McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Jbte, dokle smo došli :mrgreen:
@Ferrari Maniac (koji navija za Ferrari, naravno) odgovara navijaču Alonsa (i trenutno Mclarena) i postavlja u Mclarenovoj temi tweetove sa novotarijama na papaya bolidu za predstojeću trku, dok s druge strane, @Mr.Spaceguy, koji navija za Alonsa (i trenutno za Mclaren) postavlja jučer u Ferrarijevoj temi njihov poster za VN Kine.
Svaka čast :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Znaš kak se veli drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže. :zubo:
Zaj*bancija naravno, sudjelujem na puno foruma različitih tematika, a ovaj je uvjerljivo najkvalitetniji i s međusobno najtolerantnijim članovima. Bravo svima u ovom kratkom OT-u...
Sisu (fin.)

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ipak sam pratio Ferrari od 2005 do 2015 :thumbs: Doduse sad je taj odnos malo kompliciran :mrgreen:

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Charles Leclerc
Ajde da vidimo te kvale sutra, na treninzima se nisu baš proslavili...
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ja ocekujem P12 i P13

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: Red Bull
McLaren sa najboljom šasijom najsporiji od Renault powered timova. :bonk:

The Simpsons
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Maxi09 je napisao/la: 15.04.2018., 20:37 McLaren sa najboljom šasijom najsporiji od Renault powered timova. :bonk:
Ne sjećam se da su govorili da im je šasija najbolja osim na GP Mexico, nakon kvalifikacija?
Koliko se sjećam uglavnom su pričali da je njihova šasija jedna od najboljih, u top 3 i sl.?
Biće bolje na kraju godine, nadam se. Za sada je samo Ric ispred Alonsa u bodovima. :mrgreen:
Ja sam nedavno na ladu nivu stavio karburator od Opela. Trebalo mi je vremena da integriram kablove, dovode goriva, überlauf, sajlu od gasa, saug, priljubnicu na granu, grijanje za karburator itd.
Dogodine planiram ubacit neki diesel motor od Peugeota u Nivu.
Ima jedan pajdo u Širokom radi čuda sa integracijama motora.
Vordov (Fordov) u Mercedes, Hondin u Yugu, Fijatov u Fijatov, Golf 2 na šasiju Isuzu Troopera itd.
Nagovaram ga da se javi McLarenu, on neće, kaže, : "stari sam ja čovik, ne znam ti ja na ove komputere. Pajdo, krvi ti Isove, kod meni tije čekić glavni alat".
Čudo je Hercegovina. Sve se prebacuje, motori, šasije, kamenje sa gomile na gomilu, a bura prebacuje djecu iz prvog razreda u treći. ;)

Maxi09
Karting
Karting
Navija za: Red Bull
The Simpsons je napisao/la: 15.04.2018., 23:58 Ne sjećam se da su govorili da im je šasija najbolja osim na GP Mexico, nakon kvalifikacija?
Koliko se sjećam uglavnom su pričali da je njihova šasija jedna od najboljih, u top 3 i sl.?
Biće bolje na kraju godine, nadam se. Za sada je samo Ric ispred Alonsa u bodovima. :mrgreen:
Ja govorim o brzini bolida, u kvalama dokazuju da su tu najlošiji dok se u utrkama mogu nositi sa Renaultom, a Red Bullu nisu ni blizu.
Al dobro mijenjali su motor pa naravno da treba vremena da se prilagode, ali po mojem mišljenu neće oni ove godine se borit sa Red Bullom, dok će i sljedeće biti u deficitu, al puno manjem kojeg mogu nadoknaditi ako neće imati kvarova i sl.
Nadam se da neće srediti formu u kvalama pa da se bore možda za bod. :P

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: McLaren
Najave iz McLarena , a pogotvo Alonsa su ipak bile preambiciozne. Mozda i imaju potencijala za napasti Red Bull ali ne bas tako brzo kako su nam njihove izjave govorile. Ipak je tu novi motor i nemoze se samo tako to sve posloziti , treba bar jedna cijela sezona da se to sve uskladi kako treba. Treba samo biti strpljen
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/ED_Thatch/status/992456004683124736

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Alonso
Mr.Spaceguy je napisao/la: 05.05.2018., 12:03 https://twitter.com/ED_Thatch/status/992456004683124736
+ poboljšano gorivo za Renault i McLaren, govore da donosi 0,1 s
You should never underestimate the predictability of stupidity

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Kakve li će sada vadione imat Bohler ako nova šasija faila?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Trkaći direktor McLarena, Eric Boullier kaže da poboljšanja koja spremaju na MCL 33 za VN Španjolske, možda neće biti toliko velika.

VN Španjolske je odavno reklamirana kao utrka na kojoj ćemo vidjeti pravi McLaren, te da će ‘B’ verzija bolida značiti pravi početak sezone.

Međutim, Boullier upozorava da poboljšanja možda neće biti toliko velika koliko se očekuje.

„Postoji novi smjer za Barcelonu.“

„Ali, ne možete očekivati od nas da preskočimo sve ostale,“ kaže Boullier.

„Mislim da će 95% posto paddocka donijeti nove aerodinamičke pakete u Barcelonu.“

„Stoga, razlika će biti ista.“

„Možda ćemo dobiti malo na performansama, a možda ćemo ih izgubiti.“

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Čak i ja osjećam bol i titranje želuca..... :?
Sisu (fin.)

Lux14
Formula 4
Formula 4
Kažu da će kroz sljedeće 3 europske utrke donijeti najveće upgradeove pa da će u Silverstoneu biti tamo gdje hoće biti

luke flywalker Verified
GP3
GP3
Valjda do Abu Dhabija prorade :prcnjau:

Lux14
Formula 4
Formula 4
luke flywalker je napisao/la: 05.05.2018., 15:41 Valjda do Abu Dhabija prorade :prcnjau:
Budemo vidli, moguće je da bar Fernando bude u Q3 u Španjolskoj, ko zna

luke flywalker Verified
GP3
GP3
Nadam se, ali čin je Bojler unaprijed pripremio izvlakuše znači da ne očekujemo previše. Volio bih da sam u krivu ali izgleda da smrdi u ljudstvu kod meklarena više nego li u šasiji..

luke flywalker Verified
GP3
GP3
Nadam se, ali čin je Bojler unaprijed pripremio izvlakuše znači da ne očekujemo previše. Volio bih da sam u krivu ali izgleda da smrdi u ljudstvu kod meklarena više nego li u šasiji..

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
@luke, ponavljaš se :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