F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la:
f1zd je napisao/la: 01.02.2018., 16:18 Sve zbog jebenih Engleza...
Vrati se Bernie...
Zapravo nije zbog engleza...ovo je zbog US tržišta.

Pa i nemam nekih problema sa ovim satnicama...taman lijepo sporo ručam i lagano upalim TV...ne znam kome bi ovo trebao biti problem.
Čuo sa da bi mogao biti problem u Britaniji jer dosta utakmica počinje u 16h...tako da će se ovo dvoje sudarati redovno...
Ne znam. Meni i to ima svoju čar...pojedeš ručak u 3 minute samo kako bi stigao na start..
A i duže čekanje do utrke.. :D
Ja sam inače protiv svih promjena, nevezano za F1..možda ispadne do bro, vidjet ćemo. Mada sumnjam.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
f1zd je napisao/la: 01.02.2018., 16:27
Ferrari je napisao/la:
Vrati se Bernie...

Pa i nemam nekih problema sa ovim satnicama...taman lijepo sporo ručam i lagano upalim TV...ne znam kome bi ovo trebao biti problem.
Čuo sa da bi mogao biti problem u Britaniji jer dosta utakmica počinje u 16h...tako da će se ovo dvoje sudarati redovno...
Ne znam. Meni i to ima svoju čar...pojedeš ručak u 3 minute samo kako bi stigao na start..
Ja sam inače protiv svih promjena, nevezano za F1..možda ispadne do bro, vidjet ćemo. Mada sumnjam.
Moje je mišljenje da će fan gledati F1 u bilo koji sat...mislim ne igra mi to neku ulogu.
Kod ovoga sam neutralan...
Jedino što može biti problem su utakmice Premierlige u Engleskoj i Bundeslige u Njemačkoj...jer ako ekipa mora birati između dva sporta to nikad nije dobro...pogotovo ova casual ekipa koja će bez problema okrenuti program ako mu njegov klub igra.

Ali valjda oni znaju bolje...napravili su istraživanje pa ćemo vidjeti brojke na kraju godine.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam od amere očekivao show.....više suknjica na gridu....show oko same staze po Las Vegas stilu...parada kićastih auta....

Kad ono oni idu kao da pravila piše sam Vatikan...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Mislim na konzervatizam....da se bolje razumemo...

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
S obzirom na core business;

Movie production
TV production
Broadcasting
Cable television
Sport management

Čudno je to što rade of F1 trenutačno

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
f1zd je napisao/la: 01.02.2018., 16:27
Ferrari je napisao/la:
Vrati se Bernie...

Vjerovatno sam zastario, ali i ja sam proti' promjena. Općenito, stalno se nešto na forzu mijena - nema konstatnosti...... nema one finoće..... da promjene dođu nekim prirodnim redom.

Ove promjene od Libety Medie su iznimno bez ikekakvog smisla i poretka.... iritirajuće i frustrirajuće..... mislio sam da je Bernie Ecclestone lud.... a i ovi iz ove Medie su skroz pošandrcali.....

Promjena je potrebna..... ali ovo nisu promjene.... ovo je nečija samovolja.... sebična, odvratna sila..... silovanje...... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nemojte i vi sada pretjerivati...
sebična,odvratna sila...samovolja
Kakve gluposti...ljudi su promjenuli start za sat vremena...što to mijenja na stvari za nas? Ništa.
Postoji objašnjenje zašto su to napravili i ovo je jedna vrsta eksperimenta za ovu sezonu.

Očito da su radili određena istraživanja tržišta i da su zakljucili da od ovoga mogu imati beneficiju.
Na kraju godine ćemo vidjeti da li će to donijeti rezultate ili ne.

Ali ovakvu dramu raditi zbog promjene satnice mi stvarno ne ide u glavu...

Stvarno smo teška publika i apsolutno nam ništa ne odgovara makar netko dao logično objašnjenje za to.

