Pozdrav svima na forumu, pratim ovaj portal zadnjih godinu ipo dana. Moram priznati da mi je uzitak citati clanke, a pogotovo komentare na njih. Svake pohvale za ovaj F1 community koji ste stvorili! Odlucija san se pridruzit tj. aktivnije sudjelovat.
Formulu 1 pratim aktivno zadnje dvije godine, a pasivno u sklopu posla i prije toga ko mulac, jer sta ces raditi nediljon popodne posli rucka ili ako je lito a vani 500C... To su bila doba Hakinen, Montoya, Schumacher, Alonso i banda. Lipe uspomene na djetinstvo.
Radin na Arenasport u reziji, i posal mi je da pustam one reklame... Znan... I meni idu na k....a stas... Kad moran. To mi donosi pozamasne svote dolara.
Eto ga! Nemojte se ljutit na moj pravilni rvacki knjizevni... i na to sta van rezem trku reklamama, nije do mene.
Navijan za Ricciarda i volija bi da Haas bude visoko u poretku!
Pozdrav!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Hvala na lipin ričima kolega dalmatinac 
Dobrodoša

Dobrodoša
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
DObrodošao @trivette! 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Evo i njega

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pridružujem se dobrodošlici....
što se tiče reklama...je li moguće kao nekad da bude picture in picture, mali ekran 'prijenosa' dok ide reklama?
što se tiče reklama...je li moguće kao nekad da bude picture in picture, mali ekran 'prijenosa' dok ide reklama?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Dobrodošao i uživaj! 

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao @trivette
Nemoj pretjerivati s reklamama ove sezone