Fernando Alonso
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Opet se netko buni cim je nesto protiv Ferraria haha. Pa covjek ima svoje misljenje , vjerojatno i ne podnosi Ferrari. I sta ? Boze moj , nije bas da cijeli svijet mora voljeti Ferrari. Ja ga prvi nevolim i odmah sam manje vrijedniji od 80% foruma ?
Naravno da Nando ovdje nije bio realan ali kakve to veze ima. Nije razlog da mu se odmah prigovara.
P.S. Fernando je dio mog McLarena , i nemojte mi protiv njih govorit. Dovoljna im je kazna zadnjih godina sa Hondom tako da im zli jezici nisu dodatno potrebni

Naravno da Nando ovdje nije bio realan ali kakve to veze ima. Nije razlog da mu se odmah prigovara.
P.S. Fernando je dio mog McLarena , i nemojte mi protiv njih govorit. Dovoljna im je kazna zadnjih godina sa Hondom tako da im zli jezici nisu dodatno potrebni

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Cijeli forum počiva na temeljima da se prigovara kad netko nije realan, bio to ja, ti ili Fernando.AlkY je napisao/la: 20.11.2017., 19:12 Naravno da Nando ovdje nije bio realan ali kakve to veze ima. Nije razlog da mu se odmah prigovara.

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
A u kojem komentaru se spominje Ferrari? Pričamo o glavnim Alonsovim rivalima za sljedeću sezonu, a ne o Ferrariju.
To što je Alonso stavio Vettela u drugu jakosnu skupinu, po meni govori dvije stvari: 1) frustracije, frustracije i frustracije jer ovaj ima četiri naslova u odnosu na njegovih dva; 2) smatra sebe kvalitetnijim i boljim vozačem od Vettela (vjerujem da je i obrnuto ista situacija).
Čovjek ima pravo na to. Ja osobno ne bi Vettela stavio u ekipu sa fincima, jer smatram da je bolji od njih, ali daje mi na razmišljanje da li bi ga smjestio u prvu ekipu, ili između prve i druge. Jbg neki događaji iz 2016 i 2017 u meni stvaraju dvojbe, ali o tom nekom drugom prilikom.
Alonsa smtram i dalje najkompletnijim vozačem, dok Hamiltona najbržim. Ali Alonso je baksuz koji bi se samo tako vratio u Ferrari da mu je Sergio M. otvorio vrata.
To što je Alonso stavio Vettela u drugu jakosnu skupinu, po meni govori dvije stvari: 1) frustracije, frustracije i frustracije jer ovaj ima četiri naslova u odnosu na njegovih dva; 2) smatra sebe kvalitetnijim i boljim vozačem od Vettela (vjerujem da je i obrnuto ista situacija).
Čovjek ima pravo na to. Ja osobno ne bi Vettela stavio u ekipu sa fincima, jer smatram da je bolji od njih, ali daje mi na razmišljanje da li bi ga smjestio u prvu ekipu, ili između prve i druge. Jbg neki događaji iz 2016 i 2017 u meni stvaraju dvojbe, ali o tom nekom drugom prilikom.
Alonsa smtram i dalje najkompletnijim vozačem, dok Hamiltona najbržim. Ali Alonso je baksuz koji bi se samo tako vratio u Ferrari da mu je Sergio M. otvorio vrata.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Jedan od nekoliko njih ciju voznju cijenis vise od sporta. Nazalost protratio svoj talent svojim nezgodnim karakterom.
Trebao biti bar cetvrostruki prvak ovog sporta.
Ko zna kako bi mu se karijeri okrenula da nije radio sta je uradio 2007. Dozvolio je sebi da ga rookie izbaci iz ravnoteze.
Trebao biti bar cetvrostruki prvak ovog sporta.
Ko zna kako bi mu se karijeri okrenula da nije radio sta je uradio 2007. Dozvolio je sebi da ga rookie izbaci iz ravnoteze.
- Honda_RA014H
- Karting
- S nama već: 7 god 10 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ali zašto se uvek upalite na Alonsove izjave? On je neverovatan "salty" čovek koji pati od hronične kurcobolje prilikom davanja izjava. Jedan od retkih (a možda i jedini) vozača koji zna žešće "opaliti" po timu koji mu "daje kruh" i protivnicima s kojima deli stazu po principu "ovaj zid je ofarban u belu boju bez obzira što je žut ali ću da te uverim da je beli po svaku cenu" . Neverovatan misteriozni karakter, zato ga i volim jer sam pomalo takve naravi. Naravno i ja loše prolazim zbog toga ali jbg 

F1Puls | FA14 | NH23 | Ella Rumpf
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Spomenuo je već @zeko u temi "Ostale serije", ali valjalo bi staviti vijest i ovdje...
SUCCESSFUL DEBUT TEST FOR FERNANDO ALONSO IN UNITED AUTOSPORTS’ LIGIER JS P217

Fernando je danas u Aragonu odradio prvu vožnju u LMP2 Ligieru s kojim će nastupati na 24 sata Daytone s Landom Norrisom i Philom Hansonom. Odradio je ukupno 98 krugova. Iduće testiranje bit će ono službeno, Roar before the 24, od 5. do 7. siječnja.

