Max Verstappen
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Sebastian
Opet ti kazem da se ne radi o ljubavi tu . Ja sam napisao kako mislim da je Max bolji vozac i to je to,da je Rik velikoj vecini drag zbog tog nekog pozitivnog ponasanja ,smeh i sl . I to je ok. A da meni licno nije nesto preterano drag nije,a mislim da je najbolji vozac na kocenju. Pokusavam da budem realan i nisam govorio da ga ne volim ili volim ali alo vec neko pita nije mi nesto drag,postujem ga
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Maxa volim vidit jedino kad daje intervju za vrijeme utrke
Smatram da je brzi vozac od Rikija.. Jos mu fale neke stvari da bude i kompletno bolji jer te musice ce vjerojatno i rjesit a brzinu ako nemas, nemas...

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Hehe.. Veeelika, mozda se promjeni... A jednostavno mi nije sjeo bahatlukom na pocetku.. Al da ima brzine, ima..
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Čudne kvale za RB danas
Očekivao sam barem jedan RB u prvom redu kada je krenula kiša, a oni na kraju potpuno podbacili. Dobro, Riccija je zeznuo Stroll, ali 7. mjesto Verstappena
Nadam se sutra boljoj predstavi u utrci, ali budući da je riječ o Hungaroringu ne vjerujem da Max može doći dalje od 5. mjesta.
Za kraj, mislim da je ona situacija s Groznim bila vrlo rubna. S njegovog on-boarda mi se ne čini da mu je Max nešto posebno zasmetao. Više mi se čini da je Grosjean loše procjenio situaciju i bezrazložno napustio brzi krug.
Ipak, bilo bi mi draže da je Max dobio kaznu. Čisto zato da ne moram više čitati one gluposti o kojekakvim protekcijama
#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Očekivao sam barem jedan RB u prvom redu kada je krenula kiša, a oni na kraju potpuno podbacili. Dobro, Riccija je zeznuo Stroll, ali 7. mjesto Verstappena

Nadam se sutra boljoj predstavi u utrci, ali budući da je riječ o Hungaroringu ne vjerujem da Max može doći dalje od 5. mjesta.
Za kraj, mislim da je ona situacija s Groznim bila vrlo rubna. S njegovog on-boarda mi se ne čini da mu je Max nešto posebno zasmetao. Više mi se čini da je Grosjean loše procjenio situaciju i bezrazložno napustio brzi krug.
Ipak, bilo bi mi draže da je Max dobio kaznu. Čisto zato da ne moram više čitati one gluposti o kojekakvim protekcijama

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nije isto da su bili u istim pozicijama i na istoj udaljenosti na suhom i na mokrom. Na mokrom uvijek moras biti posebno oprezan, pa bi razmaci trebali biti veći, Grozni nije mogao full u zavoj kad nezna što će Max napravit. Pritom je vidljivost nikakva. Meni je za kaznu, ali dobro...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- DaveGilmour
- Formula 2
Vikend za zaborav. Šteta.
Makar primjetio sam da često imam drukčije mišljenje od većine što se tiče kažnjavanja vozača pa je lako moguće da je u meni problem
Slijede dvije staze koje na papiru ne pašu RB-u, ali se na primjeru Mađarske moglo vidjeti da taj papir ne daje uvijek točne prognoze pa se nadam nekom čudu u Spa i Monzi.
Svakako ima istine u tome što pričaš, makar ja još uvijek nisam uvjeren da je to bilo 100% za kaznu. Kao što rekoh, po meni je to bila rubna situacijaMulti 21 je napisao/la: 29.07.2018., 01:54 Nije isto da su bili u istim pozicijama i na istoj udaljenosti na suhom i na mokrom. Na mokrom uvijek moras biti posebno oprezan, pa bi razmaci trebali biti veći, Grozni nije mogao full u zavoj kad nezna što će Max napravit. Pritom je vidljivost nikakva. Meni je za kaznu, ali dobro...

Makar primjetio sam da često imam drukčije mišljenje od većine što se tiče kažnjavanja vozača pa je lako moguće da je u meni problem

Slijede dvije staze koje na papiru ne pašu RB-u, ali se na primjeru Mađarske moglo vidjeti da taj papir ne daje uvijek točne prognoze pa se nadam nekom čudu u Spa i Monzi.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Po meni nije za kaznu. Ne zbog toga jeli bio ometen ili ne, nego zbog važnosti kruga. Skoro se uvijek oprašta usporavanje (osim Vettelu) koliko god očigledno bilo ako nije bilo u ključnom krugu. Kao na primjer ono Vettel - Sainz. Sainz je prošao u Q3, tako da tu nije trebalo biti kazne, i to se uvijek progleda. Ali jbg pristrani britanac jedva dočekao... Sad ne znam u kojem je ovo trenutku bilo. Ako je na početku Q3, i ako je Grosjean imao još brzih krugova, onda nije za kaznu. A ako je u zadnjem brzom krugu onda bi po meni bilo za kaznu.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Završavao je svoj predzadnji krug , a onda je u zadnjem pio njegovu vodu.Pastor je napisao/la: 30.07.2018., 03:16 Po meni nije za kaznu. Ne zbog toga jeli bio ometen ili ne, nego zbog važnosti kruga. Skoro se uvijek oprašta usporavanje (osim Vettelu) koliko god očigledno bilo ako nije bilo u ključnom krugu. Kao na primjer ono Vettel - Sainz. Sainz je prošao u Q3, tako da tu nije trebalo biti kazne, i to se uvijek progleda. Ali jbg pristrani britanac jedva dočekao... Sad ne znam u kojem je ovo trenutku bilo. Ako je na početku Q3, i ako je Grosjean imao još brzih krugova, onda nije za kaznu. A ako je u zadnjem brzom krugu onda bi po meni bilo za kaznu.

