procitao sam za Sebov samo
Scuderia Ferrari
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
@zekohonda
Hvala ti kralju!!!
A ovo napadanje Ferraria neće dobro proći kod Big Bossa
Prebrzo ih se napada i traže promjene i to ne bu završilo dobro.
A ovaj komad hardware-a jel to ono što koristi Vettel na volanu
Garant ima veze 
Hvala ti kralju!!!
A ovo napadanje Ferraria neće dobro proći kod Big Bossa

Prebrzo ih se napada i traže promjene i to ne bu završilo dobro.
A ovaj komad hardware-a jel to ono što koristi Vettel na volanu

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Po meni je to očito informacija iznutra. I svakako bi trebalo onda svim ekipama odmah stavljati. Ovo već s istragama prelazi mjeru dobrog ukusa.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
Mark Hughes wrote that during the time Vettel locked up in the chicane, it was when Ferrari told him to do all kind of system switches. Ferrari later revealed that it was no issue but something they needed to do to satisfy the FIA.
It is believed that it was related to prove that they are not getting more power from the battery
We know that Ferrari and Adami instructed Seb to switch things on and off for the FIA to proof that they don‘t take more power from the batteries but that distracted Seb during race alot. He even thought there was a problem. So I hope that was a one time thing FIA
It is believed that it was related to prove that they are not getting more power from the battery
We know that Ferrari and Adami instructed Seb to switch things on and off for the FIA to proof that they don‘t take more power from the batteries but that distracted Seb during race alot. He even thought there was a problem. So I hope that was a one time thing FIA
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ovo već postaje žalosno, da nije tako bilo bi komično 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Valjda su starci sad zadovoljeni..
I dalje smatram da ih treba tuzit..
I dalje smatram da ih treba tuzit..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Jbte, pa jel moguće (ako je istina)?reso20 je napisao/la: 11.06.2018., 22:36 Mark Hughes wrote that during the time Vettel locked up in the chicane, it was when Ferrari told him to do all kind of system switches. Ferrari later revealed that it was no issue but something they needed to do to satisfy the FIA.

Pa mogao je čovjek pogriješiti, izletiti, nešto pogrešno pritisnuti, pa da nešto crkne.....
Dobro kaže @Crash
Tužit FIAu.
I Benz (od njih je ovo i poteklo).
Usput i RB (za svaki slučaj).

A kao šlag na kraju, zakajlat svima doooooobro sa nekim vetom na nešto, kad se svi budu najmanje nadali.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
ja se samo pitam kad ce vise ta prica napokon dobiti kraj....
Ovo vise nije dokazivanje legalnosti vec cisto smetanje od strane Mercedesa u nadi da ce im to ista pomoci. Opcenito da se radio o ne znam kojoj momcadi, treba kaznjavati jer je ovo utjecanje na performanse vozača, bolida ili rad cijele momcadi.
Nebi me cudilo da se ovo otegne kroz cijelu sezonu pa će opet Merc govoriti kako vjeruju FIA-i da je Ferrari legalan.
Ovo vise nije dokazivanje legalnosti vec cisto smetanje od strane Mercedesa u nadi da ce im to ista pomoci. Opcenito da se radio o ne znam kojoj momcadi, treba kaznjavati jer je ovo utjecanje na performanse vozača, bolida ili rad cijele momcadi.
Nebi me cudilo da se ovo otegne kroz cijelu sezonu pa će opet Merc govoriti kako vjeruju FIA-i da je Ferrari legalan.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Kako su nadgledali Mercedes dok je "tajno" vozio na gumama i Hamilton bio na godišnjem!
Jesu stavili kamere na bolid? Senzore?
Jesu stavili kamere na bolid? Senzore?