Sebastian Vettel
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@Vettel-Ferrari, ima li usporedbe krugova u Mađarskoj?
I ako može pojašnjenje zašto je Kimmi pozvan u box kad je još života bilo u tim gumama? Nakon boxa je Kimmi upao u gužvu, što je glavni razlog zašto je Vettel napravio tu prednost.
Primicanje Vettela na 1,5 sec nisam siguran, ali mislim da je Kimmi stizao vozače za cijeli krug tada.
Nemam ništa protiv da Ferrari ima definiranu hijerarhiju 1-2 vozač. Uvijek je to bilo. To mi je OK dok god to njima štima.
Ali obično su Ferrarijevi vozači prvi u osudi drugih timova kad koriste jednog vozača kao back-up drugom vozaču.
Ne znam zašto ubjeđujete sve da to nije tako.
I ako može pojašnjenje zašto je Kimmi pozvan u box kad je još života bilo u tim gumama? Nakon boxa je Kimmi upao u gužvu, što je glavni razlog zašto je Vettel napravio tu prednost.
Primicanje Vettela na 1,5 sec nisam siguran, ali mislim da je Kimmi stizao vozače za cijeli krug tada.
Nemam ništa protiv da Ferrari ima definiranu hijerarhiju 1-2 vozač. Uvijek je to bilo. To mi je OK dok god to njima štima.
Ali obično su Ferrarijevi vozači prvi u osudi drugih timova kad koriste jednog vozača kao back-up drugom vozaču.
Ne znam zašto ubjeđujete sve da to nije tako.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Har Kl Ima, evo:
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... 0Raikkonen
Mađarska je utrka u kojoj je Kimi čisto služio kao štit Vettelu od napada Hamiltona, kada je Vettel imao problema s bolidom i tu pobjedu je ostvario najviše Kimijevom zaslugom
Mislim da je Kimijev boks bio odgovor na boks Verstappena 2 kruga prije, ispostavio se nelogičan jer im Verstappen nije bio diretna prijetnja i obojica su onda zapali u gužvu, ali je ekipa na pit wallu tad smatrala da moraju reagirati s nekim, da su Vettela prvog povukli u boks tek bi tad osuli drvlje i kamenje po Ferrariju. Jednostavno druga ekipa ih je tad natjerala na raniji boks, a Vettel je izvlačio više brzine iz Ferrarija u utrci i pretvorio je to u pobjedu kad je dobio priliku
Mađarska je utrka u kojoj je Kimi čisto služio kao štit Vettelu od napada Hamiltona, kada je Vettel imao problema s bolidom i tu pobjedu je ostvario najviše Kimijevom zaslugom

Mislim da je Kimijev boks bio odgovor na boks Verstappena 2 kruga prije, ispostavio se nelogičan jer im Verstappen nije bio diretna prijetnja i obojica su onda zapali u gužvu, ali je ekipa na pit wallu tad smatrala da moraju reagirati s nekim, da su Vettela prvog povukli u boks tek bi tad osuli drvlje i kamenje po Ferrariju. Jednostavno druga ekipa ih je tad natjerala na raniji boks, a Vettel je izvlačio više brzine iz Ferrarija u utrci i pretvorio je to u pobjedu kad je dobio priliku

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kimi se jednostavno nije mogo odvojit.. I ako je bilo zivota u Kimijevim gumama on to nicim nije pokazo.. Seb ga je stalno imo na vidiku.. Kimi u Monacu nije mogo prdnut..
Kakav promet ti spominjes za stjecanje prednosti, nije bio u prometu 20 krigova?
Kimi je izaso podosta iza Rikija, nikakav promet nije bio u pitanju, cist zrak..
Nemam ni ja ista protiv 1-2 u momcadima ali Monaco je smijesan primjer..
Kimiji ne pase kad udje prvi u box, ne pase mu ni kad udje u drugi..
Jedino mu priznam da mu je pomogo u Madjarskoj..
Kakav promet ti spominjes za stjecanje prednosti, nije bio u prometu 20 krigova?
Kimi je izaso podosta iza Rikija, nikakav promet nije bio u pitanju, cist zrak..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Hvala. Korektan odgovorVettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2018., 09:38 @Har Kl Ima, evo:
Mađarska je utrka u kojoj je Kimi čisto služio kao štit Vettelu od napada Hamiltona, kada je Vettel imao problema s bolidom i tu pobjedu je ostvario najviše Kimijevom zaslugom![]()
Mislim da je Kimijev boks bio odgovor na boks Verstappena 2 kruga prije, ispostavio se nelogičan jer im Verstappen nije bio diretna prijetnja i obojica su onda zapali u gužvu, ali je ekipa na pit wallu tad smatrala da moraju reagirati s nekim, da su Vettela prvog povukli u boks tek bi tad osuli drvlje i kamenje po Ferrariju. Jednostavno druga ekipa ih je tad natjerala na raniji boks, a Vettel je izvlačio više brzine iz Ferrarija u utrci i pretvorio je to u pobjedu kad je dobio priliku![]()

