avetma je napisao/la: 18.12.2017., 20:29
Inače, kapa dolje ovoj četvorici koji su već pronašli Fangija, mislio sam da ćete to mjesto puno teže otkriti.
Evo mali rezime, prvaci koje sam dosad stavljao, točnim redoslijedom:
Niki Lauda
Jackie Stewart
Jochen Rindt
Jim Clark
Jody Scheckter
Nelson Piquet
Mike Hawthorn
Nico Rosberg
John Surtees
Alberto Ascari
Juan Manuel Fangio
Mario Andretti
Jenson Button
Zanimljivo - ne postoji još nitko da je pronašao svih 13, a samo 4 korisnika su pronašla 12 sličica.
avetma je napisao/la: 18.12.2017., 20:45
Evo mali rezime, prvaci koje sam dosad stavljao, točnim redoslijedom:
Niki Lauda
Jackie Stewart
Jochen Rindt
Jim Clark
Jody Scheckter
Nelson Piquet
Mike Hawthorn
Nico Rosberg
John Surtees
Alberto Ascari
Juan Manuel Fangio
Mario Andretti
Jenson Button
Zanimljivo - ne postoji još nitko da je pronašao svih 13, a samo 4 korisnika su pronašla 12 sličica.
Sad postoji
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jel vi tako i učite, svaki dan pomalo pa pred ispit ponoviš ili zadnji dan spavate s knjigom?
Ja se držim one stare-što se može sutra-ne radi se danas
Čak sam ih 8 skupio, što me iznenađuje.
Ante, daj ih još
Ja cu pocet mislit da san ja retardiran, svaki kutak stranice san prosa i na kompjuteru i na mobitelu i nemogu nac Fangia ni Buttona, a vidin da je dosta ljudi naslo. Jel mozete dat bar kakav hint?
tsodan93 je napisao/la: 18.12.2017., 22:03
Ja cu pocet mislit da san ja retardiran, svaki kutak stranice san prosa i na kompjuteru i na mobitelu i nemogu nac Fangia ni Buttona, a vidin da je dosta ljudi naslo. Jel mozete dat bar kakav hint?
Ni ja ih nisam našao ali logika mi nalaže da su ne nekom vrlo jednistavnom mjestu i da smo ih već par puta vidjeli ali nismo shvatili