Dvije godine 184 kune mjesečno; dobiješ i modem.
IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li se pojavi kakva poruka?zelot je napisao/la: 24.11.2017., 07:30 Imam problem
Skinuo sam sa steam-a project cars demo i ne mogu ga pokrenut. Ni preko ikone sa desktopa niti preko steam app... Jednostavno se nista ne dogodi?
Savjet? Itko? Ikakav?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Multi 21
- Formula 1
Je li iko ima iskustva sa Huawei P9 Lite mini? Trazim tako po netu neki zgodan mobitel, po pristojnoj cijeni i nađoh njega i svidjele su mi se specifikacije. Ali strah me je Huawei uzet s obzirom na to da mi je prosli bija Huawei Ascend G630 i riknuo mi je nakon malo vise od godine dana. Ako imate neki drugi mobitel u glavi za slicnu cijenu (1200-ak kn) molim preporuku 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja bi ti rađe onda preporučio Moto G5, 300 kn skuplji.Multi 21 je napisao/la: 29.12.2017., 23:06 Je li iko ima iskustva sa Huawei P9 Lite mini? Trazim tako po netu neki zgodan mobitel, po pristojnoj cijeni i nađoh njega i svidjele su mi se specifikacije. Ali strah me je Huawei uzet s obzirom na to da mi je prosli bija Huawei Ascend G630 i riknuo mi je nakon malo vise od godine dana. Ako imate neki drugi mobitel u glavi za slicnu cijenu (1200-ak kn) molim preporuku![]()
8 jezgreni 1.4 procesor, 3 gige radne memorije, kamera 13 mp. Imam ga od 9. mjeseca. Nikad zaštekao, jako dobar sustav čist od bloatwarea i raznih sranja, brz, baterija drži cijeli dan ako ga baš mučim, pri prosječnom korištenju može i do dan i pol. Jedina mana je 'kamera, nije najbolja pri uvjetima s manje svjetla, ništa strašno, mene ne smeta.
https://www.links.hr/hr/smartphone-moto ... -046300020
Pogledaj u tom rangu i Xiaomijeve mobitele ako ti se Moto ne svidi, ima hrpa dobrih mobitela do 1500 samo istražuj malo.
Što se tiče Huaweija, evo moj frend ima P9 lite (ne mini), kupio ga je pred tjedan dana. Zaštekava mu svako malo, zamrzne se po 2-3 minute i ne možeš ništa na njemu. Ili je pretrpan nepotrebnim tvorinički postavljenim aplikacijama ili neka aplikacija ne radi dobro, neki bug ili nešto. Od svojih aplikacija ima samo fejs, instagram, messenger i whatsapp. Danas mi je išao pokazati svoju kameru, otvorio je aplikaciju kamere i mob se zablesirao totalno.
Za taj Huawei čujem da su ljudi ili extra zadovoljni ili extra razočarani. Moja mater ima Huawei Honor 8, mob leti, savršenstvo, nikad problema s njim. Jbg sve ti ovisi valjda od modela do modela, ali u svakom slučaju preporučio bi ti da uzimaš bolji mob od ovog na kojeg ciljaš. 4-jezgreni i 2 GB ram-a je malo. Računaj na to da aplikacije svako malo postaju zahtjevnije pa probaj izdvojiti tih par sto kuna više da si miran neko vrijeme. Jer za nekih 200-300 kn više imaš 8-jezgreni procesor i 3 gige. Naravno sve ovisi o tvojim zahtjevima.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Izbjegavati jeftine Huawei modele, nisu neki mobiteli. Jedino dobro od njih što sam probao su P10 plus i Mate 10 pro, ostalo mi je tako tako.
Moto G5 je puno kompletniji mobitel od tog P9 lite. Nije za usporedbu uopće.
Moto G5 je puno kompletniji mobitel od tog P9 lite. Nije za usporedbu uopće.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nekako sam dojma da kod Huaweia sve sto ima lite u imenu valja samo za podbacit pod nogicu stola
Nikako nije slozen telefon jer i ja znam neke ljude koji se zale, doduse sve je to na osobnoj razini jer ima ljudi koji bi dali 1000 kn za smartphone i ocekivali da radi ko onaj od 5000 ali ne ide.. Imam Mate 9 pro skoro godinu dana, da bi rijec reko.. Od baterije, rada, kamere, emuija.. Odlicno.. Slazem se s kolegama, ima boljih izbora za samo 200-300 kn vise.. Ne znam tocno cijenu ali Nokia 6 mi je fino legla
Xiaomi is the way to go za te pare, moje misljenje..

Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Cijela mate serija je koplje iznad svega što imaju u ponudi. Mate 9 je odličan mobitel, ali vidim da je brzo izgubio na vrijednosti. Na jednom drugom forumu se čovjek već neko vrijeme muči da ga proda za 2500.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ako uletis u Xiaomi gledaj da ima qualcomm snapdragon proc jer brže dolazi update.
4/64Gb nije loše a spada u tvoj budžet koji si naveo.
P.s. iako bi ja pričekao još 2-3 mjeseca izlaze novi i bolji, a ovima starijim bude cijena pala dole. Tako reče AliExpress
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
4/64Gb nije loše a spada u tvoj budžet koji si naveo.
P.s. iako bi ja pričekao još 2-3 mjeseca izlaze novi i bolji, a ovima starijim bude cijena pala dole. Tako reče AliExpress

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Upravo pokrenuo iptv resiver mag 322. Pravo brz, slika super, trenutno radi na 15mbps bez trzanja. 100eu košta, a server plačam 8eu/mj. Zasad zadovoljan.
https://ibb.co/gQk6VH
https://ibb.co/hVLJcx
https://ibb.co/m0brxx
https://ibb.co/gQk6VH
https://ibb.co/hVLJcx
https://ibb.co/m0brxx
- Multi 21
- Formula 1
Internet mi puca ovako skoro svaki dan, TV također i nema rješenja nego da isključim modem i ponovno uključim. http://prntscr.com/j8br1d
Počeo se problem javljati prije 3-4 tjedan i sve mi više živce diže. Mislim, internet mi je kao da pod kamenom živim, a pritom i nestabilan.
Ne živim sad u tolikoj vukojebini
da bi to bio uzrok, a i nema smisla s obzirom da su problemi počeli nedavno. Je li problem u T-Comu? Nečem drugom? Meni nije jasno.
Tko god se razumije, bio bih jaako zahvalan na savjetu
Počeo se problem javljati prije 3-4 tjedan i sve mi više živce diže. Mislim, internet mi je kao da pod kamenom živim, a pritom i nestabilan.

da bi to bio uzrok, a i nema smisla s obzirom da su problemi počeli nedavno. Je li problem u T-Comu? Nečem drugom? Meni nije jasno.
Tko god se razumije, bio bih jaako zahvalan na savjetu
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ukratko - otkantaj T-com.
Instaliraj HAKOMetar da vidiš kakva je situacija, ali ja preporučam Tele2 pokućni ili Bezbroj GB ako je internet samo za tebe.
Ali kažem, najprije pogledaj na toj aplikaciji kakve su brzine oko tvoje adrese kod drugih korisnika drugih operatera.
Instaliraj HAKOMetar da vidiš kakva je situacija, ali ja preporučam Tele2 pokućni ili Bezbroj GB ako je internet samo za tebe.
Ali kažem, najprije pogledaj na toj aplikaciji kakve su brzine oko tvoje adrese kod drugih korisnika drugih operatera.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Odvratno rjesavaju probleme. Bratu mi nisu htjeli popravit kvar jer je to bilo preskupo za samo 4 korisnika u odvojku ulice.. Jednostavno prestali isporucivat ugovoreno..
Takodjer imo hrpu problema kao i ti.. Svako malo se nesto mijenja, sto na stupo, sto na centrali sto kod mene doma aparatura... Nekoliko tisuca prekida veze dnevno.. Totalno neupotrebljivo..
Takodjer svakome tko se dvoumi preporucam nesto od mobilnih operatera.. Naravno uz uvjet da ti je signal dobar.. Brzine su nebo i zemlja, stabilno, nema zica.... Preporodio se..
Takodjer imo hrpu problema kao i ti.. Svako malo se nesto mijenja, sto na stupo, sto na centrali sto kod mene doma aparatura... Nekoliko tisuca prekida veze dnevno.. Totalno neupotrebljivo..
Takodjer svakome tko se dvoumi preporucam nesto od mobilnih operatera.. Naravno uz uvjet da ti je signal dobar.. Brzine su nebo i zemlja, stabilno, nema zica.... Preporodio se..
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
Neznam stvarno je li glupo pitanje, ne razumijem se najbolje (mater i caca jos manje) ali ako bi otkantali njihov internet, je li onda moram otkantati i Max TV i telefon ili ne? (Sve je preko T-coma)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Imam tele 2 net i Iskon TV tak da ne vidim razlog zasto bi se MaxTV vezo iskljucivo za Tcomov net, osim ako HT nema opet neke specijalne zahtjeve (vjerujem da nemaju)
I ovo otkantavanje ima veze koliko dugo imas ugovor s njima, ako je onaj rolling ugovor do opoziva onda mozes kad hoces otkazat, ako je vremenski ugovor imas penale ako zelis raskid prije isteka..
I ovo otkantavanje ima veze koliko dugo imas ugovor s njima, ako je onaj rolling ugovor do opoziva onda mozes kad hoces otkazat, ako je vremenski ugovor imas penale ako zelis raskid prije isteka..
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bez problema, samo ćeš imati novi PIN na toj kartici.Multi 21 je napisao/la: 03.05.2018., 16:56 Imam micro SIM karticu i nabavljam novi mobitel koji trazi nano SIM. Je li moguce da zadrzim broj ikako?