Dali je netko malo "dublje" proucio ovaj fantasy ? Zar nije logicno tj trebalo bi se nakon utrke osim bodova i pare neke zaraditi. Necemo valjda cijelu sezonu imati manevar unutar 100 mil. Iako mozda nije toliko lose ali opet treba se nekako napredovati.
AlkY je napisao/la: 02.05.2018., 14:25Zar nije logicno tj trebalo bi se nakon utrke osim bodova i pare neke zaraditi.
Kada sam gledao rezultate zapalo mi je za oko da mi sastav sada vrijedi preko 100, a kada sam odigrao ostalo mi je pola miliona.
Onda sam uvidio da kada obrišem postave imam na raspolaganju 101,1.
Mislim da je Lekler poskupio za milion.
Inace, Fantasy Premier League funkcionira na nacin da se igracima cijena mijenja ovisno o ponudi i potraznji, sto ga vise igraca uzima, cijena raste, i sto se vise prodaje, cijena pada. Ucinak igraca nema nikakav utjecaj na cijenu. E sad, jel tako i ovdje, nisam nigdje naiso na detaljnija pravila, ali mislim da bi trebalo funkcionirat po tom principu.
Iako na prvu vidim recimo da su Hamu i Leclercu je porasle cijene, Maxu i Hulku su pale, i to mi uzasno smrdi na to da se cijena mijenja prema ucinku. I to nikako nebi trebalo biti tako, u niti jednom fantasyu tak ne funkcioniraju stvari kolko ja znam!
IvanIvanIvan je napisao/la: 02.05.2018., 23:17
Inace, Fantasy Premier League funkcionira na nacin da se igracima cijena mijenja ovisno o ponudi i potraznji, sto ga vise igraca uzima, cijena raste, i sto se vise prodaje, cijena pada. Ucinak igraca nema nikakav utjecaj na cijenu. E sad, jel tako i ovdje, nisam nigdje naiso na detaljnija pravila, ali mislim da bi trebalo funkcionirat po tom principu.
Iako na prvu vidim recimo da su Hamu i Leclercu je porasle cijene, Maxu i Hulku su pale, i to mi uzasno smrdi na to da se cijena mijenja prema ucinku. I to nikako nebi trebalo biti tako, u niti jednom fantasyu tak ne funkcioniraju stvari kolko ja znam!
To sta si prvo naveo je istina da , jer znam po Fantasy Premier League . Ali to mozda u F1 nemoze tako funckionirati jer u nogometu imas u jednoj ligi oko 500 igraca a vjerojatno i vise , dok u F1 imas 20 vozaca/igraca pa mozda nije moguce na taj nacin funkcionirati a mozda i je haha.
A ovo za novce , igrao sam dosta F1 fantasy managera i u svakome su cijene vozaca varirale ali i poslije utrke se dobivao novac neki za bodove.
Tako da ni sam neznam koji je princip najbolji , vidjeti cemo sta ce F1 smisliti za svoj fantasy
Ma nije ni Hulk los za turbo. Zasto ? Pa startat ce 16ti i probit ce se barem za 6-7 mjesta , bar bi trebao. I za svaku poziciju gore dobije bodove i meni dobro