Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ne kopiraju se međusobno nego preuzmu i instaliraju predložak s interneta. Na Pulsu je moj dizajn, njega nema nigdje uokolo.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Stvarno ne volim javno komentirati druge, već se isključivo baviti samim sobom, ali ovo je bilo jače od mene iako nam to nije u pravom smislu riječi konkurencija.
Od jednog Autosporta zbilja nisam očekivao ovako glup natpis iznad članka. Najprije su jučer upitali što je bolje, Ricciardova pobjeda u Monaku bez MGU-K ili Schumacherovo drugo mjesto u Barceloni 1994. sa samo petom brzinom. Danas su otišli korak dalje pa su u natpisu iznad članka napisali kako je Ricciardo zasjenio jednu od najboljih vožnji Michaela Schumachera. Pa se stvarno pitam, kako vožnja sa šest stupnjeva prijenosa (i još u Monaku gdje je pretjecanje skoro pa nemoguće) usporedivo s vožnjom u Barceloni u samo petom stupnju prijenosa. Naravno, neki ljudi su ih popljuvali u komentarima.

Od jednog Autosporta zbilja nisam očekivao ovako glup natpis iznad članka. Najprije su jučer upitali što je bolje, Ricciardova pobjeda u Monaku bez MGU-K ili Schumacherovo drugo mjesto u Barceloni 1994. sa samo petom brzinom. Danas su otišli korak dalje pa su u natpisu iznad članka napisali kako je Ricciardo zasjenio jednu od najboljih vožnji Michaela Schumachera. Pa se stvarno pitam, kako vožnja sa šest stupnjeva prijenosa (i još u Monaku gdje je pretjecanje skoro pa nemoguće) usporedivo s vožnjom u Barceloni u samo petom stupnju prijenosa. Naravno, neki ljudi su ih popljuvali u komentarima.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bio sam komentirao odmah poslije utrke da usporedba nema niti malo smisla. Slažem se, ne bih ovakvo nešto očekivao od Autosporta.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Otkad ih je kupio Motorsport kao da su dobili licencu za trash. AMuS ih debelo šiša, a ovi su se sveli na laprdanje a la Ted Kravitz.
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god
Gadi mi se Motorsport s tim kupovanjem ostalih portala.
Btw, baš se na današnji dan održala ta utrka u Barceloni 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
prije su bili bolji dok je bila konkurencija autosport-motorsport...sad su sve živo kupili od autosporta, gpupdatea, motorsport totalea i još nekih arhivskih stvari...
cijenim što su mi produžili za još jedan mjesec pristup motorsport tv-u.
cijenim što su mi produžili za još jedan mjesec pristup motorsport tv-u.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
To me već ne čudi. To su ljudi koji ne vole Schumachera, pa onda glasaju navijački jer ne mogu biti objektivni. Mislim, nisam ni ja bio njegov navijač, dok mi je Ricciardo jako drag, ali suditi po osobnim preferencijama, a ne činjenicama, nema nikakve veze s vezom. Jer bilo tko tko malo promisli (još bolje ako ima vozačku dozvolu i iskustvo vožnje) će shvatiti da se šest stupnjeva prijenosa ne mogu usporediti sa samo jednim (i k tome još otići u boks i održati motor na životu, bez obzira na vjerojatno dobru krivulju okretnog momenta kod tog Fordovog motora što sam negdje pročitao). I na kraju krajeva, obični čitatelji si i mogu 'oprostiti' takvu pogrešku, navijačku subjektivnost, može si ju oprostiti i Christian Horner koji je vjerojatno bio pod navalom adrenalina, ali jedan Autosport nikako ne može.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ništa ne reci, možda dođe i ovaj naš na red za kupnjualokin2411 je napisao/la: 29.05.2018., 11:12 Gadi mi se Motorsport s tim kupovanjem ostalih portala.![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dolaze ponude za oglašavanje za one bannere preko cijele stranice i za sponzorirane članke za koje traže da ne napišem da su sponzorirani, ali nema tih para... 
Što se tiče prodaje, ništa još, iako imamo komentara po člancima više od motorsporta

Što se tiče prodaje, ništa još, iako imamo komentara po člancima više od motorsporta

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
ESPN !!!????????????
- jel su se to malo ili puno natankali prije objave ove tablice

Link: http://www.espn.co.uk/f1/standings

Link: http://www.espn.co.uk/f1/standings

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
ma to je već u Bookmarku, tak i onak, al sam želio pokazati fajl "velikog" ESPN-a

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
upravo se po nekim "portalima" i facebook fan stranicama širi ova neistina koju vjesto kopiraju od clickbait članka nacional.hr-a.
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ja sam uvjeren da su ovi sa nacionala nešto krivo preveli, jer nigdje nije objavljena vijest da je umro.
ali užas, kako god da okreneš.
ali užas, kako god da okreneš.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pisati ovakvu vijest bez provjere je debilizam bez premca...
-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Znam da vecinu boli k....,ali zna li itko sto se na kraju desilo sa f1 racingom/formulinom? Vidim da je to nestalo sa lica zemlje.