I ne vjerujem da je ikom od njih to smetalo.

Koliko se sječam mislim da je Montezemolo izjavio da su ga uzeli kako bi "kaznili" Alonsa.Marros je napisao/la:Ferrari 1345. Slažem se za Bianchia. Najbolja kombinacija bila bi jedan brz , iskusan i miran vozač, te jedan mlađi i vatreni. Ne znam u stvari zašto su uzeli Raikkonena. Poslje 2009 platili su mu da ode, da bi ga onda kroz 5 godina ponovo uzeli nazad. I ako se uzme u obzir da je 2014. bila več Kimijeva 12 sezona u F1, da je imao 34-35 godina, i da posljedično nisu mogli računati na neku dugu suradnju sa njime...i ako se uzme u obzir da su več imali jednog "veterana" u momčadi...onda zbilja ne vidim nekog pametnog razloga. I plus to da je Kimi poslje svih tih godina ostao Kimi...Možda nemam pravo ali Perez mene u 2013. u McLarenu nije razočarao, ako uzmemo u obzir kakav bolid je imao na raspolaganju. Možda ipak ne bi bio slab izbor, pošto je ipak borac.
To je od svega trenutno najviše zabrinjavajuće. Svi smo mislili - krenulo je - konstantno se donose update-i iz utrke u utrku, ali zadnjih par utrka usprkos "poboljšanjima" kao da je stalo, u stvari usporilo, ili je Williams dobro ubrzao tj. donio ključne update.Iceman je napisao/la:
Ferrari......
Pad forme je zabrinjavajući i vidljiv je. Nisam to očekivao. Tu je mislim kolega Martin govorio kako se ne treba gledati Mercedes već one iza Ferrarija (Williams i RB). Tada sam mislio ma što on priča, Ferrari se napokon pokrenuo, tu su resursi itd itd., ali jako sam se prevario. Slijede 3 tjedna pauze, pa ćemo vidjeti.
Reko bi da je ovo istina.avetma je napisao/la:čini mi se, u Mercedesu jednostavno dali boost kupcima njihovih motora tamo negdje oko Kanade.