Host: So how about that ice cream? Shall we do that? I’ll just do it. We’re even at a proper gas station:
Seb: Exactly. That’s perfect. *unbuckling belt*
Host: It’s ok, I’ll get it.
Seb: It’s ok. I’ll drive.
Host: You’re sick of me!
*random people driving by, greeting the host*
Host: They don’t have a clue!
Seb: GRIP, he shouted. He recognised you, but not me. *grabs milk chocolate ice cream*
Host: I brought a white one… [so we have choices]
Seb: Look! We almost hit them. This one’s died already. No more battery.
Host: This one’s the second one. It has us both. That’s good. Now we’ll have some ice cream. *offers to take Seb’s litter*
Seb: Thanks. How much do I owe you?
Host: Nothing!
Seb: Did they have it for free?
Host: Yes!
Seb: I have to call my boys so they can all go there. Thank you.
Host: You’re welcome. So. Delicious ice cream with Sebastian Vettel. That’s a nice way to enjoy the break between races, isn’t it?
Seb: She wanted one too!
Host: I’ll buy her one later. It’s the camera woman Luzie. She’ll get one later too. Does that even fit into your diet?
Seb: No. But all right…
Host: Is your trainer freaking out now?
Seb: How is he supposed to know?
Host: This will probably be shown on TV.
Seb: Thank god he doesn’t speak German.
Host: Ok.
Seb: But he also doesn’t need to speak German in order to see me eating ice cream.
Host: But he won’t be watching German TV.
Seb: No. But ice cream won’t kill anyone.
Host: Are you in the mood to do a little more “Poesiealbum” ? [In Germany at school you pass around a book amongst classmates for them to write or draw something personal for you]
Seb: *confused*
Host: We’ve had your favourite hobbies. Favourite ice cream? Chocolate and vanilla inside. Favourite dish?
Seb: Pasta.
Host: Pasta?
Seb: “Passt ja, doesn’t it?” (he made a German pun… it means kinda “that’s a match”)
Host: *doesn’t get it*
Seb: Pasta, passt ja. [he was way too proud of himself…]
Host: With meat or without?
Seb: With tomato sauce. Or Bolognese, that’s fine too.
Host: So it’s really Bolognese or no meat? [tbh at this point I don’t think the guy had a clue what else to talk about] Good, nice tomato sauce… Napoli?
Seb: Or Wiener Schnitzel.
Host: And what about *makes up some really expensive fancy dish*
Seb: Salmon with sorbet?! *teasingly* I’ve never had salmon with sorbet.
Host: I was just making something up.
Seb: *Laughs* [he was totally on to him]
Host: So fancy cuisine is nothing for you? Maybe occasionally?
Seb: It depends. There are some delicious things but usually I prefer something proper.
Host: Breakfast? First Nutella and jam? Then sausages?
Seb: Porridge!
Host: Porridge? With Water?
Seb: Yes.
Host: Not with milk.
Seb: Water.
Host: And some fruits?
Seb: Yes. Berries, nuts, yeah. It’ll make up for the ice cream.
Host: Favourite animal?
Seb: Favourite animal? Dog.
Host: Do you have one?
Seb: Yes. A labrador.
Host: What else…
Seb: It used to be a tiger. [his favourite animal]
Host: Tiger?
Seb: But you can’t have one at home. That’s difficult.
Host: Well. If you’re a magician, maybe. Skiing or snowboarding?
Seb: Both.
Host: Are you allowed to?
Seb: But skiing more. Yes I am.
Host: But what would you do if you got hurt? The guys in Maranello would freak out.
Seb: I’m doing it slowly.
Host: I see.
Seb: But it could happen anyway!
Host: I know! I’ve been there. Do you have a question for me?
Seb: Favourite car?
Host: My favourite car? That’s tough because there’s a perfect car for each day. […] For an Oldtimer…maybe Porsche 959. That one really impressed me. I’d recommend a test drive in that one for you.
Seb: So that’s the car you’ve driven yourself. The one that impressed you the most.
Host: Yeah it depends on the situation. [talks about some youtube video]
Seb: Shit! I messed up. [ice cream everywhere]
Host: *continues to talk about some car*
Seb: How much power did it have?
Host: 800.
Seb: But then it had bad tires on.
Host: The territory was slippery.
Seb: Oh, ok.
Host: […] and the first time driving it, I got really scared.
Seb: Yeah, when you don’t expect it. All of this has to be cut anyway because I have chocolate all over me, man. And what are you doing over there?!
Host: Huh?
Seb: What are you doing with your ice cream?
Host: Mine’s white chocolate, you can’t see it.
Seb: No, but… there’s still half of it left!
Host: I’m enjoying it. *talks about another Porsche car*
Seb: There’s a new one coming up. *directing the other car* Come on, drive! …I can’t get through there… almost scratched his inner edge.
Host: *talks about an Audi car* Now we’re done. I can’t believe it!
Seb: We’ve been driving for quite a while. Like an hour? An hour and 20 minutes! [poor Seb]
Host: Thank you very much.
Seb: No problem.
Host: This went down in a surprisingly relaxed manner.
Seb: How else is this supposed to go down? [he was teasing. I think.]
Host: Yeah, I mean…we’ve never met before.
Seb: Just normal. Yeah, but I mean…
Host: I didn’t know what kinda guy you’d be.
Seb: *mumbling* completely normal.
Host: I’ll put my ice-cream away. Thanks! This was fun.
Seb: You’re welcome. It was.
Sebastian Vettel
- Brumica
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Peti (zadnji) dio prijevoda
They see me strollin', they hatin' 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Svaka čast brumice, i puno ti hvala: 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
..kak' bi neki dalmatinci rekli, treća sreća. (nakon "uvjek postoji drugi put")
Mislim da se sada Berni potajno podsmjehuje uz pokoji praktični savjet Sebu, ipak je dosta toga prošao sa tri ženske pod zajedničkim krovom.
U svakom slučaju čestitke ponosnom tati!
..nadam se da ćemo skoro vidjeti dvije tatine fetelovke na sličnoj fotografiji:
[ link do slike ]
..s obzirom da Seb sve to vješto skriva, vrlo vjerovatno:
[ link do slike ]

