Ajmo Vettel!!!!
Deja vuu!! 2014
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ma kontam i ja to već poduže, kako teče trka samo u glavi preračunavam različite scenarije i koliko vremena koštaj, i kako prolazi trka, mjenja se sat i stanje na stazi - opet sve preračunavam od trenutnih scenarija - lud sam! ali o tome ću na kraju reći još nešto bitno (bar meni)Slavenowsky je napisao/la:Ima jos 10 krugova da voze na mekoj komponenti, a Vettel je vec 20 sek ispred Rosberga, da je Rosberg na taktici na samo 1 ulazak u box, Vettel ce izaci ispred njega, a staza je vrela, dobro se gume zagrijavaju, jos ce imati svjeze gume kad uzadje! Mene je samo strah SC-a ili nekog kvara, jer samo s tim Vettel-u je ugrizena prva pozicija!Kush je napisao/la:Slažem se!Slavenowsky je napisao/la:Vettel kad ugrabi prvu poziciju, taj ko pitt bull ne pusta, 4 kruga - 4 najbrza i kakav Bottas i kakvi bakraci, pogledajte Kimija![]()
Super je, ali vidjet ćemo na Medium komponenti!?
Kako bez pomoći Massa na početku imao kaznu, Hamilton strašne pogreške i kaznu, Verstapen kaznu, Maldonado 3x, Kimi odustao, Bottasu guma otišla. Svi ti momci su bili ispred ili bi sad poslije SC prepišali McH. Ovo je čisti produkt sreće bez namjere da idem u raspravu.Mr.Spaceguy je napisao/la:Ako ništa osvojili bi prvi pošten bod bez pomoći drugih ( Alonso je bio deveti).
Amater. Inzistirao je na tvrđimFerrari1345 je napisao/la:Rosberg se može lupat po glavi, ne razumijem zasto nije isao na evidentno brze mekse gume
Sad Rosberg radi ljepu branu Vettelu, istu koju je radio Lewis prosle godine
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk