F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 16:32 Da budem iskren (ovo bi bila prava zamka), da je onaj kod iz albuma (onaj primjer u tekstu iznad sličica) 1baf02, na kraju "postao" pravi kod. :prcnjau:
Taj kod sam svaki dan pokušavao jer sam bio uvjeren da će to kad-tad postati pravi kod :prcnjau:

Anakyn
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 31.12.2017., 16:34
Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 16:32 Da budem iskren (ovo bi bila prava zamka), da je onaj kod iz albuma (onaj primjer u tekstu iznad sličica) 1baf02, na kraju "postao" pravi kod. :prcnjau:
Taj kod sam svaki dan pokušavao jer sam bio uvjeren da će to kad-tad postati pravi kod :prcnjau:
Dobro je znati da nisam jedini, pomislio bih da sam lud :zubo:

LewisHamilton44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 16:32 Jbga, da se nisam u odsutnom momentu prihvatio usisivača na nekih 20 min (imam goste večeras), možda bi i ja pokupio nagradu, hehe.
@Vetma, mala zamjerka, bez ljutnje.
Prelagana su ti bila 2 zadnja koda, što jest jest. Mislim da nas se većina slaže.
Nisam sad očekivao neko žestoko zavlačenje u "mračne kutke F1puls portala", ali moglo je to biti malo teže.
Da budem iskren (ovo bi bila prava zamka), da je onaj kod iz albuma (onaj primjer u tekstu iznad sličica) 1baf02, na kraju "postao" pravi kod. :prcnjau:
Još jednom, čestitke @Senni66. :klanjam:
Uživaj :pivo:
A ja također s laptopa na PlayStation... I ode haha

AlOnSoF14
Karting
Karting
S nama već: 9 god
Navija za: Fernando Alonso
Svaka čast svima koji su uspjeli naci sve pa i vecinu, s 24 nisam mogao maci a msm da sam bedž jedno 15 puta pregledao i damon se nije dao uhvatiti :D :D
a da se sjetim nes da komentarisem msm da bi mi trebalo 10000 godina hahah

FenixLaFerrari
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari-Alonso
LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 16:15 E sad, jel ima neko da bi iša grupno na Spielberg? 😂
Naravno već je imam u planu ali zadnje dvije godine mi uvijek uleti nekakav extra posao pa odgodim :cheer:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Počeo sam igru vjerojatno kao i svi drugi, više zbog izazova, jer obožavam tražiti ovako nešto, volim natjecanje. No da mi nije bilo kolege s kojim sam razmjenio taj jedan kod i za uzvrat dobio Damona ( kojeg sam tražio do jutros...cca do 4 ujutro), nebi bilo ništa od moje pobjede. Bio sam lud, psovao, nabijao po ekranu, bio sam nepotrebno i ljut na sve one koji su se mijenjali za kodove, da bi na kraju i ja sam bio prisiljen onako iz očaja poduzeti iste mjere. Damon mi je bio jedina prepreka, sve ostalo sam dosta brzo pronašao. Iako sam tog Damona tražio među bedževima, nisam skužio fintu.. Govorio sam sebi, ja pobjeđujem ako se dočepam Damona. Imao sam taj osjećaj. Imam više sreće nego pameti :bonk:

Za Miku sam bio uvjeren da će biti među donatorima, prvo što sam uvijek gledao je to mjesto.
Kada sam pročitao "Bwoah" protrnuo sam, panika, jer sam znao da moram hitno ić zakeljit kod. Spasile su me doslovno sekunde. Pa još jednom čestitke @tsodan93 i svima koji su se borili do zadnjeg.

Hvala F1Puls portalu na ovome. Ogromno hvala. :klanjam:
slika

FenixLaFerrari
Karting
Karting
A ja sam razmišljao da zadnji bude F1puls ali ništa, kad se sve zboji i oduzme, svaka čast na igri i ideji sa kodovima, i još jednom čestitke svima... :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 16:53 Počeo sam igru vjerojatno kao i svi drugi, više zbog izazova, jer obožavam tražiti ovako nešto, volim natjecanje. No da mi nije bilo kolege s kojim sam razmjenio taj jedan kod i za uzvrat dobio Damona ( kojeg sam tražio do jutros...cca do 4 ujutro), nebi bilo ništa od moje pobjede. Bio sam lud, psovao, nabijao po ekranu, bio sam nepotrebno i ljut na sve one koji su se mijenjali za kodove, da bi na kraju i ja sam bio prisiljen onako iz očaja poduzeti iste mjere. Damon mi je bio jedina prepreka, sve ostalo sam dosta brzo pronašao. Iako sam tog Damona tražio među bedževima, nisam skužio fintu.. Govorio sam sebi, ja pobjeđujem ako se dočepam Damona. Imao sam taj osjećaj. Imam više sreće nego pameti :bonk:

Za Miku sam bio uvjeren da će biti među donatorima, prvo što sam uvijek gledao je to mjesto.
Kada sam pročitao "Bwoah" protrnuo sam, panika, jer sam znao da moram hitno ić zakeljit kod. Spasile su me doslovno sekunde. Pa još jednom čestitke @tsodan93 i svima koji su se borili do zadnjeg.

