Šuška se šuška
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Majstore, imaš upozorenje pred ban.
Razlog: trolanje.
Razlog: trolanje.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
rosberg
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: mercedes
ok prestajem...naravno kada sam dokazao da sam u pravu prijeti se banom,ali dosta vise rasprave na ovu temu
evo mog doprinosa temi:analiza mercove aerodinamike
http://www.f1technical.net/features/200 ... 080164a923
evo mog doprinosa temi:analiza mercove aerodinamike
http://www.f1technical.net/features/200 ... 080164a923
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: McLaren
kamiondžije koje voze asfalt po cesti ne postavljaju nikakav set up na svojim kamionima. Rosberg, ja tebe uopće ne kužim. Nekako si mi konfuzan općenitorosberg je napisao/la:ne trolam nego mi samo nije jasno...
po toj logici mozemo i raspravljati o setupima kamiondzija sto voze asfalt po cesti to vam je garant jos zanimljivije od f1
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Da li će baš imati ovakve livreje?
Ako bude ovakav, uz pretpostavku da ostali ostanu manje/više istih boja, biće najljepši (barem meni). <3
[ link do slike ]
Mogli bi "pokupiti" sve stare fanove Jordana.
PS. Evo još jedna. Ali ovaj gornji mi je ljepši.

Ako bude ovakav, uz pretpostavku da ostali ostanu manje/više istih boja, biće najljepši (barem meni). <3
[ link do slike ]
Mogli bi "pokupiti" sve stare fanove Jordana.
PS. Evo još jedna. Ali ovaj gornji mi je ljepši.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Čisto sumnjam... jedino žutilo koje možemo očekivat je od Renaulta (ako otkupe Lotus)
Evo kako izgleda izložbeni bolid u sjedištu Haas-a. Bolid je od Marusije (2013). Nešto takvo možemo očekivat sa dodatkom neke crvene boje (ferrari) i par sponzorskih boja koje još neznamo
[ link do slike ]
Evo kako izgleda izložbeni bolid u sjedištu Haas-a. Bolid je od Marusije (2013). Nešto takvo možemo očekivat sa dodatkom neke crvene boje (ferrari) i par sponzorskih boja koje još neznamo
[ link do slike ]

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ne vjerujem. I sam Haas, kada je bio upitan koju će boju odabrati, je rekao da voli žutu i da će ići u tom nekom smjeru. Tako da se pretpostavlja da bi to moglo i ostvariti. I vjerujem da bi to svatko i volio.
To je ujedno i dobro jer će tako skrenuti pozornost na sebe, svi su bolidi sivi, crni... Nekako dosadni, a kada bi oni došli sa žutim bolidom, razbili bi tu monotoniju boja.....
Sjeti se samo Jordana!!!

To je ujedno i dobro jer će tako skrenuti pozornost na sebe, svi su bolidi sivi, crni... Nekako dosadni, a kada bi oni došli sa žutim bolidom, razbili bi tu monotoniju boja.....
Sjeti se samo Jordana!!!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
Ono što je Frantic stavio izgleda zaista privlačno.. zamislite da Haas iznenadi, da ferrarijeva pogonska jedinica bude identična onoj u matičnom timu, aerodinamika u stilu RBRa, i pokoji dobar vozač?
šalim se naravno, i sam Gene je rekao da tek ulaze u formulu i da se očekuje proces "učenja" kroz par godina.

šalim se naravno, i sam Gene je rekao da tek ulaze u formulu i da se očekuje proces "učenja" kroz par godina.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[ link do slike ] i
su očito nešto u rodu.
btw.. onaj izložbeni model Hass bolida je posuđni Ferrari iz neke godine (mislim da je 2010 ili tako nešto), bez boje. Liver (ili ti boje) nećemo znati do zadnjeg.
Navodno se radi na aerodinamici (sa budućim užim PU-om, zbog drukčije pozicije MGU-K) sve u šesnaest... posuđeno je hrpa aerodinamičara iz Ferrarija za taj projekt (uskoro se vraća njih 70 nareag u Ferrari). Sljedeće godine Ferrari baca težište na MGU i aerodinamiku.. te se u biti radi na ta dva bolida (Ferrai i Hass). Vjerujem da će zbog svesrdne podrške imati vrlo konkurentan bolid, te da će Grosjean uživati vozeći ga.

