Na brzaka pročitah.
Nema ba od tog ništa.
Velika je to "industrija", relativno veliki broj uposlenih, a vrte se ogromne svote novca.
Povrh svega toga u svakoj od kategorija imamo zastupljene velike proizvođače.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Verstappen u RB do 2020. Nekako imam osjećaj da s obzirom da je Max tamo do 2020. da će Ricci tražiti izlaz odnosno Ferrari ili Merc - ne znam, samo osjećaj za feeling neki...
https://twitter.com/redbullracing/status/921383240748892165
Opa...ovo je iznenađenje.
Da li ovo znači da RBR ima nešto u rukavu?
Po meni ovo znači da Ricci sigurno odlazi iz RBR-a u najvjerojatnije u Ferrari ili Merc...ne vidim razloga i motivacije da Ricci ostane jer RBR je sa ovim potvrdio na koga računaju u malo bližoj budućnosti.
Ricci nema ugovor za 2019.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 20.10.2017., 18:48
Čini se da RB sprema nešto opako za nadolazeće godine. Sumnjam da bi Verstappen potpisao novi ugovor da tome nije tako.
A možda su mu ponudili jedno 10 milijuna eura godišnje...
Ferrari je napisao/la: 20.10.2017., 18:54
Ne vjerujem da vrhunskim vozačima plaća igra tako veliku ulogu. Mislim da mu je svejedno hoće li zarađivati milijun više ili manje jer vjerujem da bi mu i Ferrari ili Mercedes ponudili čisto solidnu plaću (naravno pod uvjetom da ga uopće žele u svojim bolidima).
Ferrari je napisao/la: 20.10.2017., 18:54
Ne vjerujem da vrhunskim vozačima plaća igra tako veliku ulogu. Mislim da mu je svejedno hoće li zarađivati milijun više ili manje jer vjerujem da bi mu i Ferrari ili Mercedes ponudili čisto solidnu plaću (naravno pod uvjetom da ga uopće žele u svojim bolidima).
Uvijek igra ulogu
Primjer Alonso.
No poprilično sam siguran da u ovom ugovoru postoji performance klauzula.
Nema šanse da ne postoji.
Mislim da bi Alonso prihvatio i 50% manju plaću samo da može voziti u Mercedesu ili Ferrariju, no problem je što ga nitko od njih ne želi u svom timu.
A kad se već blamira u McLarenu, onda barem želi biti pošteno plaćen
Ako je Max imalo pametan u ugovoru postoji performance klauzula. RB ga pošto-poto želi u timu tako da sam siguran da Max može postavljati uvjete.
Ma Rosberga bas dira jako ova izjava....negdje se nasmijao kada je to čuo.
Ako se Bottas sljedeće sezone sabere i zaprijeti malo Hamiltonu...mozemo ovakve izjave opet ocekivati.
Mislim govorimo o liku koji se ni sa Buttonom nije mogao slagati.