McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Alonso king je napisao/la:Sta vi ocekujete od Mclarena sljedece sezone? Nekako mi ovo vise ne lici uopce na Mclaren...Imaju ime, imaju novce i ljude, ali ovaj cirkus s Hondom i to sto ne mogu naci zajednicki jezik je zaista unistio obje ekipe...Nedostatak sponzora prekriven je zarkom narancastom i "world fastest gamer" natpisom, a rezultati su muka isusova za pokoji bod. Hoce li 2018 biti povratak na vrh ili samo mali korak u tzv. midfieldu i pokoji bod vise?
Nadam se da će Stoffel ostvariti koji podij, a ljigavac svaku odustati!

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Grah0 je napisao/la: 02.10.2017., 19:11
Alonso king je napisao/la:Sta vi ocekujete od Mclarena sljedece sezone? Nekako mi ovo vise ne lici uopce na Mclaren...Imaju ime, imaju novce i ljude, ali ovaj cirkus s Hondom i to sto ne mogu naci zajednicki jezik je zaista unistio obje ekipe...Nedostatak sponzora prekriven je zarkom narancastom i "world fastest gamer" natpisom, a rezultati su muka isusova za pokoji bod. Hoce li 2018 biti povratak na vrh ili samo mali korak u tzv. midfieldu i pokoji bod vise?

Nadam se da ce i Stoffel i "ljigavac" dodi do podijuma.

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Honda
Mr.Spaceguy je napisao/la:

Nadam se da ce i Stoffel i "ljigavac" dodi do podijuma.
Nadam se da ce soffel I ljgavac biti iza str :)

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso

Neko je frustriran... ;) ;)
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Majki2111 je napisao/la: 05.10.2017., 22:06
Alonso king je napisao/la:Sta vi ocekujete od Mclarena sljedece sezone? Nadam se da će Stoffel ostvariti koji podij, a ljigavac svaku odustati!

Alonso već 8 god.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ciki-F1 je napisao/la: 05.10.2017., 22:53 Alonso već 8 god.
Kakve to ima veze?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la: 05.10.2017., 22:53
Majki2111 je napisao/la: 05.10.2017., 22:06

Alonso već 8 god.
Nije 8 vec 11.

RA300
Karting
Karting
S nama već: 7 god 8 mj
prvi post pa nemojte zamjerit ako je u krivom topicu

https://www.diariogol.com/motor/fernand ... 4_102.html

google translate:
Also, just as collected Journal goal , there is still nothing signed between Fernando and new equipment, and time former champion will not budge. The reason: the results of the simulations. Alonso does not think to lose a penny and much less after seeing the simulations of the new car, which put him struggling with the usual: in the bottom of the table and away from the title contenders.
Diario Gol je po pitanju nogometa katastrofa, samo tesko zutilo i click bait naslovi. Ne znam koliko ih se ozbiljno moze shvatiti kad je u pitanju F1 jer ovo zvuci senzacionalno i vrlo moguce izmisljeno, ali vijest je pa eto..

Osobno nemam nista protiv Mclarena, naprotiv, donekle su mi jasni i njihovi postupci, ali necu lagati, ako sljedece sezone ostanu tu gdje jesu, u borbi s STRom, vristat cu od smijeha samo zato jer zelim vidjet Bouliera kako se znoji. Lika ne mogu smislit.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
McLaren nudi vise od 40 milijuna eura Alonsu

Što stariji to veća plača.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Ili što je gori to mu više daju (ne mislim po vožnjama, nego po zvocanju)...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la: 13.10.2017., 17:15 McLaren nudi vise od 40 milijuna eura Alonsu

Interesantno...ja što sam stariji...manje me plaćaju... :prcnjau:

Šalu na stranu.....mislim da ako sada Aonso uhvati bar ferarijev bolid, da bi razvalio...da ne pričamo o Mercedesu

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Mr.Spaceguy je napisao/la: 13.10.2017., 17:15 McLaren nudi vise od 40 milijuna eura Alonsu

Do sad je imao 37 mil godisnje ako se ne varam , pa ono na oko nije veliko povecanje. Ali u usporedbi sa nekima koji imaju 150 tisuca godisnje onda je puno :).
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Mislio Sam da je Ron Denis Majstor gluposti u McLarenu. Ovi su ga daleko presisali.
Sve I da vrijedi toliko (ako potpise Onda I vrijedi) koji ce im klinac kad nece se boriti za titulu bar jos dvije sezone.
Pored toliko mladih vozaca ...
Kako god jos jedna Moja teorija je pala u vodu :bang:
Bio Sam ubijedjen da mu McLaren nece toliko platiti nakon raskida SA Hondom I da je to jedini razlog zasto je doslo do zastoja u pregovorima

I2oni
Karting
Karting
Navija za: Honda
https://www.elconfidencial.com/deportes ... a_1461180/

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Har Kl je napisao/la: 14.10.2017., 21:48 Mislio Sam da je Ron Denis Majstor gluposti u McLarenu. Ovi su ga daleko presisali.
Sve I da vrijedi toliko (ako potpise Onda I vrijedi) koji ce im klinac kad nece se boriti za titulu bar jos dvije sezone.
Pored toliko mladih vozaca ...
Kako god jos jedna Moja teorija je pala u vodu :bang:
Bio Sam ubijedjen da mu McLaren nece toliko platiti nakon raskida SA Hondom I da je to jedini razlog zasto je doslo do zastoja u pregovorima
Baš tako...bespotrebno trošenje para, što neće iskoristiti, a sumnjam da će privući sponzora da kompenziraju.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
McLaren sigurno bolje zna od nas. Uostalom procitao sam negdje da ce Honda placati Alonsovu placu tijekom 2018 u zamjenu za neku McLarenovu tehnologiju.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Ne znam koliko to ima smisla, pa mi to vise zvuci kao vijest onih "sporednih" medija. Sad sam sretan sto je ostao s Mclarenom i veselim se vidjeti sto ce biti sljedece sezone...Kroz povijet smo gledali neke neocekivane timove na vrhu (nesto tipa Brawn i Rbr na neki nacin) kao i povratak na bolje staze (Ferrari 2015) tako da zaista ne vidim razlog da Mclaren ne bude ponovno u borbi za sam vrh, pogotovo s vozackom postavu koju imaju. Kubica u Bmw Sauberu, Alonso u Ferrariju, Vettel u Rbr 2009 i Hamilton u Mclarenu 2010-2012....ako su oni mogli bez najboljeg bolida do pobjeda i borbe za naslov u trenutcima onda Alonso moze jos jednom ponoviti to zajedno sa Stoffelom :koska:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
još uvijek moram ovdje pisat...
vidjeh na f1 technical, hasagawa se prebacio u hondinu milton i keynes bazu. znači, dolazi novi vođa projekta. očekivano, da se mene pita.
http://members.f1-life.net/report/59923/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
@zekohonda Procitao sam negdje da su Hondine starjesine ljute na Hasegawu jer je McL raskinuo ugovor. Bili su u Suzuki a nisu ga ni posjetili. Jos je i Hasegawa rekao da bi se Honda i McL mogli vratiti jedno drugom u buducnosti. Steta Hasegawa je bio covjek na mjestu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ja sam znao da je on bivši nakon prvih prijesezonskih testiranja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