Na kraju krajeva ovo je privatan biznis i oni mogu dobijeti odluku kakvu žele. Da li će to biti pozitivno ili ne vidjet ćemo.

Trebaju se riješavati teži i veći problemi u raspodijeli novca, pay tv vs free tv, promotori, staze, cijene ulaznica itd.
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 02.02.2018., 12:22 Nemojte i vi sada pretjerivati...
Kakve gluposti...ljudi su promjenuli start za sat vremena...što to mijenja na stvari za nas? Ništa.
Postoji objašnjenje zašto su to napravili i ovo je jedna vrsta eksperimenta za ovu sezonu.

Očito da su radili određena istraživanja tržišta i da su zakljucili da od ovoga mogu imati beneficiju.

Stvarno smo teška publika i apsolutno nam ništa ne odgovara makar netko dao logično objašnjenje za to.

Na kraju krajeva ovo je privatan biznis i oni mogu dobijeti odluku kakvu žele. Da li će to biti pozitivno ili ne vidjet ćemo.

Trebaju se riješavati teži i veći problemi u raspodijeli novca, pay tv vs free tv, promotori, staze, cijene ulaznica itd.
Ti mene ne kužiš. Govorim općenito o odlukama Liberty Medie unazad ( i unaprijed ) par mjeseci, a ne samo za ovu satnicu. Kužiš?
Npr. zabraniti grid girls?! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

P.S. Ne vjerujem u Liberty Media istraživanja..... pa pogle' ovo: ljudi koji podjednako vole nogomet i F1, sada TREBAJU birati između F1 i Premier Lige??!!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj

pigmalion je napisao/la:

P.S. Ne vjerujem u Liberty Media istraživanja..... pa pogle' ovo: ljudi koji podjednako vole nogomet i F1, sada TREBAJU birati između F1 i Premier Lige??!!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ma daj molim te, sad bi njima trebala drasitcno past gledanost jer se u tom terminu igraju maksimalno 2 utakmice. Utakmice se igraju i prije i nakon tog termina.

Evo ove subote u PL se igra 7 utakmica. U nedjelju tek 2 od cega samo jedna u terminu u kojem bi se odrzavala utrka. Pa nece zbog toga pasti gledanost. Ovo ti ne mijenja apsolutno nista jer i po starom terminu u 14.00 je znala biti jedna utakmica. Sto to mijenja onda???
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 02.02.2018., 12:35

Ti mene ne kužiš. Govorim općenito o odlukama Liberty Medie unazad ( i unaprijed ) par mjeseci, a ne samo za ovu satnicu. Kužiš?

Ja sam mišljenja da će ekipa koja je unaprijed izdvojila vrijeme za F1 jednostavno gledati F1...mislim ili ćeš gledati ili nećeš.
Jednostavno je.
Uostalom u tom terminu (nedjelja popodne) se igra na stotine sportova...kada bi tako gledali onda ni jedan sport ne bi bio na TV-u jer postoji "strah" da će netko okrenuti program...
Što se tiče grid girlsa da slažem se...to sam već rekao.
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 02.02.2018., 13:09
pigmalion je napisao/la: 02.02.2018., 12:35

Ja sam mišljenja da će ekipa koja je unaprijed izdvojila vrijeme za F1 jednostavno gledati F1...mislim ili ćeš gledati ili nećeš.
Jednostavno je.

Uostalom u tom terminu (nedjelja popodne) se igra na stotine sportova...kada bi tako gledali onda ni jedan sport ne bi bio na TV-u jer postoji "strah" da će netko okrenuti program...
Pa, to je - to. Jednostavno. Ili netko hoće gledati ili neće gledati.
Ali opet, po meni to znači da samo zagriženi, pravi dugogodišnji F1 pratitelji ostaju uz F1..... i to je u biti promjena koja može SAMO smanjiti broj F1 gledatelja; one osobe koje su za F1 - fifty / fifty.