Ovaj boldani dio nam daje odgovor na debatu više nego usporedba vremena krugova.
Da je Kimmi izašao na čisti stazu nikad ga Vettel ne bi stigao. (a mogao je jer su bili najbrži na stazi u tom trenutku)
Kao što rekoh, svejedno mi je, ali upala mi je jedna tvoja rečenica u oko
Samo je ona razlog moje replike. Kimmi je ipak vaš zadnji šampion.koja Kimi nije mogao odvoziti na svježem setu guma S guma
-
Har Kl
- Formula 1
Ako si u pravu za boldano, onda se povlačim iz rasprave.CrashOverride je napisao/la: 16.04.2018., 09:43 Kimi se jednostavno nije mogo odvojit.. I ako je bilo zivota u Kimijevim gumama on to nicim nije pokazo.. Seb ga je stalno imo na vidiku.. Kimi u Monacu nije mogo prdnut..
Ne da mi se tražiti izvještaje, ali meni je u sjećanju ostalo da je Kimmi ostao "zaglavljen u prometu" u toj utrci
- CrashOverride Verified
- Formula 1
100 % izaso sam na stazu.. Zrak da je bio cisci bio bi opasan po zivot..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Sad sam evo pogledao ta 2-3 kruga utrke i Kimi jest izašao iza Buttona i Wehrleina i u tom izlaznom krugu ih prestigao, ali je izgubio nešto vremena. Ali to njemu nije bilo urađeno zato što je Ferrari htio da on izgubi već zato što su reagirali na Verstappenov boks, koji je isto bio pogrešan jer je i on upao u gužvu i Ricciardo je zbog tog profitirao i završio 2 mjesta ispred Verstappena, a startao je jedno iza i to su svi zaboravili. Da je Kimi vozio brže u prvom stintu, a Vettel je pokazao da taj Ferrari može ići brže sačuvao bi pobjedu, a isto tako bi odbranio drugo mjesto od Ricciarda da je 2 kruga poslije tog izlaznog svog odvozio (u kojem je zapeo iza Buttona i Wehrleina) brža vremena, kad je bila čista staza ispred njega, jer je Ricciardo bio brži u ta dva kruga na starim US gumama već Kimi na novim i zatim je otišao u boks i izašao ispred Kimija.Har Kl je napisao/la: 16.04.2018., 09:55Ako si u pravu za boldano, onda se povlačim iz rasprave.CrashOverride je napisao/la: 16.04.2018., 09:43 Kimi se jednostavno nije mogo odvojit.. I ako je bilo zivota u Kimijevim gumama on to nicim nije pokazo.. Seb ga je stalno imo na vidiku.. Kimi u Monacu nije mogo prdnut..
Ne da mi se tražiti izvještaje, ali meni je u sjećanju ostalo da je Kimmi ostao "zaglavljen u prometu" u toj utrci
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Kimi je tad bio jednako odgovoran za gubitak pobjede, kao i ekipa na pit wallu jer ga nije pozvala u boks u idealnom trenutku, ali je to bila njihova ishitrena reakcija, a ne namjera da on izgubi pobjedu. Da je vozio brže Ferrari tog vikenda, a Vettel je pokazao da može, Kimi bi imao sigurnu pobjedu.
Dosta više o tome, rasprava je počela od tvrdnje da je Kimi bio dosta brži u utrci od Vettela i mislim da sam pokazao da je ta tvrdnja daleko od istine
Dosta više o tome, rasprava je počela od tvrdnje da je Kimi bio dosta brži u utrci od Vettela i mislim da sam pokazao da je ta tvrdnja daleko od istine

