Komentiranje moderature

Obavezno pročitati prije pisanja!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Da ne zagađujemo ostale teme - molim da sve žalbe ili bilo kakve primjedbe na postupke moderatora komentirate u ovoj temi.

Znalac krivina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Force India
Ante makni ljudima ban. Nisu se svi uspjeli suzdržat nakon havarije u nedjelju. Sve su to dobri forumaši koji svakodnevno sudjeluju u temama na našem portalu. Nije cilj da ih se sve odma otjera.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Znalac krivina je napisao/la: 21.09.2017., 00:05 Ante makni ljudima ban. Nisu se svi uspjeli suzdržat nakon havarije u nedjelju. Sve su to dobri forumaši koji svakodnevno sudjeluju u temama na našem portalu. Nije cilj da ih se sve odma otjera.
Pusti ti Antu, Ante je čelična šaka. :cool: :cool: :) :) Kako Ante kaže tako će i bit. :gandalf: :gandalf:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Majki2111 je napisao/la: 21.09.2017., 01:19
Znalac krivina je napisao/la: 21.09.2017., 00:05 Ante makni ljudima ban. Nisu se svi uspjeli suzdržat nakon havarije u nedjelju. Sve su to dobri forumaši koji svakodnevno sudjeluju u temama na našem portalu. Nije cilj da ih se sve odma otjera.
Pusti ti Antu, Ante je čelična šaka. :cool: :cool: :) :) Kako Ante kaže tako će i bit. :gandalf: :gandalf:
hahahaha... čelična šaka ... :mrgreen:

slika
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Tko konkretno?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Što se mene tiče niko konkretno, a i svi.
Kuštelar je sam tražio ban. To je bilo nakon nekog vremena koje je dovoljno da se čovjek ohladi, tako da ne znam da li on spada ovdje.
Možda bi mu se, a i svima koje ja ne znam mogla dati prilika za izvinjenje.
Da bih objasnio svoju misao moram objasniti ovo.
Imam sina od 9 godina koji nažalost navija za Ferrari :). Zamalo ga nisam nogom nabio nakon starta Vettela na VN Bahreina.
Rođeni sin, 9 godina, a već zna pod*ebavati. ...
Tako da bih ja povećao toleranciju za raspravu tokom utrke.
S druge strane, prijavio sam se za ovaj forum za replike, upravo iz razloga stroge cenzure.
Ne volim psovanja, ponižavanja i vrijeđanja drugih korisnika samo za to što se ne slažu sa tobom ili navijaju za drugi tim.
Teško je odrediti granicu.
Ja bih dopustio da kažem neki vremenski okvir (dok traje utrka) gdje je dopušteno reći glupane ili kretenu.
Psovanje ne bih tolerisao.
Samo ko će to kontrolisati onda LOL

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Poslije ****** nema kajanja.. Lako poslije govorit, da pretjero sam i tako to.. Treba vise smirenosti ne nasjest na provokacije i ostat miran dok nekome pokusavas objasnit svoj stav ili potuc njegov :chill:
Svaki oblik vrijedjanja je za ban ili bolje novcanu kaznu :prcnjau:
@Har Kl neces razbojnice.. Sina od malih nogu ucit naopako :mrgreen: :mrgreen:
Fino Alla Fine