Mislim da se sada Berni potajno podsmjehuje uz pokoji praktični savjet Sebu, ipak je dosta toga prošao sa tri ženske pod zajedničkim krovom.
U svakom slučaju čestitke ponosnom tati!

..nadam se da ćemo skoro vidjeti dvije tatine fetelovke na sličnoj fotografiji:
[ link do slike ]
..s obzirom da Seb sve to vješto skriva, vrlo vjerovatno:
[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Jel' mi može netko reći koliko ima na ovoj fotografiji sa Vettelovog "autogram eventa" nekakvih uređaja tipa kamera, fotoaparata, mobitela, tableta i sl. ?
[ link do slike ]
fotka je dosta velike rezolucije kako bi malo olakšao.
[ link do slike ]
fotka je dosta velike rezolucije kako bi malo olakšao.

- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Svaki komentar je suvišan
https://www.youtube.com/watch?v=AHGPJWe ... e=youtu.be
(ne želi mi postati kao prozorčić pa sam stavila samo link)

https://www.youtube.com/watch?v=AHGPJWe ... e=youtu.be
(ne želi mi postati kao prozorčić pa sam stavila samo link)
They see me strollin', they hatin' 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Eto kako se vremena mijenjaju.....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kPYAtVJde0A[/youtube]
Dakle postoji realna opasnost da mladi Max Verstappen zasjedne u bolid Red Bull Mercedes i onda možda da/možda ne pomrsi račune novom miljeniku tifosa. Onda će biti buuuuuuuuu, a kad dođe u Ferrari Max Max Max Max itd itd

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kPYAtVJde0A[/youtube]
Dakle postoji realna opasnost da mladi Max Verstappen zasjedne u bolid Red Bull Mercedes i onda možda da/možda ne pomrsi račune novom miljeniku tifosa. Onda će biti buuuuuuuuu, a kad dođe u Ferrari Max Max Max Max itd itd

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Zato ja ne volim biti navijač neke momčadi, biti u toj masi "ovaca". Jučer su zviždali Hamiltonu (moglo se čuti), a zašto? Nema opravdanog razloga, i moglo se vidjeti da Vettel pokazuje publici da to nije u redu. Mislim, to bukanje je neka najniža razina ljudskog ponašanja, i to za ljude koji su na postolju, koji su se krvavo trudili da dospiju do tamo. I onda bivaš ponižen zbog toga.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Dajte ljudi sta vam je! Pa od kako su u svijetu nastala takmicenja, jos p.n.e uvijek se je za protivnika govorilo buuuuj ili sl. Zasto postoje navijaci? Da sad navijaci navijaju za svakog isto, onda to nikad nebi dalo vjetra onom kome su naklonjeni. Meni je "buuuuuuu" na himne, na minut cutanja i sl. nedopustivo, ali na "protivnika" to je sve ok. Naravno na fer osnovi, ne sad da bacaju nesto na njega i sl. Prosle godine je Hamsta dobio ovacije, ali kad ova F1 ide u krivom smjeru, gdje sad Hamsta pravi ovu F1 nezanimljivom onda reakcije su ovakve kakve jesu.
Dobra je stvar sto navijaci nisu zlopamtilo, Allonso je bio neprijatelj br. 1 od 2005 do 2008, pa na kraju uzvikuju njegovo ime, a sad taj Alonso govori kako je Ferrari i dalje slab itd. Zasto nisu "buuuuuu" dali Massi!? Prosle godine dobio je najveci aplauz! To sve govori.
I sad ne treba glumit nekog moralistu, da ste u Monzi i da niste navijaci Hamiltona i vas bi ponjela atmosfera

