F1 Fantasy

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vjerojatno im steka da , ipak je pocetak. Iako mozda nebi bilo lose njihovom supportu poslati upit pa neka rijesavaju malo brze to
slikaslika slika

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
AlkY je napisao/la: 01.05.2018., 13:17
zekohonda je napisao/la: 01.05.2018., 11:37 125 bodova za mene, negdje oko 45 000. mjesta. :mrgreen:
Ja 124 :). Mislim da je dosta igraca stavilo "Turbo" vozaca Hulka pa im to nije najbolje proslo :D
Ahahahahahaha pojia mi je zivce "turbo hulk" 😂😂😂😂 evo i ja sam se pridruzia league na fantasyu

AlkY
Formula 1
Formula 1
Dali je netko malo "dublje" proucio ovaj fantasy ? Zar nije logicno tj trebalo bi se nakon utrke osim bodova i pare neke zaraditi. Necemo valjda cijelu sezonu imati manevar unutar 100 mil. Iako mozda nije toliko lose ali opet treba se nekako napredovati.
slikaslika slika

Artband
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Button, Honda
AlkY je napisao/la: 02.05.2018., 14:25Zar nije logicno tj trebalo bi se nakon utrke osim bodova i pare neke zaraditi.
Kada sam gledao rezultate zapalo mi je za oko da mi sastav sada vrijedi preko 100, a kada sam odigrao ostalo mi je pola miliona.
Onda sam uvidio da kada obrišem postave imam na raspolaganju 101,1.
Mislim da je Lekler poskupio za milion.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ja imam Lclerca i sve skupa 100,7 mil tako da neznam koliko je poskupio.Ali kako god neki dodatni novac bi se morao zaradit
slikaslika slika

IvanIvanIvan
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Inace, Fantasy Premier League funkcionira na nacin da se igracima cijena mijenja ovisno o ponudi i potraznji, sto ga vise igraca uzima, cijena raste, i sto se vise prodaje, cijena pada. Ucinak igraca nema nikakav utjecaj na cijenu. E sad, jel tako i ovdje, nisam nigdje naiso na detaljnija pravila, ali mislim da bi trebalo funkcionirat po tom principu.

Iako na prvu vidim recimo da su Hamu i Leclercu je porasle cijene, Maxu i Hulku su pale, i to mi uzasno smrdi na to da se cijena mijenja prema ucinku. I to nikako nebi trebalo biti tako, u niti jednom fantasyu tak ne funkcioniraju stvari kolko ja znam! :?

AlkY
Formula 1
Formula 1
IvanIvanIvan je napisao/la: 02.05.2018., 23:17 Inace, Fantasy Premier League funkcionira na nacin da se igracima cijena mijenja ovisno o ponudi i potraznji, sto ga vise igraca uzima, cijena raste, i sto se vise prodaje, cijena pada. Ucinak igraca nema nikakav utjecaj na cijenu. E sad, jel tako i ovdje, nisam nigdje naiso na detaljnija pravila, ali mislim da bi trebalo funkcionirat po tom principu.

Iako na prvu vidim recimo da su Hamu i Leclercu je porasle cijene, Maxu i Hulku su pale, i to mi uzasno smrdi na to da se cijena mijenja prema ucinku. I to nikako nebi trebalo biti tako, u niti jednom fantasyu tak ne funkcioniraju stvari kolko ja znam! :?
To sta si prvo naveo je istina da , jer znam po Fantasy Premier League :). Ali to mozda u F1 nemoze tako funckionirati jer u nogometu imas u jednoj ligi oko 500 igraca a vjerojatno i vise , dok u F1 imas 20 vozaca/igraca pa mozda nije moguce na taj nacin funkcionirati a mozda i je haha.

A ovo za novce , igrao sam dosta F1 fantasy managera i u svakome su cijene vozaca varirale ali i poslije utrke se dobivao novac neki za bodove.

Tako da ni sam neznam koji je princip najbolji , vidjeti cemo sta ce F1 smisliti za svoj fantasy :)
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Magnussena sam stavio na turbo. Mogao bih ovaj vikend lijepo proći na f1fantasy osim ako Max šta ne zayebe :)

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
Har Kl je napisao/la: 12.05.2018., 21:12 Magnussena sam stavio na turbo. Mogao bih ovaj vikend lijepo proći na f1fantasy osim ako Max šta ne zayebe :)
Samo alonso na turbo moze 😂😂 , nadogradnje novi nos , donit ce nam alonso sutra kesu bodova 😂😂

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma od kada je fantasy krenuo Hulk je banana , a stalno mi na turbo :)
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Hulk me je prošli put iznevjerio :bang:
Moram nekad i pogoditi :cheer:
A ti k'o Gibonni ne odustaješ :)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni je Max turbo, pa valjda nemoze zajebat i sutra.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Hulk me je prošli put iznevjerio :bang:
Moram nekad i pogoditi :cheer:
A ti k'o Gibonni ne odustaješ ...:)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 12.05.2018., 22:13 Meni je Max turbo, pa valjda nemoze zajebat i sutra.
Zar može Max na turbo?
Joj jesam levat ispao, imam i njega, ali sam ubijeđen da ne može on ići na turbo :)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Da, prije nije mogao. Ali cijena mu je pala mislim za taman ispod 19 milijuna pa sad moze.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 12.05.2018., 22:22 Da, prije nije mogao. Ali cijena mu je pala mislim za taman ispod 19 milijuna pa sad moze.
Sad mi još gore :rofl:
Nema veze, nije ni Magnussen loš, mada je Max puno bolju izbor :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma nije ni Hulk los za turbo. Zasto ? Pa startat ce 16ti i probit ce se barem za 6-7 mjesta , bar bi trebao. I za svaku poziciju gore dobije bodove i meni dobro :)
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ja sam pomiješao Fantasy menage Plus menagerom. Nisam Hulla uopšte imao na Fantasy.
Hulk je dobar. Pitanje je hoće li Max i KM uopšte stići do cilja :)

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ljudi kako vam se cini ovaj fantasy nakon par utrka ? Sta se tice nase lige . zanimljivo ce biti osim sta se Har kl odvojio i tesko ce ga biti stici :)
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Dobra je, mozda bi htio da bude malo kompleksnije sve to
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