Scuderia Ferrari
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa dokle smiju radit te testove. Ima li kakav pravilnik za to? Pa dokazali su više puta da je sve čisto. Šta je svima toliko nemoguć scenarij da je Ferrari jednostavno napravio sjajan motor i bateriju?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Apsolutno,
Prije nego vidjeh i pročitah tvoju rečenicu iznad slike, prva misao mi je bila "Sad ću odgovoriti drugu @Sarmi da fali krava u pozadini".
Jesu se stisli, mogli su staviti barem jednu, ako ne i čitavo stado.

Prije nego vidjeh i pročitah tvoju rečenicu iznad slike, prva misao mi je bila "Sad ću odgovoriti drugu @Sarmi da fali krava u pozadini".

Jesu se stisli, mogli su staviti barem jednu, ako ne i čitavo stado.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Što se tiče ovih (i)legalnih Mercedesovih, RB i FI retrovizora, ukoliko se sve svodi samo na to da li winglet ima ikakvu strukturnu primjenu ili ne, zašto Ferrari nije napravio svoje retrovizore nakon Kine manje strukturno čvrstim i podržanim pa da kod FIA mogu imati agrument da ima treba to krilo? Je li to uopće legalno i izvodljivo?
Obrigado Felipe
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ili recimo jelena, čitavog ili u komadima, oboje dobro stoji.Frantic je napisao/la: 28.06.2018., 12:31 Apsolutno,![]()
Prije nego vidjeh i pročitah tvoju rečenicu iznad slike, prva misao mi je bila "Sad ću odgovoriti drugu @Sarmi da fali krava u pozadini".![]()
Jesu se stisli, mogli su staviti barem jednu, ako ne i čitavo stado.![]()
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobra je, ali je prošlogodišnja bolja sa Silverstona 
Inače, prošle godine su mi se wallpaperi uglavnom najviše sviđali na onim utrkama na kojim je Ferrari najgore prolazio

Inače, prošle godine su mi se wallpaperi uglavnom najviše sviđali na onim utrkama na kojim je Ferrari najgore prolazio

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Arrivabeneov odgovor na Allisonove komentare o kontaktu Kimija i Hamiltona u prvom krugu utrke, prvi dio je @Slavenovsky citirao već u komentarima:
https://twitter.com/Gianludale27/status/1015994056730693632 Allison je poput Alonsa (uglavnom 2015. i 2016.) baš nabrijan blatiti i pričati negativno o Ferrariju, nakon što je ta ekipa postala dosta uspješnija već kad su oni bili dio nje. Šteta, jer mi je žao što sve češće dolazi do ovakvih prepucavanja između Allisona i bivše ekipe, uglavnom potenciranih od dotičnog, a njegov odlazak je prihvaćen s najvećim respektom, kako od ekipe Ferrarija, tako i od njegovih navijača širom svijeta.
https://twitter.com/Gianludale27/status/1015994056730693632 Allison je poput Alonsa (uglavnom 2015. i 2016.) baš nabrijan blatiti i pričati negativno o Ferrariju, nakon što je ta ekipa postala dosta uspješnija već kad su oni bili dio nje. Šteta, jer mi je žao što sve češće dolazi do ovakvih prepucavanja između Allisona i bivše ekipe, uglavnom potenciranih od dotičnog, a njegov odlazak je prihvaćen s najvećim respektom, kako od ekipe Ferrarija, tako i od njegovih navijača širom svijeta.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Još na Kimija ovako lajat, a bili su zajedno i u Lotusu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.07.2018., 19:20 Arrivabeneov odgovor na Allisonove komentare o kontaktu Kimija i Hamiltona u prvom krugu utrke, prvi dio je @Slavenovsky citirao već u komentarima:
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ciganluk kad se bas moram tako izraziti. Biti ce zestoko do kraja sezone, sad ce Mercedes biti posebno nabrijan na Monzu da se revansira za ovaj poraz.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pastor je napisao/la: 08.07.2018., 22:38Još na Kimija ovako lajat, a bili su zajedno i u Lotusu.Vettel-Ferrari je napisao/la: 08.07.2018., 19:20 Arrivabeneov odgovor na Allisonove komentare o kontaktu Kimija i Hamiltona u prvom krugu utrke, prvi dio je @Slavenovsky citirao već u komentarima:
Ma samo nekao oni laju (Lujo, Alison, Lauda, Wolf i dr.).. ne mogu oni lajat onoliko kolko se Ferrarijevi dečki mogu šuteći smijuljit.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[AMuS]
The new Ferrari engine is better than people thought, not from the engine because that was good from the beginning but more in the electronic side. With Spec 2 Ferrari improved in that area. The Ferrari aero update was the third step of a longer program. It started in Canada with the bargeboards, it went on in France with the front wings, Austria, there was a short break and now the new floor was added. That was the whole package in three steps.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.