kladionica
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
@zelot
gle razumijem šta hočeš reći. Ne volim nji ja klađenje, pogotov na F1 jer bi onda više pratio listić nego sport u kojem uživam gledat. Eventualno volim na Nogomet igram (nekad, zbilja rijetko u zadnje vrijeme) ali to je onako čisto zbog to nekog užitka da vidim dal sam dobro procijenio. Naravno, s vrlo malim malim i "nevažnim" ulogom
Ali reci mi kako ovo nije dobra ponuda. 1.90 na to dali će se nekome pokvariti komponenta ili izletiti životinja. Guma i da mu pukne ima još 10min za promjenu. Znači vrlo mali rizik za bilošta i svakako ulog za koji se isplati riskirati. Ove navedene stvari se rijetko dešavaju i ovo igranje je po meni kao da igraš loto u kojem igraš da ćeš izgubiti. Znači obrnuto od ovoga što si ti spomenuo da kaldionice uzimaju od tebe
Istva stvar i sa gore spomenutim SC.
gle razumijem šta hočeš reći. Ne volim nji ja klađenje, pogotov na F1 jer bi onda više pratio listić nego sport u kojem uživam gledat. Eventualno volim na Nogomet igram (nekad, zbilja rijetko u zadnje vrijeme) ali to je onako čisto zbog to nekog užitka da vidim dal sam dobro procijenio. Naravno, s vrlo malim malim i "nevažnim" ulogom
Ali reci mi kako ovo nije dobra ponuda. 1.90 na to dali će se nekome pokvariti komponenta ili izletiti životinja. Guma i da mu pukne ima još 10min za promjenu. Znači vrlo mali rizik za bilošta i svakako ulog za koji se isplati riskirati. Ove navedene stvari se rijetko dešavaju i ovo igranje je po meni kao da igraš loto u kojem igraš da ćeš izgubiti. Znači obrnuto od ovoga što si ti spomenuo da kaldionice uzimaju od tebe
Istva stvar i sa gore spomenutim SC.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ma kuzis kaj ocu rec. Ulogom je riskirao vise novaca nego sto mu dobitak donosiavetma je napisao/la:Dao je 200, dobio 360. Kako je više dao nego dobio?zelot je napisao/la: I sad kad se slazemo da ne postoji zicer onda da ja dam vise nego sto cu dobiti mi je van svake pameti al dobro.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Favbet Alonso najbrži krug kvota 100
Vjerojatno neće on biti FL, ali za tu kvotu se isplati probati, uz start na mediumu i onda zadnji stint soft...

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Vrijedi pokusatiavetma je napisao/la:Favbet Alonso najbrži krug kvota 100Vjerojatno neće on biti FL, ali za tu kvotu se isplati probati, uz start na mediumu i onda zadnji stint soft...

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
kratka priča o gluposti, dobroti i modernim tehnologijama.
jučer sam osvojio 675 kn na 20 uloženih. igrao da završavaju svi osim fer, merc, rb i tr.
pohvalio se na fb f1 puls stranici, otišao jutros podignuti dobitak, dobitak već isplaćen preko interneta. koji sam ja kreten.
srećom, javio se 'isplatitelj' na fb, ispričao se i vratio novce. a ukucao je kodove da vidi je li 'to' stvarno radi. svaka mu čast na poštenju!
i pamet u glavu, ne budite kao zeko!
jučer sam osvojio 675 kn na 20 uloženih. igrao da završavaju svi osim fer, merc, rb i tr.
pohvalio se na fb f1 puls stranici, otišao jutros podignuti dobitak, dobitak već isplaćen preko interneta. koji sam ja kreten.

srećom, javio se 'isplatitelj' na fb, ispričao se i vratio novce. a ukucao je kodove da vidi je li 'to' stvarno radi. svaka mu čast na poštenju!

i pamet u glavu, ne budite kao zeko!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Jel ovo moguće ?????
Velika nagrada Kine - kolika će biti prednost pobjednika?
15.04.18 08:10, Formula 1, Utrka, specijal
0,000 - 0,100 sekundi 3.00
0,101-0,250 sekundi 3.00
0,251 - 0,500 sekundi 3.50
0,501 sekundi ili više 5.50

Velika nagrada Kine - kolika će biti prednost pobjednika?
15.04.18 08:10, Formula 1, Utrka, specijal
0,000 - 0,100 sekundi 3.00
0,101-0,250 sekundi 3.00
0,251 - 0,500 sekundi 3.50
0,501 sekundi ili više 5.50
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Gdje to? Ovo od 5.5 je poklon stoljeća!
- zekohonda Verified
- Formula 1
fala sarma na infou...
ali džabe menito kad ''Vaša lozinka ne zadovoljava potrebne uvjete''. - a full sam napunio 'snagu lozinke'., zeleni se. 20x pokušavam petljam sve što traže.
ali džabe menito kad ''Vaša lozinka ne zadovoljava potrebne uvjete''. - a full sam napunio 'snagu lozinke'., zeleni se. 20x pokušavam petljam sve što traže.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@zeko to je zato što si crnac
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nisam dugo igrao, jutros stavio 100 kn na duel 1. treninga
Verstappen - Ricciardo
Hulkenberg - Sainz
Ocon - Perez
Dignuo 500...
Verstappen - Ricciardo
Hulkenberg - Sainz
Ocon - Perez
Dignuo 500...

- zekohonda Verified
- Formula 1
Spustili su koef. Pa sam ubacio i duel sainz - hulk. I sainz ne prođe u q2.f1zd je napisao/la: 24.08.2018., 17:42 Sutra Kimi-Bottas duel 1,60 na Kimija u SS. Ko ima para na bacanje![]()