SUCCESSFUL DEBUT TEST FOR FERNANDO ALONSO IN UNITED AUTOSPORTS’ LIGIER JS P217

Fernando je danas u Aragonu odradio prvu vožnju u LMP2 Ligieru s kojim će nastupati na 24 sata Daytone s Landom Norrisom i Philom Hansonom. Odradio je ukupno 98 krugova. Iduće testiranje bit će ono službeno, Roar before the 24, od 5. do 7. siječnja.
Fernando Alonso, driver, United Autosports:
“I had a great first test with United Autosports. Obviously, we are on a really tight schedule between now and Daytona, but it was nice to jump in the car for the first time. There’s quite a few switches and things to study so it was important to do this initial shakedown before Daytona, so I could fully learn about the car. I’m happy with everything – the car felt great and the team were fantastic. The atmosphere here is wonderful, like a big family, so today has been amazing. I cannot wait for Daytona.”
Zak Brown, Team Owner and Chairman, United Autosports:
“Fernando’s first test with United Autosports went awesome as expected. He is a World Champion and it is a pleasure to have him in our car.”
Richard Dean, Team Owner and Managing Director, United Autosports:
“We’ve had a good first test with Fernando. We shouldn’t be surprised that it took him no time at all to get used to the car and the circuit having never driven here. He immediately got down to really competitive times and set to work understanding the car and doing long runs and race distance stuff – hugely impressive.”

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Čovjek zna da živi i uživa. 
Ajmo Fernando..... kada ne ide u F1..... razvali sve ostalo.....

Ajmo Fernando..... kada ne ide u F1..... razvali sve ostalo.....

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ferdo opet s Japancima dogodine, ali ovaj put s Toyotom i to na Le Mansu....
https://twitter.com/Toyota_WEC/status/946292660716830720

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Dammit, Buxton je retweetao pa nisam ni provjeravao
Mea culpa, sorry ekipa....

Mea culpa, sorry ekipa....
Sisu (fin.)
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Koji lažnjak..... do bola......Ferrari Maniac je napisao/la: 28.12.2017., 12:52 Ferdo opet s Japancima dogodine, ali ovaj put s Toyotom i to na Le Mansu....https://twitter.com/Toyota_WEC/status/946292660716830720

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
što lažnjak, facepalmovi, ne razumijem. 
edit: tek sad vidim gornje postove.
malo mi čudno bilo jer nije niđe drugo objavljeno, ali eto.

edit: tek sad vidim gornje postove.
malo mi čudno bilo jer nije niđe drugo objavljeno, ali eto.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kaciga za Roar Before the 24 i za samu utrku je spremna
https://twitter.com/McLarenF1/status/948578239093575680

Roar, tj. službeno testiranje uoči 24 sata Daytone počinje u petak 5. siječnja i traje do nedjelje 7. siječnja.

Roar, tj. službeno testiranje uoči 24 sata Daytone počinje u petak 5. siječnja i traje do nedjelje 7. siječnja.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Lijepo mi izgleda - old school 

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
Prvi slobodni trening za Daytonu je odrađen, Alonsova posada #23 završila na šestom mjestu
https://www.motorsport.com/imsa/news/ro ... ix-993052/
Trening je trajao od 17 do 18:15, a Alonso je odradio samo 5 krugova (od toga 3 brza) kao posljednji od vozača nakon Hansona i Norrisa koji je postavio najbrže vrijeme, 9 desetinki iza najbržeg.
https://twitter.com/McLarenF1/status/949332661432213504

Cijela Williamsova postava iz 2017. bila je danas prisutna na Daytoni (Lance je bio 11. najbrži s Orecom #37)

Roar se nastavlja već večeras po hrvatskom vremenu, u 21:30 kreće drugi trening, a ovako izgleda kompletni raspored Roara (naše vrijeme je GMT+1):

https://www.motorsport.com/imsa/news/ro ... ix-993052/
Trening je trajao od 17 do 18:15, a Alonso je odradio samo 5 krugova (od toga 3 brza) kao posljednji od vozača nakon Hansona i Norrisa koji je postavio najbrže vrijeme, 9 desetinki iza najbržeg.
https://twitter.com/McLarenF1/status/949332661432213504

Cijela Williamsova postava iz 2017. bila je danas prisutna na Daytoni (Lance je bio 11. najbrži s Orecom #37)

Roar se nastavlja već večeras po hrvatskom vremenu, u 21:30 kreće drugi trening, a ovako izgleda kompletni raspored Roara (naše vrijeme je GMT+1):

- croatic f1
- F1puls suradnik

Za danas su gotova testiranja, Alonso je odradio još 2 stinta po 8 krugova, #23 završio s 13. vremenom, ponovo Norris najbrži od posade
https://www.motorsport.com/imsa/news/al ... na-993095/
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
jedan blast from the past prije daytone, valjda jedini alonsov nastup u 24 satnoj utrci.
https://as.com/motor/2018/01/23/mas_mot ... 62694.html
honda civic prva
, alonso šesti u hyundaiu accentu
.
https://as.com/motor/2018/01/23/mas_mot ... 62694.html
honda civic prva

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.