Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da...piše nebuloze.
Kao da je Ferrari dominantan auto na svakoj stazi :facepalm:

On je još neloš lik, ali ne mogi vjerovati da takvu glupost moze napisati.

Ferrari je bio "car to beat" u Monacu i Mađarskoj...eventualno Singapur.
Dovoljno je pogledati broj pole positiona...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Poster za VN SAD-a -> LINK

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Clark je napisao/la: 19.10.2017., 20:57 Poster za VN SAD-a -> LINK
Ej Jimmy, pa što ne zalijepi sliku umjesto linka :gandalf:
:mrgreen:
slika

BTW, odlična je :klanjam: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Kraj gluposti o kojoj se je pricalo:

http://en.f1i.com/news/283425-marchionn ... emise.html
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 23.10.2017., 01:22 Kraj gluposti o kojoj se je pricalo:

http://en.f1i.com/news/283425-marchionn ... emise.html
:thumbs:
Nije ni bilo potrebe kvariti tim koji je napredoavao i koji ima šansu da naredne godine napokon skine Benz sa trona. Možda ga treba nadograditi (kažem možda), ali otpuštat i vršit neke rokade, nema potrebe.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Samo za Frantica, novi poster u punoj rezoluciji. :thumbs:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
e ovo je odličan poster! a ne ko ono smeće iz monze.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hvala Jimmy :pivo:
Piramida je extra
Zeko, ne yebi baglame :gandalf:
Onda je bila kvaka u 70 godina :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
poster plače, odma na pozadinu :D
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
One subject who has been much discussed in recent days is Sergio Marchionne (right), the boss of Fiat Chrysler Automobiles (FCA), who is the man who really calls the shots at Ferrari. There is talk that he will eventually flick team principal Maurizio Arrivabene into a skip branded with a Prancing Horse, and the whisper is that Mattia Binotto, the technical chief of Gestione Sportiva, may be given the role, but others think things will be a little different with Arrivabene perhaps staying on until early 2019 when Marchionne retires from FCA. Perhaps he has ambitions of his own to be team principal at Maranello, in addition to being chairman and CEO. Others say that we should keep an eye open for a lady called Lucia Pennesi, who is commercial and marketing director at Gestione Sportiva, in whom Marchionne seems to have great confidence. Might there be a female Ferrari team principal, or is that too radical a suggestion for a company that has only 12 percent of its customers being women, but has ambitions to attract more lady buyers in the future. For now, that probably belongs in the file marked “wild speculation”.

https://joesaward.wordpress.com/2017/11 ... /#comments

https://twitter.com/Vetteleclerc/status/925697556608421888

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Yup Seb nece sudjelovati na ROC ove godine.
slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ako ce tako pomoc Ferrariju i sebi, :thumbs:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Slavko
Karting
Karting
Navija za: Verstappen
Sport Bild interview issue no.44 :prcnjau:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Nadjoh na instagramu.

:aww:
slika
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 05.11.2017., 21:58 Nadjoh na instagramu.

:aww:
slika
Paše mu crveno :thumbs:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Marchionne:" Ferrari will learn from 2017's 'painful lessons'."
" I don't believe in bad luck. Ultimately it is a reflection on the way in which we manage the businesses.

"It was a combination, especially in the second half of the season, between technical issues and driver error," he said. "Or driver misjudgement."

"I think we have learned a lot, and I think it is a painful way of learning it," he admitted

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.11.2017., 15:15 Marchionne:" Ferrari will learn from 2017's 'painful lessons'."
" I don't believe in bad luck. Ultimately it is a reflection on the way in which we manage the businesses.

"It was a combination, especially in the second half of the season, between technical issues and driver error," he said. "Or driver misjudgement."

"I think we have learned a lot, and I think it is a painful way of learning it," he admitted
Interesantno :trep:
Ja kad sam to rekao nedavno dobio sam po p... od navijača Ferrarija.
Ta famozna "Loša sreća" je vadiona za luzere.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 07.11.2017., 09:31
Mr.Spaceguy je napisao/la: 06.11.2017., 15:15 Marchionne:" Ferrari will learn from 2017's 'painful lessons'."

Seb je imao greske, niko ne govori da nije. Ali aj budi iskren, koliki je udio krivice u gubitku naslovu u tim greskama, a koliki zapravo lose srece?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Multi 21 je napisao/la: 07.11.2017., 11:41
Har Kl je napisao/la: 07.11.2017., 09:31
Seb je imao greske, niko ne govori da nije. Ali aj budi iskren, koliki je udio krivice u gubitku naslovu u tim greskama, a koliki zapravo lose srece?
Ma on vjerojatno računa i trkački incident i 2 puta pouzdanost kao vozačke greške :facepalm: Baku je vozačka greška i glupost...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Multi 21 je napisao/la: 07.11.2017., 11:41 Seb je imao greske, niko ne govori da nije. Ali aj budi iskren, koliki je udio krivice u gubitku naslovu u tim greskama, a koliki zapravo lose srece?
Kad me već pitaš 30% u odustajanjima. Za gubitak naslova 15% (nešto se pitaju i ostali timovi). Ali nigdje veze, to je subjektivan račun. :)
Nisam ja nigdje rekao da je Seb loš ili prosječan vozač. On je zvjer od vozača. Ima pravo na greške. To je moj stav i teško da ću ga promijeniti.
Ja sam rekao da Sebova odustajanja nemaju veze sa lošom srećom. Sve je to splet okolnosti koje kad raspetljaš dobiješ ljudski faktor. (vozački ili timski ili oboje nije bitno).
Ali čim spomenem da je Seb pogriješio odmah se pola navijača upali kao da sam im popravljao zub.
Čak sam i za Baku čitao izjave koji je Hamilton srećković. Logika 100% ok :bonk: . Jer da Seb nije napravio šta je napravio, Seb bi bio prvi :rofl: .
Tako je Hamilton bio srećković na svim stazama gdje je Seb odustajao. Srećković na Singapuru :rofl: .A Seb i Ferrari pod lošom srećom na svakoj drugoj utrci.
U svim tim trkaćim incidentima (što me @Sarma proziva) bilo je i Sebovog masla. Bez obzira što nije bio kriv. Pod kriv se podrazumijeva 100% kriv.

Od svih tih odustajanja ili gubitaka pozicije ( govorimo o trkaćim incidentima) ti budi iskren pa reci, gdje to on nije imao nimalo šanse da izbjegne incident?
Pa onda taj isti odgovor primjeni na Max-u slijedeći put. (kojeg također ne branim i isto mislim da je mogao sve izbjeći).
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