PulsManager 2018.
- ToUrNiQuET
- Karting
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Ferrari
Da li ce se mijenjati cijena nakon testiranja ?? I da li ce uvijek ostati ovo da se ne oduzima 10 % za prodaju...
I mala opaska.. Kod mene kad odem na motor, umjesto onog "prodaj motor" stoji "prodaj sasiju"..... cisto vizuelno bi trebalo to promjeniti.. Nista bitno.
I mala opaska.. Kod mene kad odem na motor, umjesto onog "prodaj motor" stoji "prodaj sasiju"..... cisto vizuelno bi trebalo to promjeniti.. Nista bitno.
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
@Destro: Ferrari.
@Tourniquet: Sredit cu to, hvala, promaklo mi je. Cijene bi se mogle mijenjati.
@Tourniquet: Sredit cu to, hvala, promaklo mi je. Cijene bi se mogle mijenjati.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Znači da nisi unio u dobrom formatu.
Prva kućica ima jednu znamenku, druga dvije, treća tri. Npr 1 48 225
Prva kućica ima jednu znamenku, druga dvije, treća tri. Npr 1 48 225
-
RazorBlades
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: Ferari
Ne mogu da se ulogujem na igru nikako....pokušavam 10 minuta...mejlove provjerio..nickove....baš ne djeluje.
Jel može neko od admina da pomogne,sezona samo što nije
Jel može neko od admina da pomogne,sezona samo što nije

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Klikni registracija, ne prijava. Na prvu ti se cini da ako imas racun za stranicu, da automatski imas racun za igru. Zapravo trebas napraviti odvojen racun koji sudjeluje u igri. Nisam 100% je li na to mislis, ali ja sam radio tu gresku.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
RazorBlades
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: Ferari
Imam 2 emaila na koja pokusavam prijavu...za oba piše ''račun već postoji'' što aj i nije nemoguće,možda sam neeekada napravio za oba.Ali zašto nema opcije ''zaboravili ste šifru''...da povratim pw,nego ovako samo moram nagadjati..prilično konfuzno

-
VekiVedro
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Mercedes-AMG Petronas F1
Zanima me par informacija o promjeni cijena tijekom testiranja.
Da li će se mijenjati samo cijene šasije i motora ili i vozača? Obzirom da vozači ne moraju nužno dati sve od sebe na testiranjima, niti njihova eventualna loša vremena moraju ovisiti o njima....
Dobar start je ključan u F1
Da li će se mijenjati samo cijene šasije i motora ili i vozača? Obzirom da vozači ne moraju nužno dati sve od sebe na testiranjima, niti njihova eventualna loša vremena moraju ovisiti o njima....
Dobar start je ključan u F1

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nova lozinka poslana ti je na [email protected].RazorBlades je napisao/la: 22.02.2018., 12:19 Imam 2 emaila na koja pokusavam prijavu...za oba piše ''račun već postoji'' što aj i nije nemoguće,možda sam neeekada napravio za oba.Ali zašto nema opcije ''zaboravili ste šifru''...da povratim pw,nego ovako samo moram nagadjati..prilično konfuzno
![]()
Cijena vozača također ovisi o formi koja se očekuje od njihove ekipe. Npr., ako se pokaže da je Sauber napravio raketu - narast će cijena šasije, ali i motora (manje, ali svejedno) i vozača jer su njihove šanse za bodove time porasle.VekiVedro je napisao/la: 22.02.2018., 13:00 Zanima me par informacija o promjeni cijena tijekom testiranja.
Dobar start je ključan u F1![]()
- lajam nison
- Karting
- S nama već: 9 god 6 mj
Kompletirali smo momčad 
Mclaren Renault Alonso Ericsson

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Kaj nije rok do početka kvala ili tako nešto... Kud žurba?lajam nison je napisao/la: 24.02.2018., 11:13 Kompletirali smo momčad
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@jenson: Promijenjeno.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema pozivnica, nema sponzorske love, ukinuo sam sve to.
Iako, naravno, ekipe koje ste pozvali ostaju unutar igre.