer je crnac pa liegate pa telemetry gate pa psovanje Ron Dennisa preko TR. Ima tu jos materijala.
Nije Hamilton cvijeće i nije on baš lagan karakter...no u njega više igraju ti neki njegovi osobni problemi i nekakva paranoja...pomoću koje će isplivati nekakve gluposti za koje svi znamo.
Pa njemu je Rosberg još u glavi...on sebe izjeda što nije imao još jednu sezonu "da se dokaže da je bolji od njega"...isto tako kada je prvak na kraju godine uvijek će dati nekakvu izjavu koja je skroz nepotrebna ili će ubosti Rosberga itd...no on iza sebe ima veliku mašineriju u pogledu velike baze navijača koje je stvorio sa dolaskom u Mercedes i osvajanjem brojnih titula zadnjih godina (to su većinom casual navijači) i to što on stalno radi na nekakvom svom PR-a i nekakvim velikim eventovima, zvjezdama, establišmentu i naravno britanski mediji (što su na kraju i svjetski mediji) su jako naklonjeni Lewisu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Namještena utrka? Ili možda oportunističko djelovanje i najveća momčadski izborena pobijeda utrke ikad? Po meni mala granica.... :) :cool:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.08.2018., 15:49 Alonso nije nista vise "toksicniji" od Hamiltona. Taj gotovo niti sa jednim svojim kolegom nije bio u dobrim odnosima. Od Alonsa, Buttona pa do Rosberga. Koliko je on puta znao prodavati price o tome kako je McLaren okrenut protiv njega pa kasnije i Mercedes. Pa price o sabotažama, da se njega kažnjava jer je crnac pa liegate pa telemetry gate pa psovanje Ron Dennisa preko TR. Ima tu jos materijala.
Jasno kao dan. Hamilton je brija svoje vrste...... ništa manje ili više nevin / svet od Alonsa.

A objašnjenje je jednostavno kao dan: nekome paše Hamilton, nekom Vettel. Nekome Raikkonen, nekome Alonso. I ne možemo "pobjeći" od svog navijačkog subjektivizma, jer smo samo obični smrtnici.

Ante Vetma je toliko uzeo na zub Alonsa, kao da mu je Španjolac zbario curu ili ženu.!?Ili upucao nekoga dragoga u bližoj obitelji. Nedavno. Friško nedavno. :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 16.08.2018., 17:25 Ante Vetma je toliko uzeo na zub Alonsa, kao da mu je Španjolac zbario curu ili ženu.!?Ili upucao nekoga dragoga u bližoj obitelji. Nedavno. Friško nedavno. :facepalm: :facepalm:
Pa ne simpatiziram nikog za kog mislim da je lopov, varalica, muljator ili nešto slično. Jednako kako mi nisu simpatični Plenković ili Pupovac, tako mi nije simpatičan ni Alonso. Drukčije je područje djelovanja, i ovo oko Alonsa me se ne dotiče direktno kao kod ove dvojice klaunova što sam spomenuo, ali arogancija, muljanje i lopovluk je isti, to čovjek ili ima ili nema. Ove koji to imaju - ne volim i ne želim im nikakav uspjeh, upravo suprotno, želim da ne uspiju ni u čemu što pokušaju. Zato je prošlih 10 godina (od Singapura, recimo) bio baš gušt.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 17:30
pigmalion je napisao/la: 16.08.2018., 17:25 Ante Vetma je toliko uzeo na zub Alonsa, kao da mu je Španjolac zbario curu ili ženu.!?Ili upucao nekoga dragoga u bližoj obitelji. Nedavno. Friško nedavno. :facepalm: :facepalm:
............ Zato je prošlih 10 godina (od Singapura, recimo) bio baš gušt.
Ovo mi malo vuče na ono; uživam u tuđem neuspjehu / patnji. Pa nije Fernando Alonso = Adolf Hitler.

