Racing Bulls

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Meni još uvijek nije jasno na temelju čega je Hartley dobio mjesto u F1. Mislim drag je on meni i simpatičan dečko, al ne donosi to rezultate u trci.....
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
je, dio je merca. ali sve se to da riješit.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 20:26 Zar nije pascal dio merca, zar ce ga pustiti tek tako u akademiju redbula?
Pa zašto ne, nema baš nikakve štete od toga. Već obostrana korist, za obje ekipe. Merc će vidjeti na čemu su s Pascalom, pa ako pokaže nešto možda ga uzmu u obzir za mjesto u Mercu jednog dana, a Torro Rosso će imati boljeg vozača nego što je Hartley (vjerojatno).
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I ja sam očekivao više od Hartleyja, ali kao što je već spomenuto, sporiji je od Gaslyja i radi dosta grešaka. Glasina o Wehrleinu kao zamjeni dosta je popularna (čini mi se da je Crofty to spomenuo), ali nekako mi je to ipak pretjerano. Činjenica da bi u slučaju odbacivanja Hartleyja morali tražiti nekoga izvan svoje akademije pokazuje da sigurno neće tako lako odbaciti Hartleyja. Uostalom, ni njega nisu izvukli iz svoje akademije (bio je član, ali su ga odbacili još 2010.)

Nije briljirao, ali ne vjerujem da će ga nakon samo 5 utrka odbaciti jer jednostavno nije tako strašno podbacio i ne radi velike probleme na stazi kao što je bio slučaj s njegovim prethodnikom Kvjatom. To je prva stvar, a druga stvar je taj nedostatak zamjena, Red Bull nema nikog boljeg koga bi mogao pozvati kao njegovu zamjenu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 20:26 Zar nije pascal dio merca, zar ce ga pustiti tek tako u akademiju redbula? A sjecam se prije 2 3 godine kako su ga najavljivali kao novoga prvaka sa mercom
Ako dobije poziv u Toro Rosso, i mogućnost da se bori za mjesto u Red Bullu, treba odmah poslat Wolfa u pm. Neki dan spominje kako za Bottasovo mjesto ne gledaju na vozače sa strane, i spominje Ocona i onog novog malca što vozi u F2. Nije Pascala ni spomenuo.

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 12.05.2018., 20:49 I ja sam očekivao više od Hartleyja, ali kao što je već spomenuto, sporiji je od Gaslyja i radi dosta grešaka. Glasina o Wehrleinu kao zamjeni dosta je popularna (čini mi se da je Crofty to spomenuo), ali nekako mi je to ipak pretjerano. Činjenica da bi u slučaju odbacivanja Hartleyja morali tražiti nekoga izvan svoje akademije pokazuje da sigurno neće tako lako odbaciti Hartleyja. Uostalom, ni njega nisu izvukli iz svoje akademije (bio je član, ali su ga odbacili još 2010.)

Nije briljirao, ali ne vjerujem da će ga nakon samo 5 utrka odbaciti jer jednostavno nije tako strašno podbacio i ne radi velike probleme na stazi kao što je bio slučaj s njegovim prethodnikom Kvjatom. To je prva stvar, a druga stvar je taj nedostatak zamjena, Red Bull nema nikog boljeg koga bi mogao pozvati kao njegovu zamjenu.
Kako nema? Pa Kvyat je puno bolji od njega. Skrivija je par sudara,pa sta onda? Max je do sada porazbijao cijeli grid po dva puta,pa njemu nista a rusa su spakirali na avion za doma. Vez veze,puno vecu korist bi imali od Kvyata nego od Hartlya.

Na kraju krajeva,uvik se moze Buemia pozvat natrag,on pored ovakvih koji danas voze apsolutno ima mista formuli 1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
stefan BELLOF je napisao/la: 14.05.2018., 11:42 Kako nema? Pa Kvyat je puno bolji od njega. Skrivija je par sudara,pa sta onda? Max je do sada porazbijao cijeli grid po dva puta,pa njemu nista a rusa su spakirali na avion za doma. Vez veze,puno vecu korist bi imali od Kvyata nego od Hartlya.