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Max i Bottas su bili jos iza Sainza tako da to nije bilo bas logicno..
Max je otiso u box da naoadne bottasa koji odgovara ali su obojica zapela iza Sainza, cini mi se..
A ova 2 backmarkera (koje sam zaboravio) su igrala malu ulogu u gubljenju vodstva ali nikako u Sebovom stjecanju prednosti do SC jer je Kimi bio sam..
Ali nikako zanemarit lude krugove Seba i Rikija na starim gumama...
I na kraju ne znam uopce sta sam poceo tipkat na ovi temu i nema nikakvog smisla poricat da Ferrari ima 1-2, mozda u startu sezone nije toliko izrazen a trebo bi bit jer Kimi je slabiji vozac kroz sezonu premda i Seb grijesi vise nego bi vozac koji cilja na naslov trebo..
Max je otiso u box da naoadne bottasa koji odgovara ali su obojica zapela iza Sainza, cini mi se..
A ova 2 backmarkera (koje sam zaboravio) su igrala malu ulogu u gubljenju vodstva ali nikako u Sebovom stjecanju prednosti do SC jer je Kimi bio sam..
Ali nikako zanemarit lude krugove Seba i Rikija na starim gumama...
I na kraju ne znam uopce sta sam poceo tipkat na ovi temu i nema nikakvog smisla poricat da Ferrari ima 1-2, mozda u startu sezone nije toliko izrazen a trebo bi bit jer Kimi je slabiji vozac kroz sezonu premda i Seb grijesi vise nego bi vozac koji cilja na naslov trebo..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Vidim da ovdje imamo razlicita videnja na ovu utrku. Tako da sam mozda i ja nesto fulao , tj ili pomjesao ii se ne sjecam tocno tako da isprike Ferrariu ako sam ih nezasluzeno prozvao
. Ali i dalje tvrdim da Ferrari ima jasno odredeno tko je prvi tko drugi vozac ali to prvo oni ne zele priznati , pa tako i pola njhovih fanova.
A bome sam i dobru lavinu pokrenuo , koliko se ljudi ovdje javilo odmah da se obrani Vettel haha , dal ce se desit trenutak da se neki drugi vozac tako brani

A bome sam i dobru lavinu pokrenuo , koliko se ljudi ovdje javilo odmah da se obrani Vettel haha , dal ce se desit trenutak da se neki drugi vozac tako brani

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Najbolje da priznaju svima jer ce im tako bit lakse vodit utrku.. Ovako se malo neckaju i sve ukakaju 

Fino Alla Fine
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Što oni imaju priznavati!? To je jedna od strategija vođenja momčadi među ostalima svidjelo se to vama ili ne. Niti je zabranjeno niti je zločin tako da ne vidim što bi trebali priznavati ili oko čega bi se trebali izjašnjavati i kome bi to pogodovalo. Isto kao da kažete da se npr. trener kluba javno izjasni da eto njegova momčad igra bunker.... Dobro igra i kaj sad - zašto bi se itko o tome trebao javno izjašnjavati!? Da nekome bude srce na mjestu i da to javno može iskoristiti kao pritisak, pogotovo protiv tog "drugog" vozača? Da, onda bi stvarno bilo jako pametno javno govoriti o tome. Osim toga nitko od nas ne zna što Kimiju i Vettelu piše u ugovorima tako da to kaj se ekipa pali na to što se Kimija tretira kao broj dva možda to radi bez razloga i opravdanja - možda baš njemu piše u ugovoru da u slučaju da oba bolida regularno bez incidenata završe utrku da neće završiti ispred Vettela - čemu se uopće ne bih čudio. I opet u tom se slučaju nitko nema što buniti - ponajprije on koji je potpisao ugovor,a definitvno ljudi koji blage veze nemaju što u ugovoru piše....
Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
Ja navijam za Ferrari, i uopšte mi ne predstavlja ama baš nikakav problem što praktikuju to "prvi/drugi" vozač.
I čisto me zaboli ko je prvi a ko drugi, sve dok je prvi onaj koji pruža bolje partije i koji ima više šansi za titulu.
I čisto me zaboli ko je prvi a ko drugi, sve dok je prvi onaj koji pruža bolje partije i koji ima više šansi za titulu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- krik_naglas
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Meni je licno Vettelova frizura spot-on u odnosu na trenutak u kojem se on i njegova ekipa nalaze.
Ferari je na ratnoj stazi sa ciljem da prekine snabdijevanje mercedesa peharima, i evo prvi njihov ratnik/viking/jurisnik ima "game on" frizuru. Izgleda da je upalilo jer jako dobro vozi, a i auto dobro slusa, samo da sve tako ostane i eto dobre sezone.
Ferari je na ratnoj stazi sa ciljem da prekine snabdijevanje mercedesa peharima, i evo prvi njihov ratnik/viking/jurisnik ima "game on" frizuru. Izgleda da je upalilo jer jako dobro vozi, a i auto dobro slusa, samo da sve tako ostane i eto dobre sezone.
- Brumica
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rngYCpsctkQ[/youtube]
They see me strollin', they hatin' 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
"You are not a normal F1 driver - you are intelligent."

- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Jedan dobro skrojen prošlogodišnji kolaž od neke fotomodelčić fanice:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n9vyFujEHug[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n9vyFujEHug[/youtube]

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.