Znam da je prežvakano milijardu puta, ali eto, da stavimo
Još samo da je bio za prvo mjesto.
Ludara lagano počinje na 3:35, na 4:48 imamo jedan masivan dive/lock, a od 5:56 vrhunac
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QtZ0wv1I8yc[/youtube]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Heat, brate, nemoj sa ovim brljat temu
Ovo neka ide u neku od tema o aktuelnoj F1, a ovdje stavljati samo old school.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Znam da je prežvakano milijardu puta, ali eto, da stavimo
Još samo da je bio za prvo mjesto.
Ludara lagano počinje na 3:35, na 4:48 imamo jedan masivan dive/lock, a od 5:56 vrhunac https://www.youtube.com/watch?v=QtZ0wv1I8yc
to je majka svih duela u f1 al nisam tio stavit upravo zbog ove tvoje uvodne rečenice dobro nije baš milijarditi al sad je bilo sigurno sto i neki put da sam pogleda
Kada Jean Pierre Jabouillea pitate za najbolji dan karijere, on nema potrebu razmišljati - "Dijon, zasigurno. Za mene se sve poklopilo: prva pobjeda za Renault, prva pobjeda za mene, pole position... i to u Francuskoj! Fantastično, stvarno. Svatko sanja o tome, zar ne?" - zastao je na nekoliko sekundi i nastavio "Tužna stvar za mene jest da se nitko ne sijeća tko je pobjedio na VN Francuske 1979. Sijećaju se samo bitke za drugo mjesto!
Kada Jean Pierre Jabouillea pitate za najbolji dan karijere, on nema potrebu razmišljati - "Dijon, zasigurno. Za mene se sve poklopilo: prva pobjeda za Renault, prva pobjeda za mene, pole position... i to u Francuskoj! Fantastično, stvarno. Svatko sanja o tome, zar ne?" - zastao je na nekoliko sekundi i nastavio "Tužna stvar za mene jest da se nitko ne sijeća tko je pobjedio na VN Francuske 1979. Sijećaju se samo bitke za drugo mjesto!
Baš tako, na njegovu žalost
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
^^
toliko minuta ili bolje rečeno skoro sat vrimena u oba klipa jedan drugom su proveli doslovce u guzici a tek uz neke mini mini minimalne pokušaje priticanja tj pokazivanja u retrovizor nabrojive na prste jedne ruke mislin da je to baš iz onog perioda karakterističnog za priticanje ''kroz bokseve'' i taktiziranja od nemila do nedraga
fjaka je napisao/la:^^
toliko minuta ili bolje rečeno skoro sat vrimena u oba klipa jedan drugom su proveli doslovce u guzici a tek uz neke mini mini minimalne pokušaje priticanja tj pokazivanja u retrovizor nabrojive na prste jedne ruke mislin da je to baš iz onog perioda karakterističnog za priticanje ''kroz bokseve'' i taktiziranja od nemila do nedraga
Bilo je tu i više od sata materijala.
A činjenica da nijedan drugog u oba slučaja nisu uspjeli preteći (ma nisu kako treba ni došli u poziciju za napad), možda više govori o bolidima, vozačima, stazi,....
Uglavnom 2 jebačka dvoboja (koji bi bili sranje, tj. ne bi se ni desili, uz današnji DRS).
Meni su držali prikovan pogled na TV.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
evo jedan...neznan kako bi ga nazva drukčije nego lažni dvoboj
al u svakom slučaju lipo je bilo vidit kako warwick s tolemanom lagano obilazi de angelisa u lotusu ( uz ushićenog murray walkera ''straight pass...well that shows the power of the toleman... ) , onda nekoliko krugova ganja pironia u ferariu i na koncu obilazi i njega, mogu mislit kako je reagirala ekipa koja je to gledala uživo