Za sebe znam: F1, i samo na prvom mjestu F1. Što sam sve radio, u zadnjih par desetljaća, kako ne bih propustio grand prix vikend.......

f1zd
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
@Ferrari
Tebi odgovara, nekom drugo možda ne, ili ima obaveza u tom terminu... Ne vidim zašto bi se svi trebali slagati.
A za ovo drugo se slažem. Pravi F1 fan će gledati utrku kad god ona bila. Ja mislim da nema osobe koja je često ovdje na forumu i koja gleda utrke a da se nije digla za Australiju prošle godine samo zato što je rano. Dok recimo nogomet (bar ja) pogledam vrlo rijetko i neplanirano. Drugim riječima, kad okrenem kanal i vidim da je utakmica, ostavim pa gledam. Iskreno mislim da nikad nisam razmišljao "u 5 je utakmica, ne smijem propustiti." Eventualno kad naši igraju na svjetskom prvenstvu ili nešto takvo.
F1 gledaš ili ne gledaš. Nema između, bar mi se tako čini.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
f1zd je napisao/la: 02.02.2018., 14:58 @Ferrari
Tebi odgovara, nekom drugo možda ne, ili ima obaveza u tom terminu... Ne vidim zašto bi se svi trebali slagati.
A za ovo drugo se slažem. Pravi F1 fan će gledati utrku kad god ona bila. Ja mislim da nema osobe koja je često ovdje na forumu i koja gleda utrke a da se nije digla za Australiju prošle godine samo zato što je rano. Dok recimo nogomet (bar ja) pogledam vrlo rijetko i neplanirano. Drugim riječima, kad okrenem kanal i vidim da je utakmica, ostavim pa gledam. Iskreno mislim da nikad nisam razmišljao "u 5 je utakmica, ne smijem propustiti." Eventualno kad naši igraju na svjetskom prvenstvu ili nešto takvo.
F1 gledaš ili ne gledaš. Nema između, bar mi se tako čini.
Pretpostavljam da nsi onda bio na tekmi ili na nekom sportskom događaju u bliože vrijeme...

Gledam sve i idem na sve sportske događaje koje mkogu. Za razliku od 90% Zagreba. Kako smo se posrali na Euru sada u Areni.

Ali nije to to na stadionu ili na stazi ili pred TV. Uvijek biram ovo prvo, bez obzira koji sport.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la: 02.02.2018., 13:09 Ja sam mišljenja da će ekipa koja je unaprijed izdvojila vrijeme za F1 jednostavno gledati F1...mislim ili ćeš gledati ili nećeš.
Jednostavno je.
Nije istina. Neko voli oboje jednako. Sve HNL, engleska liga španjolska liga F1. I sve bih dao da mogu pratit na stadionu ili na stazi sve isto vremeno., ali pošto se to neda. Po mogućnosti gledamo sve na TV kompu ili kako već da se sve pohvata. Tako da nije ili voliš ili ne.
Lomi te, al se nedaš

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la: 02.02.2018., 16:10
Ferrari je napisao/la: 02.02.2018., 13:09 Ja sam mišljenja da će ekipa koja je unaprijed izdvojila vrijeme za F1 jednostavno gledati F1...mislim ili ćeš gledati ili nećeš.
Jednostavno je.
Nije istina. Neko voli oboje jednako. Sve HNL, engleska liga španjolska liga F1. I sve bih dao da mogu pratit na stadionu ili na stazi sve isto vremeno., ali pošto se to neda. Po mogućnosti gledamo sve na TV kompu ili kako već da se sve pohvata. Tako da nije ili voliš ili ne.
E pa koliki je problem okrenuti program na nesto drugo? Ili pratiti rezultat na mobu...
Nije sada da ce se igrati 65 utakmica taj isti dan u isti sat.

Znaci da taj jedan sat ne znaci nista ukoliko si vec naumio gledati nesto trece uz F1.
Toliku ste famu digli oko sat vremena...znate i sami da to necete primjetiti i da ce te gledati utrku bez obzira na to.

