Šuška se šuška
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Šta se ne bi kužilo? Pa nije članak napisan na turskom jeziku 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
nisu skupe karte bile zadnjih godina (ni za turke ni za ostale posjetitelje) . 2010. smo platili 35 e za vikend GA kartu. 35 eura!!! nema jeftinije!Dayana je napisao/la:Mozda su karte preskupe za standard turske ne slove kao neka bogata zemlja

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
U Turskoj je karta bila 35 eura za 2010. godinu? Strava, ne mogu vjerovati. Da sam tada imao auto, otišao bi sam.
- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
brijem da bi te skoro troduplo izašao putExplorer je napisao/la:U Turskoj je karta bila 35 eura za 2010. godinu? Strava, ne mogu vjerovati. Da sam tada imao auto, otišao bi sam.

"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma to je ništa, jer kad bi me ispalo toliko, išao bih odmah iz ovih stopa. Samo što mi auto ipak ne troši tako malo gorivaLuka je napisao/la:brijem da bi te skoro troduplo izašao putExplorer je napisao/la:U Turskoj je karta bila 35 eura za 2010. godinu? Strava, ne mogu vjerovati. Da sam tada imao auto, otišao bi sam.

Pa upravo to, samo me ne može izać toliko goriva, trebalo bi mi minimalno 150 litara.zekohonda je napisao/la: troduplo? 105 e? pa to je ništa!![]()
-
rosberg
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: mercedes
joj daj molim te,nebi da iko od vas kuzi te gluposti oko tehnikalija sa bolidima,mora da ste vi svi diplomirani mehanicari pa znate sve o tim sitnicama i glupostimaExplorer je napisao/la:Šta se ne bi kužilo? Pa nije članak napisan na turskom jeziku
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Diplomirani mehaničari? Možda si mislio na inženjere.
Članak se praktički ne dotiče tehnikalija, možda nešto malo, ali ako poznaješ engleski jezik barem malo, trebao bi razumjeti većinu teksta. Dakle, ili nisi pročitao tekst, ili ne znaš engleski. Back to school.
Članak se praktički ne dotiče tehnikalija, možda nešto malo, ali ako poznaješ engleski jezik barem malo, trebao bi razumjeti većinu teksta. Dakle, ili nisi pročitao tekst, ili ne znaš engleski. Back to school.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Što je tebi nejasno iz teksta koji je linkan? Ili iz nekog sličnom tome?
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Žao mi je što ne možeš razumijeti
@Iceman - Kaži ti njemu

@Iceman - Kaži ti njemu

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Haha, uništavač atmosfere. Žao mi je, na krivom si mjestu.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ma rasprava i ne postoji. Stvar je u tome da ti na racing forumu postaviš pitanje zašto netko stavlja tekstove o setup-u bolida!?!?! A zašto ne? Možda ovdje postoje ljudi koji su se bavili kartingom, niže rangiranim formulama ili bilo kojom vrstom utrkivanja i to ih jednostavno zanima.rosberg je napisao/la:I na kraju se rasprava svela na klasicni gp1 stil
Vjerojatnost je da se 99% ljudi nije bavilo racingom i određeni postotak njih zanima setup bolida.
Zašto tebe to uopće smeta? Nek ljudi čitaju što žele, pa bilo to i na kineskom.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
rosberg je napisao/la:joj daj molim te,nebi da iko od vas kuzi te gluposti oko tehnikalija sa bolidima,mora da ste vi svi diplomirani mehanicari pa znate sve o tim sitnicama i glupostimaExplorer je napisao/la:Šta se ne bi kužilo? Pa nije članak napisan na turskom jeziku

Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 14.09.2015., 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
A ja se ponadao da nam je došla nova ekipa koju zanima F1.. 
..možda skuži nakon nekog vremena kako tu funkcionira. U svakom slučaju trebano poticati novake na pozitivno razmišljanje i malo više interesa. Također ne sumnjam u Expove pedagoške mjere.

..možda skuži nakon nekog vremena kako tu funkcionira. U svakom slučaju trebano poticati novake na pozitivno razmišljanje i malo više interesa. Također ne sumnjam u Expove pedagoške mjere.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.