Jesmol` NAJBOLJA publika na svijetu? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 16:32 @Vetma, mala zamjerka, bez ljutnje.
Prelagana su ti bila 2 zadnja koda, što jest jest. Mislim da nas se većina slaže.
Nisam sad očekivao neko žestoko zavlačenje u "mračne kutke F1puls portala", ali moglo je to biti malo teže.
Da budem iskren (ovo bi bila prava zamka), da je onaj kod iz albuma (onaj primjer u tekstu iznad sličica) 1baf02, na kraju "postao" pravi kod. :prcnjau:
Imam uvid u to šta ste upisivali kao pogreške, taj 1baf02 je upisan barem 200 puta od početka igre do danas :mrgreen: Što se tiče težine, nije bilo namjere, razbacao sam ih svugdje. Taktika je bila tijekom igre balansirati između par težih i onda par lakših kako bi privuklo natrag da igraju i oni koji su odustali zbog težih kodova. Zadnjih par sam jučer i danas porazbacao na mjesta koja sam i inače zacrtao, a nisam htio pretjerati s težinom pa da se igra produlji u 2018. :)
senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 16:53 Za Miku sam bio uvjeren da će biti među donatorima, prvo što sam uvijek gledao je to mjesto.

Haha doslovno te dijelilo 60tak sekundi od pobjede do toga da budeš prvi od gubitnika. :) Čestitam na igri, svatko tko je skupio sve zaslužuje dobiti nagradu. Ti si bio najbrži, ali je bilo blizu. :)

Sad idemo obaviti formalnosti, molim te javi se na [email protected] ili na [email protected] pa da dogovorimo kako ćemo s nagradom. Nije hitno (osim ako planiraš ići na testiranja u Barcelonu :) ), tako da možeš baciti pogled na bookf1.com i vidjeti što želiš uzeti kad ti pošaljemo kupon.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
FenixLaFerrari je napisao/la: 31.12.2017., 16:55 A ja sam razmišljao da zadnji bude F1puls ali ništa, kad se sve zboji i oduzme, svaka čast na igri i ideji sa kodovima, i još jednom čestitke svima... :thumbs:
Za zadnjeg sam planirao staviti veliku sliku gore u header na kojoj bi bila možda novogodišnja čestitka, uz poruku od F1puls ekipe, gdje je "F1puls" tako stilizirano da ima zrcalni odraz, i onda ovaj zrcalni dio bude zapravo kod (slup1F), ali sam najprije odustao jer bi to skužili za 3 sekunde, a onda sam se sjetio da veliku sliku u headeru uopće ne vide ovi koji pristupaju preko mobitela. :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Sad idemo obaviti formalnosti, molim te javi se na [email protected] ili na [email protected] pa da dogovorimo kako ćemo s nagradom. Nije hitno (osim ako planiraš ići na testiranja u Barcelonu :) ), tako da možeš baciti pogled na bookf1.com i vidjeti što želiš uzeti kad ti pošaljemo kupon.

Mogu si uzet par dana fore da prvo proučim kako ću i što ću pa ti se javim? Prvo se moram dobit od šoka, a kasnije to fino zalit sa kojom pivicom. Pikiram Mađarsku tako da ima vremena :D

btw postoji li kombinacjia Silver za dvije osobe samo utrka ? Da znam odmah obavijestiti tu osobu i da to što prije isplaniram. Nije mi namjera ići cijeli vikend zbog obaveza.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Koliko vidim imaš silver kartu za utrku po 139 eur, znači 280 za dvije karte. U prijevodu - naš kupon i vaših 30 eura nadoplate.

Provjeri još to sve na Bookf1 jer moguće da s vremenom karte postanu i skuplje ili da ih nestane.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Mislim da ti za Hungaro još danas vrijedi popust, a od sutra cijene skaču.

Pogledaj si tu cijene:
www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_all_en.htm
Silver za 110 eura.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema koristi od tih cijena kad je nagrada kupon za Bookf1.com :)

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Ups, my bad :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@senna66 Čestitam na pobjedi, uživaj u utrci! :D :pivo:

Svaka čast i svim natjecateljima koji su se borili za pobjedu do samog kraja :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nisam programer niti web dizajner, ali sam mislio da će Vetma (naravno, ukoliko je to tehnički izvodljivo) postaviti neki kod, koji će se automatski akitivirati večeras u 00:00. Mislim, nije čovjek lud da na Novu godinu sjedi za nekim uređajem i postavlja/aktivira kodove. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
@senna66, pridružujem se čestitkama. :thumbs:

FenixLaFerrari
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: 31.12.2017., 17:57 Nisam programer niti web dizajner, ali sam mislio da će Vetma (naravno, ukoliko je to tehnički izvodljivo) postaviti neki kod, koji će se automatski akitivirati večeras u 00:00. Mislim, nije čovjek lud da na Novu godinu sjedi za nekim uređajem i postavlja/aktivira kodove. :mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl:

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
@Senna66 čestitam ti, drago mi je da si ti pobjedio, koji nisi trejder.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