Ante, briješ...... too much. Pupovac / Plenković = Alonso? Neusporedivo. Miješaš pojmove.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Pa ne simpatiziram nikog za kog mislim da je lopov, varalica, muljator ili nešto slično. Jednako kako mi nisu simpatični Plenković ili Pupovac, tako mi nije simpatičan ni Alonso. Drukčije je područje djelovanja, i ovo oko Alonsa me se ne dotiče direktno kao kod ove dvojice klaunova što sam spomenuo, ali arogancija, muljanje i lopovluk je isti, to čovjek ili ima ili nema. Ove koji to imaju - ne volim i ne želim im nikakav uspjeh, upravo suprotno, želim da ne uspiju ni u čemu što pokušaju. Zato je prošlih 10 godina (od Singapura, recimo) bio baš gušt.
Ako ćemo gledat tako, nisi doslijedan. I Vettel je varalica i muljator kod MULTI 21. Prekršio ekipno pravilo. :chill:
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 16.08.2018., 17:42 Ovo mi malo vuče na ono; uživam u tuđem neuspjehu / patnji. Pa nije Fernando Alonso = Adolf Hitler.

Ante, briješ...... too much. Pupovac / Plenković = Alonso? Neusporedivo. Miješaš pojmove.
Naravno da uživam u neuspjehu varalica, ne znam zašto je to čudno? Nemoj pretjerivati u metaforama, daj konkretno. Kad nogometaš simulira penal i onda ga ide pucati, ti navijaš da pogodi ili da promaši?

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 17:52
pigmalion je napisao/la: 16.08.2018., 17:42 Ovo mi malo vuče na ono; uživam u tuđem neuspjehu / patnji. Pa nije Fernando Alonso = Adolf Hitler.

............................... Kad nogometaš simulira penal i onda ga ide pucati, ti navijaš da pogodi ili da promaši?
Da promaši. Razumljivo.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Je li isto misljenje bilo i za Schumija nakon zabijanja u Hilla i Villeneuvea?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 16.08.2018., 18:02
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 17:52

............................... Kad nogometaš simulira penal i onda ga ide pucati, ti navijaš da pogodi ili da promaši?
Da promaši. Razumljivo.
Eto, dolazimo do istog zaključka. Ja za Alonsa nisam navijao nikad, ali mu nisam htio neuspjeh, jednostavno mi je bilo svejedno. Nakon Singapura 2008. je drukčije. Isto kao u metafori sa simuliranjem penala. Ne želim da taj netko onda postigne gol, mislim da ne zaslužuje, pa makar bio najbolji nogometaš ikad. To bi bilo sasvim dosta, ali onda imaš i hrpu drugih situacija koje mi zaokruže priču i stav da takvom tipu ne želim uspjeh. Ne u smislu da želim da se zabije u zid, to je debilno, meni je bilo strašno vidjeti Australiju kad je odletio, to je ljudska domena. Kad se radi o sportu - želim mu da u svakoj utrci do kraja života sretno dođe do cilja, na petom mjestu.

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 18:21 Kad se radi o sportu - želim mu da u svakoj utrci do kraja života sretno dođe do cilja, na petom mjestu.
Baš si ga dobro zacopro, barem što se tiče zadnjih 5 sezona. :mrgreen:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Majki2111 je napisao/la: 16.08.2018., 17:44
Ako ćemo gledat tako, nisi doslijedan. I Vettel je varalica i muljator kod MULTI 21. Prekršio ekipno pravilo. :chill:
Webber je prvi prekršio naredbu 2011. i 2012. u Brazilu...javna tajna.
Zato mu je i vratio odmah u drugoj utrci 2013.

Vettel realno (nebitno sto ja navijam za Ferrari) nije radio smicalice i valjao laži kao ova dvojica gore...nađi mi jedan primjer.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
kad smo kod vettela:
puno bi ga više poštovao da je nakon malezije '13. javno objasnio zašto je prekršio timsku naredbu. ovako mi je bzvz. da od horenera to moram saznati nakon par godina.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 18:21 Kad se radi o sportu - želim mu da u svakoj utrci do kraja života sretno dođe do cilja, na petom mjestu.
Nisu baš ovdje čista posla, u ovoj izjavi. Kao da imaš nekakav svoj "osobni rat" sa Fernandom Alonsom!? :facepalm: :facepalm: Totalno nerealno...... zabrijano.......

