Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 16:32
@Vetma, mala zamjerka, bez ljutnje.
Prelagana su ti bila 2 zadnja koda, što jest jest. Mislim da nas se većina slaže.
Nisam sad očekivao neko žestoko zavlačenje u "mračne kutke F1puls portala", ali moglo je to biti malo teže.
Da budem iskren (ovo bi bila prava zamka), da je onaj kod iz albuma (onaj primjer u tekstu iznad sličica) 1baf02, na kraju "postao" pravi kod.
Još jednom, čestitke @Senni66.
Uživaj
Imam uvid u to šta ste upisivali kao pogreške, taj 1baf02 je upisan barem 200 puta od početka igre do danas

Što se tiče težine, nije bilo namjere, razbacao sam ih svugdje. Taktika je bila tijekom igre balansirati između par težih i onda par lakših kako bi privuklo natrag da igraju i oni koji su odustali zbog težih kodova. Zadnjih par sam jučer i danas porazbacao na mjesta koja sam i inače zacrtao, a nisam htio pretjerati s težinom pa da se igra produlji u 2018.
senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 16:53
Za Miku sam bio uvjeren da će biti među donatorima, prvo što sam uvijek gledao je to mjesto.
Kada sam pročitao "Bwoah" protrnuo sam, panika, jer sam znao da moram hitno ić zakeljit kod. Spasile su me doslovno sekunde. Pa još jednom čestitke @tsodan93 i svima koji su se borili do zadnjeg.
Hvala F1Puls portalu na ovome.
Ogromno hvala.
Haha doslovno te dijelilo 60tak sekundi od pobjede do toga da budeš prvi od gubitnika.

Čestitam na igri, svatko tko je skupio sve zaslužuje dobiti nagradu. Ti si bio najbrži, ali je bilo blizu.
Sad idemo obaviti formalnosti, molim te javi se na
[email protected] ili na
[email protected] pa da dogovorimo kako ćemo s nagradom. Nije hitno (osim ako planiraš ići na testiranja u Barcelonu

), tako da možeš baciti pogled na bookf1.com i vidjeti što želiš uzeti kad ti pošaljemo kupon.