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
hahahah :rofl:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 21.09.2017., 15:05 Poslije ****** nema kajanja.. Lako poslije govorit, da pretjero sam i tako to.. Treba vise smirenosti ne nasjest na provokacije i ostat miran dok nekome pokusavas objasnit svoj stav ili potuc njegov :chill:
Prije sam kontao mlad je naucit ce... Sad Sam digao ruke od njega. Moze do 18te ... :)
Vi Ferrarijevci I ne znate u kojoj ste prednosti, sto se tice novih navijaca, jer je Juric obojen u crveno.
To Mora da je neka globalna zavjera, Masoni, Soros, FIA... :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Dok si pod mojim krovom, jedes moju hranu i to...... ima da navijas za Mecedes :mrgreen:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Har Kl je napisao/la: 21.09.2017., 14:47 Što se mene tiče niko konkretno, a i svi.
Kuštelar je sam tražio ban. To je bilo nakon nekog vremena koje je dovoljno da se čovjek ohladi, tako da ne znam da li on spada ovdje.
Imam sina od 9 godina koji nažalost navija za Ferrari :). Zamalo ga nisam nogom nabio nakon starta Vettela na VN Bahreina.
S druge strane, prijavio sam se za ovaj forum za replike, upravo iz razloga stroge cenzure.
Ne volim psovanja, ponižavanja i vrijeđanja drugih korisnika samo za to što se ne slažu sa tobom ili navijaju za drugi tim.
Ja bih dopustio da kažem neki vremenski okvir (dok traje utrka) gdje je dopušteno reći glupane ili kretenu.
Ahahaha :rofl:
Karma Har Kl ??
Očito si neđe zayebo.... :mrgreen:
Pusti bolan dijete, ne mora pravit iste greške ko otac :mrgreen:
Kod mene su kćerke, pa ih vjerovatno sport (a pogotovo F1) neće interesova (kad još malčice porastu), tako da mi (nadam se) neće dosađivat i podyebavat sa npr. Realom ili Barcom (Ronaldom ili Mesijem.....), Mclarenom, Mercedesom (Hamiltonom,,....), Boston Celticsima,...
Jbga, jedino stari malo gotivi Lewisa..... :chill:
Back on topic.
Ne bih ja dozvoljavao "glupane ili kretenu" nikako (ni za vrijeme trke), psovke da ne pominjem. Naravno, pričam o onome imeđu forumaša. Ako neko Vettela, Levisa, Maxa,.... nazove debilom, papkom,...., to me ne tangira. I ja sam jednom Lewisa nazvao "konjem sa hvataljkama" (zaslužio).
@Kuštelaar je prburno reagovao (meni je čovjek OK), iako nisam dijelo mišljenje sa njim oko Maxa (a obojica navijamo za Ferrari). Poslije je ipak (nakon snimaka) isplivao na vidjelo i Maxov dio krivice kiji nije zanemariv (tako da je jednim dijelom, ne 100%, bio i u pravu), mada i dalje tvrdim da je racing incident. Eh, zašto je poslije @Kuštelaar sam tražio da ide u BANoviće, ne znam, jbga. S druge strane, kada se ohladi (kako Ante kaže i kada procijeni, on je šef), ja sam zato da ga se "odbanuje". Kao i @senju i @Heata, ako i dalje imaju želju da učestvuju na forumu. Mislim da su "odležali" svoje. :mrgreen:
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Har Kl je napisao/la: 21.09.2017., 18:14
CrashOverride je napisao/la: 21.09.2017., 15:05 Poslije ****** nema kajanja.. Lako poslije govorit, da pretjero sam i tako to.. Treba vise smirenosti ne nasjest na provokacije i ostat miran dok nekome pokusavas objasnit svoj stav ili potuc njegov :chill:
Prije sam kontao mlad je naucit ce... Sad Sam digao ruke od njega. Moze do 18te ... :)
Vi Ferrarijevci I ne znate u kojoj ste prednosti, sto se tice novih navijaca, jer je Juric obojen u crveno.
To Mora da je neka globalna zavjera, Masoni, Soros, FIA... :)
Mamić
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Frantic je napisao/la:
Har Kl je napisao/la: 21.09.2017., 14:47 Što se mene tiče niko konkretno, a i svi.
Ahahaha :rofl:
Karma Har Kl ??
Očito si neđe zayebo.... :mrgreen:
Pusti bolan dijete, ne mora pravit iste greške ko otac :mrgreen:
Kod mene su kćerke, pa ih vjerovatno sport (a pogotovo F1) neće interesova (kad još malčice porastu), tako da mi (nadam se) neće dosađivat i podyebavat sa npr. Realom ili Barcom (Ronaldom ili Mesijem.....), Mclarenom, Mercedesom (Hamiltonom,,....), Boston Celticsima,...
Jbga, jedino stari malo gotivi Lewisa..... :chill:
Back on topic.
Ne bih ja dozvoljavao "glupane ili kretenu" nikako (ni za vrijeme trke), psovke da ne pominjem. Naravno, pričam o onome imeđu forumaša. Ako neko Vettela, Levisa, Maxa,.... nazove debilom, papkom,...., to me ne tangira. I ja sam jednom Lewisa nazvao "konjem sa hvataljkama" (zaslužio).
@Kuštelaar je prburno reagovao (meni je čovjek OK), iako nisam dijelo mišljenje sa njim oko Maxa (a obojica navijamo za Ferrari). Poslije je ipak (nakon snimaka) isplivao na vidjelo i Maxov dio krivice kiji nije zanemariv (tako da je jednim dijelom, ne 100%, bio i u pravu), mada i dalje tvrdim da je racing incident. Eh, zašto je poslije @Kuštelaar sam tražio da ide u BANoviće, ne znam, jbga. S druge strane, kada se ohladi (kako Ante kaže i kada procijeni, on je šef), ja sam zato da ga se "odbanuje". Kao i @senju i @Heata, ako i dalje imaju želju da učestvuju na forumu. Mislim da su "odležali" svoje. :mrgreen:
:pivo:
Neka ih Ante odbanira i vidjet cemo kakvi budu. Ionako mu treba par klikova za opalit ban ako ponove svoje grijehe. Čak i da skupimo sve banirane na ovom portalu nebi bili ni do koljena sadašnjem GP1. (Prijetnje, pozivi na fizičke obračune, trolleri.....)

Heata bi ja vratio...decko je oke i objektivan dok god se ne spomene nesto lose za Hamiltona.....a onda znamo kakav je. Od svih baniranih on ima najviše potencijala da sraste u dobrog forumaša. Dečko je mlad, još se traži.... :D
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