Imamo utrke koje su rano ujutro u 7 sati...i one koje su kasnije u 20 navečer...sto se nitko nije bunio na tu cinjenicu?

Mislim...ipak moze biti neka utakmica u taj sat ili netko ide raditi nedjeljom ujutro...
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ferrari je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la: 02.02.2018., 16:10
Jednostavno je.
E pa koliki je problem okrenuti program na nesto drugo? Ili pratiti rezultat na mobu...
Nije sada da ce se igrati 65 utakmica taj isti dan u isti sat.

Znaci da taj jedan sat ne znaci nista ukoliko si vec naumio gledati nesto trece uz F1.
Toliku ste famu digli oko sat vremena...znate i sami da to necete primjetiti i da ce te gledati utrku bez obzira na to.
oni ne shvacaju da je bez obzira bilo u 14 i 15.10 ista stvar. Ako neko voli oba sporta ostao je na istom. Utakmice su se igrale i u starom i igrat ce se tokom novog termina utrke. Ja zaista ne znam u cemu je problem. Tko se dvoumi ostaje na istom problemu. Sanse da ce njihov klub igrati bas u 15. h nisu opet ni tako velike. Mozda eventualno se dogodi 2-3 puta za vrijeme sezone F1. Ma strasno
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ja nisam spomenuo ništa oko satnice utrka već da ima ljudi koji žele sve gledat. Da nije istina da onak ko gleda f1 gleda samo f1, tu si fulao skroz.... Plus još da ima ljudi koji bi više htjeli bit na stadionu nego gledat neki sportski događaj na TV...
Lomi te, al se nedaš

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pošto su pravi hard-core F1 fanovi većinom "luđaci" (poput mene, npr.), F1 uvijek ide prije nekog fudbala (taman da je u pitanju tekma tipa ManU-Liv; Juv-Mil ili Bar-Real, bla bla....). Nema šanse da bi ja ustao u nedjelju ujutro u 6:30 da mogu napraviti kafu i razbuditi se do 07:00 zbog neke tekme. Jedino bi razmislio u slučaju da BH fudbalska reprezentacija igra na evropskom ili svjestkom prvenstvu u vrijeme trke, i tada bi na TVu gledao fudbal, dok bi na kompu ili tabletu istovremeno pratio trku. I jedino bi zbog te tekme ustao u nedjelj ujutro u 06:30. Tako da satnica ne igra toliku ulogu.
Onaj kome je tekma ispred trke, gledaće tekmu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Frantic je napisao/la: 03.02.2018., 11:09 Pošto su pravi hard-core F1 fanovi većinom "luđaci" (poput mene, npr.), F1 uvijek ide prije nekog fudbala (taman da je u pitanju tekma tipa ManU-Liv; Juv-Mil ili Bar-Real, bla bla....). Nema šanse da bi ja ustao u nedjelju ujutro u 6:30 da mogu napraviti kafu i razbuditi se do 07:00 zbog neke tekme. Jedino bi razmislio u slučaju da BH fudbalska reprezentacija igra na evropskom ili svjestkom prvenstvu u vrijeme trke, i tada bi na TVu gledao fudbal, dok bi na kompu ili tabletu istovremeno pratio trku. I jedino bi zbog te tekme ustao u nedjelj ujutro u 06:30. Tako da satnica ne igra toliku ulogu.
Onaj kome je tekma ispred trke, gledaće tekmu.
Ziher?! Kaj pratiš sve?
Lomi te, al se nedaš

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Majki
A ovo što si boldirao, to je tako, jbga.
Barem u mom slučaju. :mrgreen:
A pitanje mi nije jasno. :shock:
Pratim sve trke??
Naravno.
Od početka 1996. (u decembru 1995. je "službeno prestalo sranje" u BiH) nisam gledao direktno samo 2 trke (VN Mađarske 1997. - bio na ljetovanju i baš nisam imao gdje gledati trku, te VN Italije 2006. - bio na službenom putu ka Sloveniji - tada sam bio u autu, lokacija između Županje i Zagreba).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