Kao sto rekoh dobro je sto navijaci prastaju, Vettel je deklasirao Ferrari, ali sad je Vettel u Ferrariju, da mu zvizde zbog toga je sramotno, a to za Hmiltona i nije. Pogledajte Seriju A kad igraju klubovi, tu je uvijek vriska i dreka, ali kad je reprezentacija u pitanju ili Ferrari svi se oni grle i navijaju za svoju zemlju
, dakle to je sve dio sporta. A svi vozaci znaju kakva je Monza i sta ih ceka tamo..
Dobra je stvar sto navijaci nisu zlopamtilo, Allonso je bio neprijatelj br. 1 od 2005 do 2008, pa na kraju uzvikuju njegovo ime, a sad taj Alonso govori kako je Ferrari i dalje slab itd. Zasto nisu "buuuuuu" dali Massi!? Prosle godine dobio je najveci aplauz! To sve govori.
I sad ne treba glumit nekog moralistu, da ste u Monzi i da niste navijaci Hamiltona i vas bi ponjela atmosfera

Kao sto rekoh dobro je sto navijaci prastaju, Vettel je deklasirao Ferrari, ali sad je Vettel u Ferrariju, da mu zvizde zbog toga je sramotno, a to za Hmiltona i nije. Pogledajte Seriju A kad igraju klubovi, tu je uvijek vriska i dreka, ali kad je reprezentacija u pitanju ili Ferrari svi se oni grle i navijaju za svoju zemlju

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Luka
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Nico Rosberg
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x-0QOsmF40M[/youtube]
Ja sam inače fan Nice Rosberga, ali formulu gledam realno.. definitivno najkarizmatičniji vozač u povijesti Formule1.. tko nebi zavolio Vettela
Ja sam inače fan Nice Rosberga, ali formulu gledam realno.. definitivno najkarizmatičniji vozač u povijesti Formule1.. tko nebi zavolio Vettela

Zadnja izmjena: Luka, dana/u 07.09.2015., 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
Ako moze objasnjenje na temelju cega je najkarizmaticniji vozac u povijesti formule?
- Luka
- Karting
Pa općenito, pogledaj ga? Lik je toliko privržen onome što radi i čime se bavi, vječito nasmijat, osjetiš mu emociju, kad je ljut i nesretan, također mu osjetiš emociju. Gledaš ga preko ekrana i svjestan si te karizme.. nije ni čudo što je Ferrari procvao otkako je on tamo. Brijem da je ljudina i neka legenda u privatnom životu
Privržen.

"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
Shakespearovski opisano. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
OK Luka, da ima karizme, ima.
Ali sad da je najkarizmatičniji, ...., mislim, Michael, Ayrton, Nigel, Nelson, Gilles, pa dalje u prošlost, James, Niki, Jim, Graham, .....
Ali sad da je najkarizmatičniji, ...., mislim, Michael, Ayrton, Nigel, Nelson, Gilles, pa dalje u prošlost, James, Niki, Jim, Graham, .....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Luka
- Karting
Te vozače nismo mogli popratiti u toj količini u medijima kao što možemo ove danas, samo na trkaćim vikendima
Iako eto, to je ipak možda samo moje mišljenje.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Bože moj kakav opis zaljubljenog tinejđera. Pored tolikih boljih i karizmatičnijih vozača ti odabereš ovog . Očito ne znaš za vozače koji su vozili prije 2000.te .Luka je napisao/la:Pa općenito, pogledaj ga? Lik je toliko privržen onome što radi i čime se bavi, vječito nasmijat, osjetiš mu emociju, kad je ljut i nesretan, također mu osjetiš emociju. Gledaš ga preko ekrana i svjestan si te karizme.. nije ni čudo što je Ferrari procvao otkako je on tamo. Brijem da je ljudina i neka legenda u privatnom životuPrivržen.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Dani, nezaboravi kako su njega "odabrali i Sir Stirling Moss, Mario Andretti, Lauda, Michael Schumacher, Alain Prost, Bernie Ecclestone, Sébastien Loeb, a po karakteru i načinu vjerujem da bi njegov fan bio pokojni Ayrton Senna. Vozač koji definitivno dobiva pažnje od svih vozačkih legendi, jer je uostalom sâm Vettel veliki tradicionalist i štovatelj tih istih legendi. Najsimpatičniji mi je bio Sir Stirling Moss koji je bio toliko presretan i razdragan kad mu je Vettel poklonio svoj autogram, nisam mogao vjerovat da ima tog simpatičnog starčića za fana.. i to samo sa riječima hvale u stilu "zaljubljenog tinejdžera", kako ti veliš. 
Stoga, Luka, nemaš se čega sramiti govoreći za Vettela tako što.. ako može veliki žensakroš Stirling, možeš i ti.. a ostali nek si grizu..

Seastian je stabilizirao Ferrari
Arrivabene:

Stoga, Luka, nemaš se čega sramiti govoreći za Vettela tako što.. ako može veliki žensakroš Stirling, možeš i ti.. a ostali nek si grizu..

Seastian je stabilizirao Ferrari
Arrivabene:
"Many times he has helped me to make sure that we are getting together and, most importantly, he is co-operating very well with his teammate. This is the reason why, when I was explaining of the confirmation of Kimi that we are looking at the moment of the stability of the team.
"Seb is a fantastic champion but is also a person who is helping to stabilise the team together with Kimi and is helping a lot for all of us to do that together. You saw after the race. You look at Seb. He is always smiling and positive and then I become a bit more flexible when I have to complain."