Na kraju krajeva,uvik se moze Buemia pozvat natrag,on pored ovakvih koji danas voze apsolutno ima mista formuli 1.
Kvjat više nema nikakve veze s Red Bullom, on je sad Ferrarijev razvojni vozač. Nakon tretmana kojeg je dobio, sigurno se neće vraćati u njihov program.

Buemi je definitivno odličan vozač, ali nisam baš siguran koliko bi on želio povratak u F1 s Toro Rossom. Šanse za Red Bull ili bilo koje top mjesto bile bi mu minimalne, a trenutno ima top mjesta u WEC-u u Toyoti te u Formuli E u Renaultu (iako ove sezone nije u najboljem izdanju tamo).

Red Bull nema raskošan juniorski program kao nekad, prije su uvijek imali nekog top klinca na lageru, a sad za potencijalne zamjene moraju tražiti povratnike i vozače van svog programa.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Honda
https://www.autosport.com/f1/news/13602 ... ating-race

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

I2oni
Karting
Karting
Mark Tatham is no longer the chief designer slika
https://it.motorsport.com/f1/n...piu-il ... r-1038052/

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
au...ko dolazi....puno ih je je otišlo u zadnje vrijeme sa tih pozicija po f1 momčadima. :?

I2oni
Karting
Karting
Ja mislim da je on cetvrti. Mclaren williams tr I jos neki je napustio istu poziciju.. sauber ako se ne varam

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
croatic f1 je napisao/la: 14.05.2018., 15:44
stefan BELLOF je napisao/la: 14.05.2018., 11:42 Kako nema? Pa Kvyat je puno bolji od njega. Skrivija je par sudara,pa sta onda? Max je do sada porazbijao cijeli grid po dva puta,pa njemu nista a rusa su spakirali na avion za doma. Vez veze,puno vecu korist bi imali od Kvyata nego od Hartlya.

Kvjat više nema nikakve veze s Red Bullom, on je sad Ferrarijev razvojni vozač. Nakon tretmana kojeg je dobio, sigurno se neće vraćati u njihov program.

Buemi je definitivno odličan vozač, ali nisam baš siguran koliko bi on želio povratak u F1 s Toro Rossom. Šanse za Red Bull ili bilo koje top mjesto bile bi mu minimalne, a trenutno ima top mjesta u WEC-u u Toyoti te u Formuli E u Renaultu (iako ove sezone nije u najboljem izdanju tamo).

Red Bull nema raskošan juniorski program kao nekad, prije su uvijek imali nekog top klinca na lageru, a sad za potencijalne zamjene moraju tražiti povratnike i vozače van svog programa.
Da, Buemi je na putu da postane WEC prvak ove godine s Toyotom, u timu u kojem vozi zajedno s Alonsom i Nakajimom. Ujedno Le Mans :kokice: je na rasporedu za manje od mjesec dana tako da je mala šansa za promjene.

Što se tiče glasina o mogućim prinovama, stvarno bih volio vidjeti jednog japanca u F1, Toro Rosso sa Hondinim motorom je idealan za to.
slika

I2oni
Karting
Karting
čini se da se hartley bolje snalazi od gaslyja u monacu

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ipak mu je to domaća staza. :P
gledam malo rezultate njih dvojice u nižim kategorijama u monacu - hartley bolji, ali ni jedan ni drugi se ne mogu nešto pohvalit.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Ja sam juče pročitao negdje da je Hartley bio treći u nekoj seriji, kada je Ricciardo pobijedio. A Gasly nema ni blizu tako dobre rezultate u Monaku.

I2oni
Karting
Karting
Je. Treci a gosinu poslije 4.
Gasly ispod 10tog mjesta podobro.
Ocito brendonu bolje lezi uska staza

I2oni
Karting
Karting
Nadogradnja za kanadu spremna. Evolution D ICE jedinice bit ce ugradjena u jedan bolid.
Vjerovatno gaslyjev posto je brendon vec na granici za kaznu, a prepostavljam da ce bolje imati uvid u nadogradnju da li radi I koliko.
Sretno :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Konacno!!! :party:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