Isle of Man TT

WEC, WRC, Indy...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
senna66 je napisao/la: 27.03.2018., 17:34 Igru cu definitivno igrati kakva god bila jer je odlicna za naucit stazu u potpunosti, tocke kocenja itd...
To će vjerojatno na kraju biti i moja slabost u debati s bankovnim računima.... :zubo:

Zanimljiva kombinacija za Dunlopa - ako ništa drugo može se reći da je svestran do bola....... :thumbs:
Sisu (fin.)

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ferrari Maniac je napisao/la: 27.03.2018., 19:23
senna66 je napisao/la: 27.03.2018., 17:34 Igru cu definitivno igrati kakva god bila jer je odlicna za naucit stazu u potpunosti, tocke kocenja itd...
To će vjerojatno na kraju biti i moja slabost u debati s bankovnim računima.... :zubo:
Imaš "narodnu" verziju, pa eto možeš je probati i testirati pa onda ako ti se svidi kupiš :pivo:

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
:mrgreen: Narodna verzija mi je i iskočila u feedu od RLSLOG, ali sam odlučio podijeliti steam link. Igra je tek danas puštena na steamu. I odmah ima "narodna". :mrgreen:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Zahvaljujem se obojici, budem vidio ako uspijem skinuti pa isprobam! :thumbs:
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Guy Martin ce se utrkivati na tvz. " mini TT-u" Tandragee 100 u kategoriji Classic 750cc. U zadnje 2 godine je poceo sve vise voziti u kategorijama starih motora.

Nekako imam osjećaj da ce nastupiti na Classic TT-u. Zadnjih par godina odradio je par utrka na classic motorima i cini se da je pronašao novu zanimaciju :D
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Stari lisac, nisam uopće ni sumnjao da će uskoro biti nekakva objava tog tipa, vjerojatno će ih biti i još. Ne može on bez svog fiksa. ;)
Voziti će BSA 750. Nom nom :klopa:
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Štima
http://igg-games.com/tt-isle-man-free-download.html
@senna skidaj :zubo:
ali meni je na laptopu dosta teško igrati, morati ću pričekati da se dokopam PC-a i možda čak joysticka...
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la:Štima
ali meni je na laptopu dosta teško igrati, morati ću pričekati da se dokopam PC-a i možda čak joysticka...
Skidam i ja jos od sinoc :D Također na laptopu. Tko zna kako ce vrtit igru jer nije bas neki jaki laptop. Idem ovaj vikend doma pa cu na pc-u igrat. Jedva cekam :D
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ferrari Maniac je napisao/la:Štima
Ja stavio sinoć codex verziju sa rarbg, 15.5gb, izbačen je fix za online igranje, a kad bude neko sniženje na steamu fino se počastim legit verzijom.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Zero TT napokon postaje zanimljiviji :D
Lagani 1-2-3 za Mugena ove godine.[ link do slike ]
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
:zubo: krstarenje u hibernate modeu.... :chill:
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
dečki jeste onda odigrali TT igru?
Ja sam nekako uspio pokrenuti na laptopu, smanjio grafiku i sve maksimalno pošto je laptop banana. Pa eto grafiku ne mogu previše komentirati no po onom što sam vidio na yt odlična je. Najjača strane ove igre je precizno odrađen posao oko staze. Jbt svako drvo je kao i u stvarnosti, svaka ograda, svaka kuća.....Najslabija strana ove igre je zvuk motora koji zvuči jadno, ne kod svih ali kod nekih je užas i previše umjetno.
Što se tiče upravljanja motorom, jako dobar posao, nije simulacija, ali nije ni daleko od nje.

Odmah sam isključio sve assiste, i nadobudno krenuo niz Bray Hill. Usro sam se. To je samo igrica, ali usro sam se. Dojam brzine iz kamere prvog lica je nevjerojatan, baš kao u stvarnosti.. Igrica je ludilo i definitivno ju kupujem čim nabavim plejku.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7m0w-KjheP0[/youtube]
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Lose vijesti.
Bruce Anstey je tesko bolestan.

Writing on her Facebook page, Anny said: ‘So folks, some of you already know our sh*t news... ‘Unfortunately, Brucey has become ill. He has multiple tumours in his lungs and a tumour on his spine and a blood clot on the lung just to kick him while his down.

Bruce je vec pobijedio rak, nadam se da ce i ovog puta, ali ovo je strašno koliko čovjek nema sreće.

slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
:shock: o jbte pa jel moguće....
Bože pomozi jadnom čovjeku.
Jak je Bruce, vjerujem u njega.!
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jos losih vijesti.
Javio se McGuinness preko twittera i rekao da mu se noga ne oporavlja kako se ocekivalo. Nastup na TT-u pod velikim upitnikom. Vrlo nezgodna situacija i za njegove timove. Jbt
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
..... :mad: ......
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Iako još nije službeno potvrđeno, Mugen Honda je uzela TT veterana Michaela Ruttera koji je u ovoj klasi pobjeđivao 3 puta u zamjenu za McGuinnessa.
Ako je vjerovati izjavi japanske momčadi, John se povlači iz svih utrka na ovogodišnjem TT-u. Početkom ovog mjeseca John je priznao da mu se noga nije potpuno oporavila stoga je ovo vrlo vjerojatno istina.
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

U ostalim vijestima: Guy Martin se povukao iz Tandragree 100 jer mu naručena mjenjačka kutija nije stigla na vrijeme :rofl:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
pardon nije Tadragee nego Cookstown 100
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Očekivano, nažalost.... Inače baš sam u prilici putovati i pričati sa zakon likom iz Sj. Irske (Irac) i napričao mi se hrpu stvari o Northwesterneu, organizaciji i utrci za koje kaže da su uvijek na razini. Za IOMTT naravno kaže da je raj i kruna tamošnjeg motorsporta i definitivno se isplati svake funte....
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Hutchy je pobjedio na 2 od 3 manje utrke kako bi se pripremio za NW200.
U trecoj utrci završio je na drugom mjestu.
Odličan rezultat s obzirom na ozljedu od prosle godine i ponovne muke koje je prosao.

A i Honda se izgleda uozbiljila i napokon lice na nesto.

Ian Hutchinson took a big step forward on his comeback trail as the Honda Racing rider bagged a brace of wins at the East Midland Racing Association club meeting at Mallory Park over the weekend. The Bingley Bullet was back in competitive action for the first time since his crash in the Senior TT last year as he plots his path back to the Mountain Course festival. With practice for the North West 200 getting underway in a week’s time on the North Coast, Hutchinson used the Mallory meeting for the chance to ease himself back into the groove on the CBR1000RR Fireblade SP2. Doubts have prevailed over whether or not the 38-year-old would be sufficiently healed in time for the start of the international road racing season, but Hutchy has wasted no time in getting back out on track following the removal of the external fixator from his left leg. The 16-time TT winner won both Allcomers races at the EMRA club event and finished as the runner-up in the Mallory Trophy race, crossing the line less than one second behind race winner Curtis Wright

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