Meni je također to nekako vjerovatno, osim ako mu ne ponude iste uvijete ili čak i bolje nego Mercedes. Koliko sam shvatio, Mercedes je bacio oko na Seba iz dva razloga, prvi i osnovni je slabljenje ovakvog Ferrarija kakav je danas, jer smatraju (pogotovo Lauda) da je osnova njihovog hipa dolazak Vettela u njihov tim. A drugi razlog zbog nacionalnog brendiranja samog tima... jer osim Rosberga (koji i nije bio čistokrvni njemac, čak ga ni njemci ne shvaćaju baš tako), oni nisu imali prvaka iz svog nacionalnog područja. Bili su na tom putu kada su počeli sa postavom Šumi i Rosberg, te se zna da su nakane u upravnom odboru oduvijek bile u tom smjeru... i sad zamislite kakve su reakcije u tom izrazito germanskom odboru na činjenicu da su omogućili dva prvenstva jednom englezu. Zbog tog pretpostavljam da su uvjeti "predugovora" na Sebovom stolu, od strane Mercedesa, itekako slatki i primamljivi... uostalom to je tîm u kojem je njegov veliki uzor i prijatelj Šumi bio u zadnjim danima svoje karijere, a paše i engleskom mentalitetu ekipe, što znači da mu je itekako domaći teren.
No u svakom slučaju Seb je trenutno predodređen cilju da osvaja prvenstva za Ferrari, a kako stvari stoje Ferrari postaje ekipa u kojoj je poželjno za biti... ali istog sam mišljenja da ne treba žuriti sa ugovorom, sve će to na kraju krajeva sjest onako kako i treba, u to ne sumnjam.
Mislim da ne bi trebalo biti straha ni za ferrarijevce ni za fetelovce, bit će tu još ljubavi između nas.