- DaveGilmour
- Formula 2
Business as usual što se tiče unutarmomčadske borbe
Ipak, razočaran sam 7. mjestom. Ne znam što se dogodilo, ali pretpostavljam da nisu imali dovoljno goriva u bolidima pa su propustili najbolje uvjete na stazi. Možda je i ono tanko stražnje krilo imalo negativan učinak jer je DF izuzetno bitan po kiši (barem si ja to tako predočavam, no moguće je da griješim).
Što je tu je. Bitno je da je opet ispred Riccija.
Za sutra se nadam top 5 rezultatu.

Ipak, razočaran sam 7. mjestom. Ne znam što se dogodilo, ali pretpostavljam da nisu imali dovoljno goriva u bolidima pa su propustili najbolje uvjete na stazi. Možda je i ono tanko stražnje krilo imalo negativan učinak jer je DF izuzetno bitan po kiši (barem si ja to tako predočavam, no moguće je da griješim).
Što je tu je. Bitno je da je opet ispred Riccija.
Za sutra se nadam top 5 rezultatu.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
RB je očekivao da će kiša pojačavati pa su išli s malo goriva i laganim bolidom u pokušaj kroz jedan ili dva kruga. Nije pomoglo ni što nisu imali dovoljno downforcea, što je na kiši ključno, a po vremenima 2.sektora cijelog vikenda vidjelo se da im fali df.
- DaveGilmour
- Formula 2
Hvala na pojašnjenju Ante!
I ja sam se ponadao da će kiša pojačavati pa sam se već nahajpao da će RB ''lockati'' prvi red. No uslijedio je hladan tuš
I ja sam se ponadao da će kiša pojačavati pa sam se već nahajpao da će RB ''lockati'' prvi red. No uslijedio je hladan tuš

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije mi baš jasno gdje se RB pogubio što se tice downforcea... U Monaku su pokazali da im je to još uvijek forte, a onda po kiši ih nema nigdje. Možda je stvarno do sporijeg zagrijavanja guma, a ne do nedostatka df jer su ove sezone u par navrata imali iznenađujuće dobar tyre management dok su se drugi mučili.
Inače, sutra očekujem barem jedan mehanički dnf, ovaj Renault je truba, pogotovo u RB bolidu.
Inače, sutra očekujem barem jedan mehanički dnf, ovaj Renault je truba, pogotovo u RB bolidu.
- DaveGilmour
- Formula 2
A ni meni nije bistro što se događa s RB-om u zadnje dvije utrke. Dva puta kišne kvale, dva puta RB kiksao.
Sumnjam da je riječ o generalnom manjku df-a. Ova priča s gumama mi više drži vodu.
Nemoj coprati Ante!! Ako Max sutra odustane, tebe smatram odgovornim
Sumnjam da je riječ o generalnom manjku df-a. Ova priča s gumama mi više drži vodu.
Nemoj coprati Ante!! Ako Max sutra odustane, tebe smatram odgovornim

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Već ga vidim parkiranog na Kemmelu 

- DaveGilmour
- Formula 2
Bravo Max!
Sjajan rezultat unatoč jučerašnjim zlogukim prognozama
Možda sam presubjektivan, ali pretjecanje nad Oconom je bila čista fantazija (jedno od rijetkih pretjecanja vrijednih spomena s današnje utrke). Sjajno ga je nadmudrio. Pereca je zatim rutinerski sredio i ostatak utrke usamljeno vozio do novog podija.
Istina malo mu se i sreća osmjehnula s Kimi-Ricci incidentom jer sumnjam da bi zadržao Kimija iza sebe do kraja utrke.
U poretku je napokon prešao Riccija, no sada mu mora nabiti barem 30-50 bodova prednosti do kraja sezone (čistom vožnjom, a ne Riccijevim odustajanjima) kako bi se barem djelomično iskupio za onaj šlamperaj iz prvih 6 utrka.
Sjajan rezultat unatoč jučerašnjim zlogukim prognozama

Možda sam presubjektivan, ali pretjecanje nad Oconom je bila čista fantazija (jedno od rijetkih pretjecanja vrijednih spomena s današnje utrke). Sjajno ga je nadmudrio. Pereca je zatim rutinerski sredio i ostatak utrke usamljeno vozio do novog podija.
Istina malo mu se i sreća osmjehnula s Kimi-Ricci incidentom jer sumnjam da bi zadržao Kimija iza sebe do kraja utrke.
U poretku je napokon prešao Riccija, no sada mu mora nabiti barem 30-50 bodova prednosti do kraja sezone (čistom vožnjom, a ne Riccijevim odustajanjima) kako bi se barem djelomično iskupio za onaj šlamperaj iz prvih 6 utrka.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Predviđanje mehaničkog kvara se onda odnosilo na Ricciarda, samo što nije preživio dovoljno dugo da se dogodi
Dobra utrka za Maxa, realno - teško je mogao više ili manje od ovog.

Dobra utrka za Maxa, realno - teško je mogao više ili manje od ovog.