Evo na remontu bilo par modela (plus čišćenje kistom), stradali u transportu nedavno, ali ništa što se ne može srediti, uglavnom su to retrovziroi. Inače, kolekcija je ogromna sada, ne znam kako bih vam sve lijepo fotografirao, ali evo fotke barem od danas, a budem nabacio ponešto idućih dana. Ima li možda još netko da je počeo skupljati?
Prvo je išlo vraćanje prednjeg krila na McLaren MP4-25, koji je inače u lošem stanju, no nažalost je takav kakav je, nema mu puno spasa. Osim seta novih naljepnica, a za to srediti treba iskustva, ne znam kako bi mi ispalo. Fotke idu s lijeva na desno prije-poslije.
Sljedeći na redu je bio Renault iz 2002., otpalo mi krilce ispred stražnjeg lijevog kotača. Meni jedan od dražih modela.
Nakon toga par cestovnih modela, redom Ferrari Testarossa, 575 Maranello, Pagani Zonda i BMW M1.
Lijepa guza
Retrovizor je stradao i na velikom RB6, ali ga je bilo lako vratiti. Male modele je užasno teško za raditi.
I za kraj Ferrari SF1000 1000th aniveristy edition od Bburaga, ok kvalitete, dok je SF70h ručni rad, izrađen do svakog detalja.