F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
neka neka. Nek odu cure u UFC ili neki drugi sport gdje su tražene. Sta ce stajat pored bolida s halo-om.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Suzdržavao sam se do sada iz obzira prema njima i imajući na umu da su preuzeli upravljanje največim motorsport natjecanjem na svijetu, iako je od početka bilo jasno da su sve one baljezgarije na početku bile usmjerene prema profitu i amerikanizaciji sporta, daleko od renesanse koju su obećavali.
Negdje moram povući granicu - HALO, grid girls, hrpa ideja koje nisu uopće relevantne za sport i koje ga ni na koji način neće promijeniti na bolje, onda one gluposti s novim startnim gridom, oduzimanje povijesnog bonusa Ferrariju, koji je oduvijek bio u sportu kroz svoje dobre i teške trenutke, ali isto tako i za vrijeme teških vremena same F1, umjesto da su kao većina gledali isključivo na svoju guzicu i povukli se kad im više nije pasalo ili ne daj Bože kad više nisu pobjeđivali - ali da zašto bi ekipa koja je evo sad već 68 godina uzastopno u ovom natjecanju imala nekakvu nagradu u odnosu na RB, Merc, Renault itd. koji su ovdje isključivo bili kada je njima pasalo i kada su se godinama prije promjena pravila ista krojila prema njima da bi oni eto imali razlog za ulaz u sport (a Ferrari onda opet odrađivao x sezona na 2. ili 3. mjestu)- jer zašto bi ušli u sport ako neće pobjeđivati (mislim totalno dno dna, svi pljuju po Ferrariju zbog tog bonusa ali se uzima pod normalno pregovaranje i izlazak ususret Renaultovima, Mercovima i RBovima da bi se oni uopće odlučili ući u sport - jer oni odbijaju ne biti izravni konkurentni za titulu ako ne i više - sramota). Osim toga poprilično sam siguran da bi Ferrari rado uzeo pregovaračku poziciju tih "mamlaz" timova u zamjenu za lovu koju dobe na račun svih minusova koje su imali zbog prioritiziranja određenih timova.

U svakom slučaju Liberty više nema nikakvu potporu od mene, ono što je Bernie bio za zeku, to su oni sada za mene - CRKNI LIBERTY!
Sisu (fin.)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Oni su valjda zaključili da će "glamur" eventu tj. na gridu predstavljati nekakve razne hollywoodske "zvijezde" ili ona bahata Mariah Carey...sve morala do morale.
Dovedu ih tamo stoje u potpunosti nezainteresirano, vidiš Martina Brundlea kako pokušava dobiti kratak intervju sa njima na gridu pa mu okrenu glavu kao da su jebeni sveci...

To je valjda cilj...to su praktički napisali:
Formula 1 considers the time spent by teams and drivers on the grid before a race as one of celebration, where guests and various performers can add to the glamour and spectacle of the Grand Prix, enabling promoters and partners to showcase their countries and products.
Dodat će oni k...plate ih pa su još i arogantni i totalno nezainteresirani...ove cure barem nabace smješak i za stvarno vole biti tu oko F1...JER IM TO NE SMETA.
Oni su modeli i njima je ovo sasvim normalna stvar...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
@maniac
liberty nema veze sa halo. ;)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 31.01.2018., 16:11 @maniac
Naravno da imaju, već su 10 puta mogli ukinuti tu odluku, bez obzira ako bi nekoga oštetili, pa čak i Ferrari koji se tome navodno protivio (izbacivanju HALO-a), ja ne bih imao ništa protiv.
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Nemaju. Fia je to isforsirala, fia ima glavnu rijec kad je kad se radi o sigurnosti.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Totalno mi je svejedno za ovu odluku.
Cekam da ukinu prednje krilo ili blown difuzor.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Da, zato jer nikako ne mogu utjecati na FIA-u, pogotovo kad su obećavali silne promjene i okretanje fanovima i onda stvar koju ne podnosi velika većina nas ne bude niti dvometarskim štapom sa sigurne udaljenosti dotaknuta. Te priče mogu prodavati nekom drugom, da im je stvarno stalo do okretanja sporta u pravom smjeru prva stvar kojom bi se pozabavili je ukidanje japanki s glavi vozača, a ne prava prijenosa za okretanje više love, gridsice i zvučnici na drugim položajima u odnosu na motor (?)..... Nisu oni ništa bolji od Bernieja, samo što je on bio dovoljno blesav pa je otvoreno rekao da ovaj sport ne može funkcionirati demokratski i da priznaje i da je svjestan svog autoritativnog vođenja sporta, dok ovi dibidusi kao i svi drugi Amerikanci izigravaju nekakvu demokraciju, a bave se 3.14zdarijama koje su njima važne i iza leđa pomno broje lovu - kao i svaki pravi "demokrat" - pojam koji inače u svijetu ne postoji u praksi već preko 2 tisućljeća....
Sisu (fin.)

