Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ok, kad smo kod cenzure - svaka iduća poruka u ovoj temi koja nije prijava poruke ili komentara bit će izbrisana.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Isto tako, ta budala se izgleda ne misli smiriti.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
I ja sam dobio oprost..
Fino Alla Fine
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hahahaha također... stigle nigdjezemske specijalne postrojbe...... ^^
Sisu (fin.)
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
I ja mu halalim. Takodjer dobio.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Izbrisao sam mu sve poruke, isprike.
@frantic: pogledam što je s tim sutra kad budem doma
@frantic: pogledam što je s tim sutra kad budem doma

- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari Williams
Čovječe kakav je ovdje linč na jednog čovjeka...i to kad se ne može braniti. Katastrofa. Također loše moderiranje uz dužno poštovanje

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@ShangaiSevil kakav linč? Ko se ne može braniti? Možeš li, molim te, pojasniti?
- ShangaiDevil
- Baniran
Pa ocito se hrpa forumasa uhvatila tog jednog lika koji ocigledno nije sav svoj psihicki ili je na nekim drogama. Ne opravdavam sad te njegove poruke koje je i meni slao ali mogu u neku ruku razumjeti ako covjek ima problema a ne ga osidjivati bez dlake na jeziku. A i po onome sto je bio pisao ocigledno mu nisu bas sve na broju, mozda je covjek stvarno bolestan a sad ga svi cipelare stvarno tuzno

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
radi se o frajeru koji radi 800 accounta i zajebava nas preko poruka svakih par dana. Nije psihicki bolestan vec mu je dosadno u zivotu.ShangaiDevil je napisao/la:Pa ocito se hrpa forumasa uhvatila tog jednog lika koji ocigledno nije sav svoj psihicki ili je na nekim drogama. Ne opravdavam sad te njegove poruke koje je i meni slao ali mogu u neku ruku razumjeti ako covjek ima problema a ne ga osidjivati bez dlake na jeziku. A i po onome sto je bio pisao ocigledno mu nisu bas sve na broju, mozda je covjek stvarno bolestan a sad ga svi cipelare stvarno tuzno

- ShangaiDevil
- Baniran
Mi to sad nemozemo znati. A i uostalom bio je nedavno neko ko je isto tako pricao kako tih budala ima vise a ne samo jedan.
A i mos mislit ako mu je dosadno u zivotu pa se eto od cijele bespuci uhvatio bas ovog portala o formuli
A i mos mislit ako mu je dosadno u zivotu pa se eto od cijele bespuci uhvatio bas ovog portala o formuli

- ShangaiDevil
- Baniran
Prema tome ispada da je to isti lik kao i na prvoj stranici ovog topica otprije 3 godine, ma daj

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Onda ima ustanova za takve.ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 23:25 Mi to sad nemozemo znati. A i uostalom bio je nedavno neko ko je isto tako pricao kako tih budala ima vise a ne samo jedan.
To ne treba biti briga moderacije da se trolla po portalu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sad zamisli koliko lik mora biti bez života da to radi već toliko vremena. Bude ti žao...ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 23:25 A i mos mislit ako mu je dosadno u zivotu pa se eto od cijele bespuci uhvatio bas ovog portala o formuli
Bilo kako bilo, smeće je izbrisano, korisnik baniran. Samo javite kad se takvo što dogodi, meni je jedan klik baniranje i brisanje svih njegovih poruka.