Prijava poruka i komentara

Obavezno pročitati prije pisanja!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
brzi mi je naporan.
ne mogu jednu njegovu poruku na portalu izdvojit kao uvredljivu, neprikladnu, nego jednostavno njegov način komunikacije (lupetanje na sve strane) meni ne odgovara.
a vidim, da nisam jedini.
ne predlažem ban, nego nekakvo službeno upozorenje da popravi svoje ponašanje na portalu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Da , malo šamara poruke kao lud :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:

BrrZiiii
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: sve koji znaju zitvo
Ante je kulturno odradio posao već 2x samnom i odličan mi je korektiv. Prihvaćam svaku opasku jer je točna

Ispričavam se svakom koga sam pecnuo.

Još malo ćete me vidjeti jer neće biti vremena na trošenje kao sada, a jedino što me zanima je napredak ove male F1 zajednice u svakom smislu, a pogotovo u tehničkom jer smo kao nacija totalno zaostali na tom polju. to je uglavnom intencija mog nastupa i zaista nemam namjeru nikoga uvrijediti. Na post koji mi se uputi odgovaram kulturno, a to je možda moja mana, uz brzo tipkanje....pa me eto u tolikom broju.

Svečano obećajem da neću stisnuti više od 3? posta. Da li će to biti previše?

Društvance...ugodne trke....a lui će biti maximalno 5

P.S. jedina momčad koja mi nije draga je mercedes iz osobnih razloga, pa tako da nisam udaljen od većine forumaša

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
kikijv97 u zadnje vrijeme jako podbada i provocira , pogotovo sad u clanku o smrti Marchionnea
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Perica9 je napisao/la: 25.07.2018., 15:30 kikijv97 u zadnje vrijeme jako podbada i provocira , pogotovo sad u clanku o smrti Marchionnea
A zamisli govorimo o čovjeku koji ima 40+ godina...užas.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
možda se samo takopredstavlja.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
luke flywalker je napisao/la: 25.07.2018., 15:37 možda se samo takopredstavlja.
Nažalost nije.
To i je tragično.
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
I mene je iznenadio komentatr kikija :thumbsd:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
Samo imam svoje misljenje koje se ne slaze sa vecinom. I da, imam preko 40g.
Iskreno, namjerno sam piknuo u osinjak.... Tek toliko da vidim koliko muha ce se uloviti. Naravno da ima tu i nekih koji su to sve shvatili vrlo osobno.
To su vecinom oni koji tapsaju jedni druge po ramenu kad govore cigan, tamni, cokolada...

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
kikijv97 je napisao/la: 25.07.2018., 16:46 Samo imam svoje misljenje koje se ne slaze sa vecinom. I da, imam preko 40g.
Iskreno, namjerno sam piknuo u osinjak.... Tek toliko da vidim koliko muha ce se uloviti. Naravno da ima tu i nekih koji su to sve shvatili vrlo osobno.
To su vecinom oni koji tapsaju jedni druge po ramenu kad govore cigan, tamni, cokolada...
Svejedno , nije pravi način.
slika

kikijv97
Baniran
Baniran
Perica9 je napisao/la: 25.07.2018., 16:50
kikijv97 je napisao/la: 25.07.2018., 16:46 Samo imam svoje misljenje koje se ne slaze sa vecinom. I da, imam preko 40g.
Iskreno, namjerno sam piknuo u osinjak.... Tek toliko da vidim koliko muha ce se uloviti. Naravno dai nekih koji su to sve shvatili vrlo osobno.
Mozda tebi, meni osobno, bio mi je ovo najbolji trenutak za takav kako se kaze " social experiment"
Ovaj portal 90% dise crveno, i mi ostali sa dugacijim misljenjem vrlo brzo budemo utisani. Bilo sa minusima ili sa drugim stvarma.
Budite obzirniji prema tamno garavim cololadama
Mir i dobro

Ferrari
Formula 1
Formula 1
kikijv97 je napisao/la: 25.07.2018., 17:10
Iskreno, namjerno sam piknuo u osinjak.... Tek toliko da vidim koliko muha ce se uloviti. Naravno dai nekih koji su to sve shvatili vrlo osobno.
Mozda tebi, meni osobno, bio mi je ovo najbolji trenutak za takav kako se kaze " social experiment"
Ovaj portal 90% dise crveno, i mi ostali sa dugacijim misljenjem vrlo brzo budemo utisani. Bilo sa minusima ili sa drugim stvarma.
Mir i dobro
U potpunosti nebitno ko za koga diše ovdje...ako je netko važan preminuo u F1 i to se objavi nitko neće raditi gluposti i 99% ekipe će napisati nešto poput počivao u miru itd...
Nisam te vidio tamo na GP1 ili na MaxF1 da pišeš ovakve gadosti...

Ako ti portal ne odgovara zašto ga pratiš? Očito su neki veći problemi u pitanju...ponašaj se kao odrasla osoba, a ne kao neki tinejdžer od 15 godina...(vjerojatno bi se oni normalnije od tebe ponašali)
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Mene više iznenađuje to što se upuštate u ovakve rasprave...

kikijv97
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la: 25.07.2018., 17:20

Mir i dobro
U potpunosti nebitno ko za koga diše ovdje...ako je netko važan preminuo u F1 i to se objavi nitko neće raditi gluposti i 99% ekipe će napisati nešto poput počivao u miru itd...