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ferrari Maniac je napisao/la: 31.01.2018., 16:39
Naravno da imaju, već su 10 puta mogli ukinuti tu odluku, bez obzira ako bi nekoga oštetili, pa čak i Ferrari koji se tome navodno protivio (izbacivanju HALO-a), ja ne bih imao ništa protiv.
Mislim da bi se prvo trebalo obratiti Jeanu Todtu pa ostalima :)
slikaslika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 31.01.2018., 19:49
Ferrari Maniac je napisao/la: 31.01.2018., 16:39
Mislim da bi se prvo trebalo obratiti Jeanu Todtu pa ostalima :)
I on će doći na tapetu. :)
Sisu (fin.)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sve manje i manje optimist, ali eto.
Sve odluke koje su donijele su bezbolne što se mene tiče.
Ali je se napravlila pompa oko toga kao da od toga zavisi budućnost F1.
Diraju stvari koje su uvijek bile tu i koje nemaju apsolutno nikakve veze sa utrkivanjem.
Prave negativne reklame, ali to su opet reklame (američki moto).
Dokaz tome su komentari na društvenim mrežama i portalima. Iako nije sezona počela sve je "vrišti" od komentara.
Nisam siguran da je to dobro za F1.
Generalno sam stava da me zaboli hoće li grid girls biti tu ili neće.
Ali me brine alternativa njima. Da li ćemo scene iz Austina gledati na svakoj F1 utrci?
Šta im znači ova ideja "playing a soundtrack of music at occasional parts of the race" ?
Imam neki čudan osjećaj da Liberty smatra da F1 treba udaljiti od Evrope, a približiti SAD (koje su nažalost privlačnije i brojnije tržište od nas).

Frantic
Formula 1
Formula 1
Novi logo, ukidanje gridsica, start u 3 i 10, puštanje muzike u po` trke, celebrityji na gridu, 3.14chke materine ..... i slične "sitnice" , sami po sebi nisu toliko "bitne" ili "strašne".
Problem je kad sagledamo širu sliku, tj. kuda ide F1?
Povrh toga, ovi iz Liberyja ispadoše "lažovi" teške kategorije.
Lafo slušaćemo fanove a rade sve u kontru, jbte.
Pitam se šta je slijedeće.....? :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Upravo to @Frantic
Ali da dodam nešto. Pored svih tih sitnica, koje su nebitne, a koje oni prave kao da su jako bitne, ne možeš nigdje da pročitaš neki prijedlog koji će poboljšati utrkivanje.
Možda sam ja njih pogrešno razumio kad su pričali da hoće da poboljšaju "show".
Možda je njihov show je prodaš 100.000 hamburgera i piva u toku utrke.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nisu li ovi konji iz Libertya kazali da žele imati 21 "Superbowl" ?

Pa to se onda uklapa u to...hrpa gluposti, jeftinih zvijezda i naravno politička korektnost.

Oni očito žele bilo kakav marketing makar on bio negativan...bitno da se te brojke komentara na twitteru i fejsu povećava i da ekipa koristi haštag...
Jer to su 3.14zdarije kakve predstavljaju idiotskim dioničarima iako to nema veze s sportom.

Oni očito ne znaju gdie su došli i što trebaju raditi...ne znaju kako voditi pregovore sa velikim momčadima, totalno su izgubljeni kada ih pitaš za viziju sporta...uvijek odgovore "oh yes digital you know...social media...we're working on it"...

To je cijela komunikacija...radije bi kontroverznog Bernija sa kojim znaš što dobiješ...diktatora i to je ono što ovom sportu treba.

Ne ovakve gluposti...prilagođavanjem nekim manjinama koje nikad nisu niti neće gledati F1...a da ne kažem kakve su blamaže imali sa krivim brojkama gledateljstva na stazama koje su morali ispravljati...kao i krive brojke TV publike koje su debelo "prilagodili".

Trebaju se malo probuditi...
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Oni shvaćaju F1 kao svaki drugi sport...u tome je problem. Nemaju osnovno razumijevanje sporta. Pokušavaju od ovoga napraviti 'zabavu za cijelu obitelj.' A svi znamo da F1 to nikad nije bila niti se nadam da hoće..

Frantic
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 01.02.2018., 09:50 Upravo to @Frantic
Ali da dodam nešto. Pored svih tih sitnica, koje su nebitne, a koje oni prave kao da su jako bitne, ne možeš nigdje da pročitaš neki prijedlog koji će poboljšati utrkivanje.
Možda sam ja njih pogrešno razumio kad su pričali da hoće da poboljšaju "show".
Yebe se njima izgleda za utrkivanje.
Njima je bitan show.
A oni uvijek mogu reći neka FIA (njihova strateška grupa) poboljša utrkivanje.
Mi ćemo show, oni trebaju utrkivanje.
Još će se počet "šprdat" sa FIA-om, u fazonu ".... da ste vi poboljšali utrkivanje barem približno koliko smo mi poboljšali "okolni" show (barem će oni tako misliti da su ga poboboljšali), gdje bi nam bio kraj.....". :facepalm:
Bla, bla, bla,.....
Har Kl je napisao/la: 01.02.2018., 09:50 Možda je njihov show je prodaš 100.000 hamburgera i piva u toku utrke.
Naravno, u principu to je uvijek bilo. :rofl:

Da spomenem nešto vezano za gridsice.
Pitao bih prosječnog Amera, da li može zamisliti neku NBA ili NFL tekmu bez cheerleadersica??
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

f1zd
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Sve zbog jebenih Engleza...
Vrati se Bernie...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 01.02.2018., 16:18 Sve zbog jebenih Engleza...
Vrati se Bernie...
Zapravo nije zbog engleza...ovo je zbog US tržišta.

Pa i nemam nekih problema sa ovim satnicama...taman lijepo sporo ručam i lagano upalim TV...ne znam kome bi ovo trebao biti problem.
Čuo sa da bi mogao biti problem u Britaniji jer dosta utakmica počinje u 16h...tako da će se ovo dvoje sudarati redovno...
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