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
zekohonda je napisao/la: 16.08.2018., 18:52 kad smo kod vettela:
puno bi ga više poštovao da je nakon malezije '13. javno objasnio zašto je prekršio timsku naredbu. ovako mi je bzvz. da od horenera to moram saznati nakon par godina.
Meni je razumljivo. Vettel je povučen tip. Nije neko ko objavljuje statuse po društvenim mrežama. I nije neko ko će prljav veš ekipe iznositi u javnost. Za javnost je rekao da se izvinjava timu što je stavio sebe ispred tima, a privatno je riješio stvar sa ekipom kako treba.
Pitali su Hornera u tom intervjuu izmeđuu ostalog, šta bi uradio drugačije. Rekao je da bi se ranije riješio Webbera.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la:
Nisu baš ovdje čista posla, u ovoj izjavi. Kao da imaš nekakav svoj "osobni rat" sa Fernandom Alonsom!? :facepalm: :facepalm: Totalno nerealno...... zabrijano.......
Ne kužimo se, zar nisam prije par poruka objasnio zašto ne želim da netko tko vara pobijedi? Zašto stalno pričaš o osobnom? Meni ni u džep ni iz džepa, samo što volim da bad guys gube, kao što volim da good guys pobijede. Ti ne?

JFK
Formula 4
Formula 4
Pastor je napisao/la: 16.08.2018., 19:08
zekohonda je napisao/la: 16.08.2018., 18:52 kad smo kod vettela:
Meni je razumljivo. Vettel je povučen tip. Nije neko ko objavljuje statuse po društvenim mrežama. I nije neko ko će prljav veš ekipe iznositi u javnost. Za javnost je rekao da se izvinjava timu što je stavio sebe ispred tima, a privatno je riješio stvar sa ekipom kako treba.
Pitali su Hornera u tom intervjuu izmeđuu ostalog, šta bi uradio drugačije. Rekao je da bi se ranije riješio Webbera.
Meni je to OK, da se nakon takvog incidenta stvari pometu pod tepih u najboljem interesu momčadi, jer ipak su vozači zaposlenici i te momčadi ih plaćaju.
Izjava "GP2 engine" je nož u leđa Hondi koja je Alonsu isplaćivala 30 mil godišnje.
Znam da je bilo iritirajuće nakon toliko kvarova, ali takve izjave u javnosti su čisti neprofesionalizam.

Horner još dan danas slaže hvalospjeve o Vettelu, njemu su vrata RB otvorena poželi li se vratiti jednog dana.
Zadnja izmjena: JFK, dana/u 16.08.2018., 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Dobri dečki, loši dečki? Takva podijela mislim da ne stoji. Svatko na svoj način dolazi do uspjeha i to treba respektirati. Nemogu za nikog u F1¸reći da je loš čovjek i dobar, jer je svi imaju jedan cilj-uspijeh. Zato je stvar u stilovima.

Ante, odkud takav prijezir?????
Lomi te, al se nedaš

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 19:55
pigmalion je napisao/la:
Ne kužimo se, zar nisam prije par poruka objasnio zašto ne želim da netko tko vara pobijedi? Zašto stalno pričaš o osobnom? Meni ni u džep ni iz džepa, samo što volim da bad guys gube, kao što volim da good guys pobijede. Ti ne?
ti izgleda pratis f1 10 godina pa nemas pojma sto su radili prost senna i schumacher....
ajde imaj muda pa reci to sto mislis na tv-u

JFK
Formula 4
Formula 4
kikijv97 je napisao/la: 16.08.2018., 20:07
avetma je napisao/la: 16.08.2018., 19:55
pigmalion je napisao/la:
ti izgleda pratis f1 10 godina pa nemas pojma sto su radili prost senna i schumacher....
ajde imaj muda pa reci to sto mislis na tv-u
Na TV-u se iznosi objektivan komentar u određenoj situaciji i ne služi za prezentiranje vlastitog mišljenja pojedinca.

Bar bi tako trebalo biti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