Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
f1zd je napisao/la:Čitam negdje da je možda doživio moždani, ili da je u komi...užas.

Želim mu sve najbolje i da se izvuče, mada ovo mi nikako ne zvuči dobro....
Sada ima smisla zasto je odmah zamijenjen. Iskreno ocekivao sam vijesti takvog tipa.
Jbt...
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Evo malo preciznije.

Marchionne has lung cancer. It looks like he must be put into a coma.

:(

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Iceman je napisao/la: 22.07.2018., 09:50
Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 21:56
Iceman je napisao/la: 21.07.2018., 21:52 Unatoč komplikaciji i mogućem scenariju (kakav god on to bio) nije mi jasno ovo brže bolje micanje čovjeka sa svih funkcija u kompaniji i postavljanju novih ljudi. Nešto im se jako žuri. Ko da se igraju familije sa juga.
Iskreno...izgleda da je Marchionne ozbiljno bolestan i da neće dugo...može biti da je nekakav rapidni rak ili nešto...
Ma sve je to meni jasno, ali koliko sam ja shvatio on je imao operaciju ovaj tjedan i nakon nje se dogodila komplikacija iz koje se možda neće izvući. Direktori FCA grupe su ga brže bolje smjenili. Meni to baš nije fer, vratio se on ili ne, ali bilo bi fer pričekati.
Može biti rak, ali može biti i da nakon rutinske operacije nastane plućna embolija, stvori se ugrušak i evo belaja.
Stvarno šteta jer doveo je Ferrari na pravi put (makar sam i ja imao kritike na rukovodstvo). Nadam se da će novi boss nastaviti njegovim stopama.
Da i ja sam bio kritičan prema njemu...no mora se priznati da je to jedini način vođenja ovakve organizacije.
Strogo i diktatorski...očito da nema druge. No isto tako on je bio taj koji je pružio povjerenje Binottu, Arrivabeneu i ekipi da naprave svoj posao...
Bilo bi stvarno šteta da nedaj bože čovjek umre, a ne vidi da je Ferrari napokon vratio titulu...
A znalo se da mu je ovo trebala biti zadnja godina u FCA i nakon toga bi vodio samo Ferrari i praktički bio u mirovini tu u Maranellu...Turrini je jučer pisao na svom blogu da mu je Marchionne na božičnom domjenku rekao da jedva čeka da završi ovu godinu sa radom u FCA pa da se može preseliti u Maranello i voditi samo Ferrari (koji je ipak puno manje stresan od FCA)

Stvarno šteta...
Vidjet ćemo kakvo je ovo novo vodstvo...nadam se da će odustati od SUV Ferrarija i električnog Ferrarija koji je Marchionne gurao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la: 22.07.2018., 13:20
Iceman je napisao/la: 22.07.2018., 09:50
Ferrari je napisao/la: 21.07.2018., 21:56

Iskreno...izgleda da je Marchionne ozbiljno bolestan i da neće dugo...može biti da je nekakav rapidni rak ili nešto...
Ma sve je to meni jasno, ali koliko sam ja shvatio on je imao operaciju ovaj tjedan i nakon nje se dogodila komplikacija iz koje se možda neće izvući. Direktori FCA grupe su ga brže bolje smjenili. Meni to baš nije fer, vratio se on ili ne, ali bilo bi fer pričekati.
Može biti rak, ali može biti i da nakon rutinske operacije nastane plućna embolija, stvori se ugrušak i evo belaja.
Stvarno šteta jer doveo je Ferrari na pravi put (makar sam i ja imao kritike na rukovodstvo). Nadam se da će novi boss nastaviti njegovim stopama.
Da i ja sam bio kritičan prema njemu...no mora se priznati da je to jedini način vođenja ovakve organizacije.
1. Strogo i diktatorski...očito da nema druge. No isto tako on je bio taj koji je pružio povjerenje Binottu, Arrivabeneu i ekipi da naprave svoj posao...
2. Bilo bi stvarno šteta da nedaj bože čovjek umre, a ne vidi da je Ferrari napokon vratio titulu...
A znalo se da mu je ovo trebala biti zadnja godina u FCA i nakon toga bi vodio samo Ferrari i praktički bio u mirovini tu u Maranellu...Turrini je jučer pisao na svom blogu da mu je Marchionne na božičnom domjenku rekao da jedva čeka da završi ovu godinu sa radom u FCA pa da se može preseliti u Maranello i voditi samo Ferrari (koji je ipak puno manje stresan od FCA)