btw.. onaj izložbeni model Hass bolida je posuđni Ferrari iz neke godine (mislim da je 2010 ili tako nešto), bez boje. Liver (ili ti boje) nećemo znati do zadnjeg.
Navodno se radi na aerodinamici (sa budućim užim PU-om, zbog drukčije pozicije MGU-K) sve u šesnaest... posuđeno je hrpa aerodinamičara iz Ferrarija za taj projekt (uskoro se vraća njih 70 nareag u Ferrari). Sljedeće godine Ferrari baca težište na MGU i aerodinamiku.. te se u biti radi na ta dva bolida (Ferrai i Hass). Vjerujem da će zbog svesrdne podrške imati vrlo konkurentan bolid, te da će Grosjean uživati vozeći ga.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ne, nije. To je bolid od Marussije. Kupili su ga kad je Marussia nakon raspada stavila svoje "Igračke" na auckijuhattrick je napisao/la:
Razlike gotovo da i nema....

LINK
Haas mi po do sada videnom izgleda kao vrlo ozbiljna momčad. Još i usko surađuju sa Ferrarijem. Osobno ih ne vidim lošijim od Saubera. Što se tiče liverya, ja sam isto za žutu, ali nekako ne vjerujem da će tu boju odabrat. Uostalom glupo je išta prognozirat, to ćemo vrlo vjerovatno tek saznati na predstavljanju...

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Thx na informaciji!
___
Osobno mislim da će odabir biti crno-srveni, pošto su im to boje tima;
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

[ link do slike ]

___
Osobno mislim da će odabir biti crno-srveni, pošto su im to boje tima;
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Slavenowsky
- Formula 1
Koja iznenadna bomba!!!?
Volkswagen close to buying Red Bull F1 team
http://m.bbc.com/sport/formula1/34297046
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Slavene, nisam dosad primjetio, ali fali ti u potpisu 1977!Slavenowsky je napisao/la:Koja iznenadna bomba!!!?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Hehe bila je, al kako ovaj potpis mi bio u jednoj ravni pa se nije skroz ni vidio i onda sam odvojio ali ocigledno zakacio tu godinu i slucajno izbrisao, juce tek postavio, al avaka cast da si to primjetio

PS
Admini izbrisite ovu moju vijest nisam ni vidio da je ima u temi RBR!!! hvala.

PS
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nema veze Slavene, sad je već dio rasprave pa nek ostaneSlavenowsky je napisao/la:Hehe bila je, al kako ovaj potpis mi bio u jednoj ravni pa se nije skroz ni vidio i onda sam odvojio ali ocigledno zakacio tu godinu i slucajno izbrisao, juce tek postavio, al avaka cast da si to primjetio![]()
PS

- Slavenowsky
- Formula 1
Wild rumours link Alonso to Red Bull-Ferrari?
http://www.thisisf1.com/2015/09/20/wild ... l-ferrari/
Kako njegovi fanovi kazu bio je sit 2 mjesta u Ferrariju
, sad je ocigledno sit zadnjih mjesta i kazni koje je dobio da moze komotno u Haag da ide 
http://www.thisisf1.com/2015/09/20/wild ... l-ferrari/
Kako njegovi fanovi kazu bio je sit 2 mjesta u Ferrariju

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ante peče članak, bude ubrzo gotov 
A što reći više za tog čovjeka... Grdio je Ferrari dok je bio u Renaultu, grdio je Red Bull dok je bio u Ferrariju

A što reći više za tog čovjeka... Grdio je Ferrari dok je bio u Renaultu, grdio je Red Bull dok je bio u Ferrariju

- Slavenowsky
- Formula 1
Grosjean to leave Lotus for Haas
http://en.f1i.com/news/25781-grosjean-t ... -haas.html
Ako se ovo desi, pa ko ce onda vozit za Renault!?
http://en.f1i.com/news/25781-grosjean-t ... -haas.html
Ako se ovo desi, pa ko ce onda vozit za Renault!?