F1 Fantasy
-
IvanIvanIvan
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ne znam jel vec postoji tema, ak postoji, slobodno obrisite topic.
Ugl. zanima me jel itko odavde igra fantasy na f1 stranici koji pocinje sad od azerbajdzana? I jel mozda postoji neka f1puls liga??
Zahvaljujem unaprijed
Ugl. zanima me jel itko odavde igra fantasy na f1 stranici koji pocinje sad od azerbajdzana? I jel mozda postoji neka f1puls liga??
Zahvaljujem unaprijed
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Igram i ja 

-
IvanIvanIvan
- Karting
A dobro ionak cemo znat svima ekipe nakon ove utrke 

-
IvanIvanIvan
- Karting
Mozda ovo znaci da ima Hamiltona i Mercedes

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Eto Har Kl duplo slavlje
.
Uglavnom sinoc dosli bodovi napokon. Nije im bas taj sistem za pohvaliti nakon prve trke , jako puno variranja. Recimo meni prvo pokazu 140 bodova da bi na kraju imao neznam 120 i nesto. Trebaju lock up totalno sve dok se konacni bodovi ne izracunaju a ne ovako svaki put se spojis pisu drugi bodovi hehe.
Ali dobro , ovo im je pocetak svega toga pa se nadam da ce se ubuduce to sve posloziti kako treba.
Kako ste vi zadovoljni ?

Uglavnom sinoc dosli bodovi napokon. Nije im bas taj sistem za pohvaliti nakon prve trke , jako puno variranja. Recimo meni prvo pokazu 140 bodova da bi na kraju imao neznam 120 i nesto. Trebaju lock up totalno sve dok se konacni bodovi ne izracunaju a ne ovako svaki put se spojis pisu drugi bodovi hehe.
Ali dobro , ovo im je pocetak svega toga pa se nadam da ce se ubuduce to sve posloziti kako treba.
Kako ste vi zadovoljni ?

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
125 bodova za mene, negdje oko 45 000. mjesta. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ništa mi nije jasno

-
IvanIvanIvan
- Karting
Ja imam 137 bodova, ali mi u ligi pise 0, dosta ljudi u ligi ima 0. Jos uvijek im nesto steka ocito!