PulsManager 2018.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Baš je u tom stvar i bila, spremljena je lozinka s portala. Ali, prije mi je uvijek nudilo dobru lozinku kad bih upisao mail i nikad je nisam kucao, bit će da ih je Chrome u međuvremenu na svoju ruku izjednačio.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
el moze neko samo na primjeru pokazat kako se bodovi dobivaju za sasiju i motor.
npr evo poredak u utrci, a ja imam meckin motor i torro rosso sasiju. Kolko dobijem bodova
Ham
Alo
Vet
Rai
Ves
Ric
Hart
Sai
Hulk
Ocon
npr evo poredak u utrci, a ja imam meckin motor i torro rosso sasiju. Kolko dobijem bodova
Ham
Alo
Vet
Rai
Ves
Ric
Hart
Sai
Hulk
Ocon
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Hhhhhhhhhhavetma je napisao/la: 21.01.2018., 21:24 Izbriši to što je spremljeno, to ti nudi vjerojatno login od portala, chrome je glup, upiši sve iznova.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: sve powered by honda
jedna sitnica: da se promijeni sličica 'mclaren honda' kod izbora motora.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Toro Rosso bodovi : 6 (Hartley)Multi 21 je napisao/la: 21.01.2018., 22:58 el moze neko samo na primjeru pokazat kako se bodovi dobivaju za sasiju i motor.
Ham
Alo
Vet
Rai
Ves
Ric
Hart
Sai
Hulk
Ocon
Mečka bodovi : 25 (Hamilton) + 1 (Ocon)
Bodovi se dobivaju za svakog predstavnika šasije i motora koji završi u prvih 10. Po istom principu se dijele i bodovi u kvalama.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: sve powered by honda
ne bi ja merc izbacio iz ponude nego bi lupnuo troznamenkaste cifre za merc i ferrari motore i šasije.
u biti, svim komponentama bi podigao cijene, tako da se za početak može sastavit nekakav 'tim' iz donjeg dijela poredka.
u biti, svim komponentama bi podigao cijene, tako da se za početak može sastavit nekakav 'tim' iz donjeg dijela poredka.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Ova utrka je namjestena ili je na PlayStationu jer je Alonso drugiMulti 21 je napisao/la: 21.01.2018., 22:58 el moze neko samo na primjeru pokazat kako se bodovi dobivaju za sasiju i motor.
Ham
Alo
Vet
Rai
Ves
Ric
Hart
Sai
Hulk
Ocon

Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Lako je tebi kad navijas za Hondu.zekohonda je napisao/la: 22.01.2018., 15:58 ne bi ja merc izbacio iz ponude nego bi lupnuo troznamenkaste cifre za merc i ferrari motore i šasije.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Pa tako nekako i jestezekohonda je napisao/la: 22.01.2018., 15:58 ne bi ja merc izbacio iz ponude nego bi lupnuo troznamenkaste cifre za merc i ferrari motore i šasije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Multi 21
- Formula 1
Hvala @Dave
heheheCrashOverride je napisao/la: 22.01.2018., 16:07Ova utrka je namjestena ili je na PlayStationu jer je Alonso drugiMulti 21 je napisao/la: 21.01.2018., 22:58 el moze neko samo na primjeru pokazat kako se bodovi dobivaju za sasiju i motor.
Ham
Alo
Vet
Rai
Ves
Ric
Hart
Sai
Hulk
Ocon![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Ja bih se isto slozio s ovim. Ali tako je to vise manje svagdje. Igrao sam na dosta stranica ovu igru jako slicnog formata i svagdje nakon tipa 7-8 utrka neki su vec uspjeli sloziti " TOP " team i do kraja sezone nemaju sta raditi niti mjenjati. Tako valjda mora biti , iako bi ja po svom gustu to malo zakomplicirao da se nemoze bas tako brzo doci do svega najskupljeg.Frantic je napisao/la: 22.01.2018., 17:16Pa tako nekako i jestezekohonda je napisao/la: 22.01.2018., 15:58 ne bi ja merc izbacio iz ponude nego bi lupnuo troznamenkaste cifre za merc i ferrari motore i šasije.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Stigla i opcija "zapamti me" za login 

-
Ron Dennis
- Karting
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: McLaren
Bilo bi zanimljivo kad bi mogli imati od svake momčadi samo po jednu stvar tako da npr. onaj tko uzme šasiju Mercedes više ne može izabrati motor Mercedes i njihove vozače.zekohonda je napisao/la: 22.01.2018., 15:58 ne bi ja merc izbacio iz ponude nego bi lupnuo troznamenkaste cifre za merc i ferrari motore i šasije.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Još jedna mala novost, sad će u profilu svake ekipe biti prikaz financijske stabilnosti.
Na početku igre to nema previše smisla jer ćete imati savršenu financijsku situaciju ako još niste kupili ekipu, i isto tako je vrlo izvjesno da ćete imati jadne financije ako ste složili cijelu ekipu. Ali, tijekom igre će biti korisno gledati u kakvom je stanju konkurencija. Konkretan iznos na računu je i dalje privatna stvar svakog igrača, ali ovim se dobije nekakva slika, čisto dovoljno da malo zakuha kombiniranje.

Na početku igre to nema previše smisla jer ćete imati savršenu financijsku situaciju ako još niste kupili ekipu, i isto tako je vrlo izvjesno da ćete imati jadne financije ako ste složili cijelu ekipu. Ali, tijekom igre će biti korisno gledati u kakvom je stanju konkurencija. Konkretan iznos na računu je i dalje privatna stvar svakog igrača, ali ovim se dobije nekakva slika, čisto dovoljno da malo zakuha kombiniranje.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
ma super sada i ovdje možemo biti u minusimaavetma je napisao/la: 13.02.2018., 10:14 Još jedna mala novost, sad će u profilu svake ekipe biti prikaz financijske stabilnosti.
![]()

- Multi 21
- Formula 1
Inače, jeli ima kakva dobit poslije ako ti sad ostane koji milijunčić? Vidim par ekipa koje mi djeluju kao najjeftinija moguca rjesenja pa mi to nije imalo smisla osim ako nesto nisam propustio?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zašto bi slagao najjeftiniju ekipu?
Složi onu za koju misliš da će ti donijeti najviše bodova. Ili složi prema onom za što misliš da će najviše narasti cijena na testiranjima pa ćeš tako zaraditi dodatnu lovu. Drugim riječima - kupuj najbolje što možeš kako bi sezonu dočekao spreman; ili riskiraj pa kupuj podcijenjene, odnosno one koje na kojima planiraš utržiti nešto para prije sezone.