Ante , kada stignes mi mozes u inbox poslati podatke za puls manager ?
Na kompu imam automatski log in , ali preko moba se moram logirati a nikako potrefit lozinku , zaboravio sta ces
uf al sam omasio rezultat za kvale...Zasto li su krugovi bili sporiji od proslogodisnjih,cak su izvrsene i promene na stazi zbog kojih bi bolidi trebali lakse(brze) uci u Zamak krivinu.....Vetar,temperatura asfalta?
Vjetar, niže temperature, halo na bolidu povećava otpor zraka što se osjeti na ovakvoj stazi, nema više sagorijevanja ulja kao prošle godine, neka netko nadopuni ako sam nešto zaboravio.
Ali da, neočekivano je. Tim više jer je Mercedes značajno sporiji nego prošle godine, Ferrari i Red Bull su brži par desetinki ako dobro pamtim.
Ona kišica na FP3,......
Ali da je neočekivano, bome jeste.
Mislim ljudi su sa 1:40,4 fulali.
Ja sam bio daleko.
@f1zd još dalje.......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
MrDoomroom je napisao/la: 29.04.2018., 17:27
Perez i Force India će mi donijeti masu bodova imam i Strolla majko mila
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja taman pred kvale kupio Force Indiju i Pereza, razmišljao o kupovini Tag Heuera, ali sam odlučio ostaviti Renault, a od drugih vozača ostale mi pare za ove najjeftinije (Vandoorne, Toro Rossovci, Sauberi, Williamsi), rekoh nek ostane Stroll, bio je dobar lani ovdje, možda bude opet...
Felipe je napisao/la: 29.04.2018., 18:20
Imao sam Maxa i Mercov motor, znači drugo, treće i četvrto(x2) mjesto, plus ovaj kusur malih bodova s kraja top 10. I sve se srušilo u trenutku
ja merc i riccia . Sva sreca pa su FI i Williams usli u bodove pa se od PU Merc moglo zaradit dovoljno bodova ...tu je jos i Stroll donjeo nesto bodova
@avetma Kako vidim @senja je 4. poretku trenutno i jučer je zadnji put posjetio PulsManager stranicu, a kako znam odavno je baniran :/
Ne želim ovim diskreditirati kolegu, samo eto malo je u koliziji, možda bi bilo dobro da se vrati @senju, valjda se ohladio, a F1puls očito još uvijek posjećuje.