Stvarno šteta...
Vidjet ćemo kakvo je ovo novo vodstvo...nadam se da će odustati od SUV Ferrarija i električnog Ferrarija koji je Marchionne gurao.
1. Moraš tako u Italiji
2. Slažem se, velika šteta

Valjda će se izboriti.
Da li je čovjek pušač (ako je tačna informacija za rak pluća)?
Znam da to ne mora biti jedini uzrok za rak pluća, ali su šanse za rak pluća, ne znam, ono, xxxxx puta veće ako pušiš.
Maurizio bi se trebao pripaziti, u svakom slučaju.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ukucao sam njegovo ime na googleu i izbacio mi neki clanak nacional.hr da je mrtav , jel to istina?
slika

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Perica9 je napisao/la:Ukucao sam njegovo ime na googleu i izbacio mi neki clanak nacional.hr da je mrtav , jel to istina?
https://www.nacional.hr/preminuo-sergio ... chryslera/

Jel se ovo može gdje prijaviti? Neka agencija ili nešto? Ovo je DNO DNA.

Likovi u naslovu napišu da je umro, a u tekstu piše da mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Koja govna, nevjerojatno.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
https://www.f1-bih.com/bs/2018/07/22/fe ... dogradnji/

Zar je moguće da jednostavno ne mogu da prihvate da je Ferrari napravio sjajan motor ove godine i ceo bolid uopšte. Pa sta je trebalo recimo 2014 da se zabrani Mercedesu učestvovanje. Mislim stvarno, dokle više.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
dno dna naseg novinarstva.
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Svašta se već piše tako i da je u komi zbog raka pluća ?!
Jbg, mediji te pokopaju, a ni sam još toga nisi svjestan. jadno.
Zadnja izmjena: monkeyseat, dana/u 22.07.2018., 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Bože sačuvaj. :facepalm:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Ma bolje ne komentirat.
Ajmo ovako: Sergio ozdravi što prije i nadam se da ćeš pljeskat na podiju kod preuzimanja obje titule! ;-) :thumbs:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Ima li kakvih novosti o Marchionneu?
Čitam da je imao maligni tumor na ramenu, te da je prilikom operacije došlo do komplikacija u vidu embolije te da je došlo do teškog oštećenja mozga, a kao posljedica svega toga je da je sad u dubokoj komi!
Nadam se da ipak situacija nije tako ozbiljna.
Nigdje ozbiljne vijesti. Samo naklapanja i bedastoće.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sad je stvarno, na žalost.
RIP Sergio.
Nadam se da neće opet FIAT u dubiozu.
I nadam se da ovo neće uticati na ovogodišnju Ferrarijevu kampanju u F1.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
počivao u miru.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Ufff koji užas, počivao u miru Sergio. Hvala na svemu. :(
Sisu (fin.)

Sokol1Ferrari
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Sokol Ferrari
Stvarno uzas da ne povjerujes. Pocivao u miru

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Počivao u miru.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ferrari je bas pod nekim crnim oblakom, Allison-ova zena, sad Marchione... Sve se ovo desava bas kada ekipa pocinje da napreduje!

Nadam se da ovo nece uticati na formu Ferrari-ja, jer ovo je stvarno zalosna vijest! Marchione je bio kljucna figura za preporod Ferrari-ja, nadam se da ce ekipa osvojiti sampionat u cast njemu! R.I.P Boss!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
RIP Sergio.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