Ako ti portal ne odgovara zašto ga pratiš? Očito su neki veći problemi u pitanju...ponašaj se kao odrasla osoba, a ne kao neki tinejdžer od 15 godina...(vjerojatno bi se oni normalnije od tebe ponašali)
Ako ja nemam isto misljenje kao i ostali nemas pravo vrijedjati. Svojim komentarom nisam nikoga uvrijedio Niti preminulog niti nikog. Osobno, on u f1 je manje nego pol sadasnjeg grida, a to sto je bio predsjednik ferrarija za mene ne predstavlja nista. Frank williams, pa cak i eddie jordan je vise napravio u f1 nego sergio.....

Tvoj nemastoviti nick i to da pratis gp1 dovoljno govori o tvojoj praznini.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Prije bih rekao da ima kojih 21g. sudeći po niku (97. godište), ako ćemo pogađat. ..eh, da su mi te godine, vjerovatno bi bio svima naporan, i "sretan" ko šlapa :)

I da, Ante je upravu, bespotrebno je kačiti se na plitke provokacije ili šuplje priče, ima i korisnijih neistomišljenika koji idu sa nekim konstruktivnijim i zanimljivijim argumentima koji su vrijedne pažnje i promišljanja. To vrijedi i za tebe kolega @kikijv97, pa možda ti onda neće toliko smetati toliko crvenilo kod nas. Svi bi trebali imati neki filter za postove koji vode u bespotrebno natezanje, jer onaj koji malo suvislije gleda na F1 često gleda i iz raznih perspektiva na određenu situaciju, i to se uglavnom vidi na svakom postu od takvih forumaša..

Ah.. sad da nas bole neke stvari koje se dešavaju u F1... to je tako valjda kod svakog. Danas mene, sutra tebe, ovisno kako nas zakači. Recimo kod sudačkih odluka. Nekog više nekog manje. jbga.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
kikijv97 je napisao/la: 25.07.2018., 17:52

Mir i dobro

Ako ja nemam isto misljenje kao i ostali nemas pravo vrijedjati. Svojim komentarom nisam nikoga uvrijedio Niti preminulog niti nikog. Osobno, on u f1 je manje nego pol sadasnjeg grida, a to sto je bio predsjednik ferrarija za mene ne predstavlja nista. Frank williams, pa cak i eddie jordan je vise napravio u f1 nego sergio.....

Ne pratim GP1 to je sigurno...
Niti sam te vrijeđao.

Prozivaš sve one koji pišu da su na "platnoj listi Ferrarija"...ono...no comment.
Opet jednostavno pitanje...ako misliš da je ovaj portal pristran Ferrarija...što ga onda pratiš i redovno komentiraš? Uz to svjesno pokušavaj flejmati nekakve rasprave i izigravati nekakvu žrtvu i ugroženost?

Imaš odličnih drugih portala na internetu...ne vidim problem.
slika slika

kikijv97
Baniran
Baniran
Ferrari je napisao/la: 25.07.2018., 18:09
kikijv97 je napisao/la: 25.07.2018., 17:52

Ne pratim GP1 to je sigurno...
Niti sam te vrijeđao.

Prozivaš sve one koji pišu da su na "platnoj listi Ferrarija"...ono...no comment.
Opet jednostavno pitanje...ako misliš da je ovaj portal pristran Ferrarija...što ga onda pratiš i redovno komentiraš? Uz to svjesno pokušavaj flejmati nekakve rasprave i izigravati nekakvu žrtvu i ugroženost?

Imaš odličnih drugih portala na internetu...ne vidim problem.
Vidim da ti je sarkazam nepoznata stvar, a napisao sam to jer sam znao da ce bit uvrijedjenih.... A stvarno neznam zasto?
Jednostavan odgovor. Mislim da ima 90% navijaca ferrarija, sto se vidi i po ocjenama utrka u kojima ferrari nije pobijedio.
A portal pratim naslove i jako slabo komentiram. Od kud ti da redovito komentiram????

kikijv97
Baniran
Baniran
hattrick je napisao/la: 25.07.2018., 18:04
Prije bih rekao da ima kojih 21g. sudeći po niku (97. godište), ako ćemo pogađat. ..eh, da su mi te godine, vjerovatno bi bio svima naporan, i "sretan" ko šlapa :)

I da, Ante je upravu, bespotrebno je kačiti se na plitke provokacije .....
E moj hat.... Uh da imam 21g....... Imam vise radnog staza nego sto sto si napisao.... Cudi me kako si zaboravio da smo imali stvarno dobrih rasprava prije par godina.
A ante ko pravi otac... Treba ukrotiti neposlusnu djecicu i nauciti kako se ne trci na sve :zubo:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
@kikijv97

Sjećam se, kako ne. Sjećam se ja i onog mog burnog perioda na GP1. Uglavnom sam imao najviše rasprava vezanih uz Vettel-Alonso. Iako su me dobrano zanimale one tehničke teme na kojima i nema toliko polemike, pošto je sve nekako tehnički ograničeno. No moram priznati da sam se tamo zasitio bilo kakvih razgovora o vozačima i natezanja.. koja uglavnom vode u svađu i dizanje tlaka. I kad ti se svega toga nakupi onda dobiješ nekakvog trolerskog nadahnuća, iako sam tu samo kurio alonsovce sa stavljanjem kojekakvih vijesti koje bodu u oči a hvala bogu bilo ih je.. hehe
Pa neke drame, uglavnom vođenje od neke ženske ekipe.. ma bilo je tu svega.

Što se tiče Vetme, podržavam neki vid očinstva koji on prakticira.. inače bi se sve pretvorilo u pičvajz, a opet ne možeš biti neki opaki inkvizitor jer portal postaje tada totalno nezanimljiv. U svemu ima neke pristojne granice.

....a godine prolaze. :D
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